رفتن به مطلب

ایرانیا نژادپرستن؟

ارسال های توصیه شده

راستش من صحبتی از ارزش انسانی نکردم و نگفتم ، افغانی انسان نیست.

برعکس ، ارزش انسانی یه معیار ثابت هست که هر انسانی اون رو داره. چه بدبخت ترین آدم و چه خوش بخت ترین آدم.

من دلیل اینکه چرا یه ایرانی به افغانی همچین دیدی داره رو بیان کردم. البته دلایل دیگه ای هم مثل همین نژاد پرستی ممکنه داشته باشه.

ولی در نظر من که یه ایرانی هستم و افغانی ها رو هم دیدم ، دلیل احساس برتری داشتن من ، همین اختلاف سطح تفکر و تکنولوژی هست که وجوود داره.

هیچ اثری از برتری نژادی بین خودمون و ملت افغانستان نمیبینم. جفتمون آسیایی هستیم ، جفتمون در یه کشور جهان سوم زندگی میکنیم و جفتمون هم فرهنگ های خاص خودمون رو داریم.

اگه بحث سر برتری نژادی بود باید خودمون رو نسبت به تمامی افغانی ها برتر میدونستیم. یه مثال میزنم : من ایرانی ، نسبت به ناجیه غلامی ( مجری افغانی بی بی سی ) چه حس برتری ایی دارم!؟ اصلا چه برتری ای میتونم داشته باشم!؟ نسبت به عبداللطیف پدرام چه برتری ایی دارم!؟

این حس برتری که در ایرانیاست به نظرم همین احساس برتری سطح زندگی و تفکرات و . . . هست نه برتری نژادی.

حسی که حتی یه ایرانی نسبت به هم وطنش هم داره. یه آدم تازه به دوران رسیده رو ببین! در برابر یکی مثل خودش خم و راست میشه و در برابر یکی پایین تر از خودش رفتاری داره که انگار داره با عامل اجراییش صحبت میکنه!!

در مورد به رخ کشیدن تاریخ ، قضیه از دید من کمی متفاوت هست و دلیلی برای نژاد پرست بودن ایرانیا نمیتونه باشه.

یه ایرانی ، گذشته ی تاریخیش رو به رخ میکشه تا وضعیت اسف بار فعلی و حال حاضرش رو توجیه کنه.

یه نوع ارضای روحی هست از نظر من . . از اونجایی که یه ایرانی در حال حاضر هیچچی نیست و کشورش در سطح بین المللی کمترین اعتبار رو هم نداره ، سعی میکنه با به رخ کشیدن تاریخ طویل و درازش ، تا حدی خودش رو ارضا کنه. یه جورایی بهش میگم : حفظ آبروو!

من فکر میکنم اگه در حال حاضر ایران یه کشور پیشرفته و معتبر در سطح بین المللی بود ، دیگه کمتر کسی تاریخ گذشته رو پیش میکشید و عامل افتخارش میدونست.

البته اینا نظر منه ها. دلیلی برای پذیرفتنش نمیبینم

ببین من دارم از احساس کلی‌ که دیدم حرف میزنم اینایی که میگی‌ رو که قبول دارم ولی‌ جدای از این‌ها ایرانی‌‌ها به نژادشون به ایرانی‌ بودنشون افتخار می‌کنن!

بله خیلی‌‌ها خودشون رو از اون مجری هم بالاتر از نظر نژاد میدونن!!!

مقایسه ایرانی‌ و عرب هم همینطوره از نظر نژاد ایرانی و عربی‌!!!نه ارزش‌های دیگه یا پیشرفت جامعه و...

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببین من دارم از احساس کلی‌ که دیدم حرف میزنم اینایی که میگی‌ رو که قبول دارم ولی‌ جدای از این‌ها ایرانی‌‌ها به نژادشون به ایرانی‌ بودنشون افتخار می‌کنن!

بله خیلی‌‌ها خودشون رو از اون مجری هم بالاتر از نظر نژاد میدونن!!!

مقایسه ایرانی‌ و عرب هم همینطوره از نظر نژاد ایرانی و عربی‌!!!نه ارزش‌های دیگه یا پیشرفت جامعه و...

کیه که به نژادش افتخار نکنه؟

افراد دو آتیشه همه جا پیدا میشن . نمیشه به کل یه جامعه تعمیم داد .

به هر حال نمیدونم دیگه. شاید نژاد پرستیم واقعا . . . :ws51:

• Like 2
لینک به دیدگاه
کیه که به نژادش افتخار نکنه؟

افراد دو آتیشه همه جا پیدا میشن . نمیشه به کل یه جامعه تعمیم داد .

به هر حال نمیدونم دیگه. شاید نژاد پرستیم واقعا . . . :ws51:

نه به کلّ نمیشه تعمیم داد اما اکثریت...
  • Like 2
لینک به دیدگاه

آخه استارتر عزيز ببين خوده ايراني ها خودشون همديگرو قبول مي كنند بعد به فكر پسرهاي اروپايي باشين!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
آخه استارتر عزيز ببين خوده ايراني ها خودشون همديگرو قبول مي كنند بعد به فكر پسرهاي اروپايي باشين!!

بیشتر میخواستم ببینم همه مون نژادپرستیم یا نه؟ گمون نکنم هیچ کدوم از دوستان (خانوم دخترا مخصوصا) حاضر باشن با یه سیاهپوست ازدواج کنن.

یکی هم نگفت اگه بخواد با یه افغانی ازدواج کنه ولی خانواده ش مخالفت کنن، چه میکنه؟ :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بیشتر میخواستم ببینم همه مون نژادپرستیم یا نه؟ گمون نکنم هیچ کدوم از دوستان (خانوم دخترا مخصوصا) حاضر باشن با یه سیاهپوست ازدواج کنن.

یکی هم نگفت اگه بخواد با یه افغانی ازدواج کنه ولی خانواده ش مخالفت کنن، چه میکنه؟ :ws37:

دختره گلم

بحث ازدواج فرق مي كنه طرف آدم باشه شخصيت داشته باشه رنگ و نژاد مهم نيست

• Like 2
لینک به دیدگاه
دختره گلم

بحث ازدواج فرق مي كنه طرف آدم باشه شخصيت داشته باشه رنگ و نژاد مهم نيست

نه پدرجان، خیلی مهمه که نژادش، نژادی باشه که ما اونو پایینتر از خودمون ندونیم. :sigh:

جدی میگم، یکی از آشناهای ما میخواد با یه پسر افغانی ازدواج کنه، خودش میگه هم خود پسره و هم خانواده پسره واقعا آدم حسابی ان و هیچی کمتر از یه خانواده ایرانی ندارن ولی خانواده دختره بهش گفتن بی زحمت آبرومونو نبر :|

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه پدرجان، خیلی مهمه که نژادش، نژادی باشه که ما اونو پایینتر از خودمون ندونیم. :sigh:

جدی میگم، یکی از آشناهای ما میخواد با یه پسر افغانی ازدواج کنه، خودش میگه هم خود پسره و هم خانواده پسره واقعا آدم حسابی ان و هیچی کمتر از یه خانواده ایرانی ندارن ولی خانواده دختره بهش گفتن بی زحمت آبرومونو نبر :|

خوب ديده همه فرق مي كنه بس فهميدي كه ما ها مشكل داريم يعني فرهنگ ان مشكل داريم.

اصلا الان يه تورك زبان ايران خودشو بكشه هم كسي جنوب بهش دختر نمي ده يا بالعكش ..جاهاي ديگه هم اينجوريه البته همه هم دلايل خودشون رو دارند.

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب ديده همه فرق مي كنه بس فهميدي كه ما ها مشكل داريم يعني فرهنگ ان مشكل داريم.

اصلا الان يه تورك زبان ايران خودشو بكشه هم كسي جنوب بهش دختر نمي ده يا بالعكش ..جاهاي ديگه هم اينجوريه البته همه هم دلايل خودشون رو دارند.

:banel_smiley_4:

ما تقریبا جنوبیم، همچین چیزی ندیدیم. بعضیا هم که براشون مهمه که به ترکا یا لرا زن ندن به خاطر اینه که از فرهنگشون میترسن نه اینکه چون خودشون رو برتر میدونن، چون تو ترکا ازدواج فامیلی خیلی مرسومه و زیاد از غیر ترکا خوششون نمیاد.

مسئله ترکا فرق داره با افغانیا.

• Like 3
لینک به دیدگاه

نژاد پرستی و ازدواج کلا با هم فرق میکنن و ربطی بهم ندارن

نژاد پرستی اینه که وقتی یکی از نژاد خودت نباشه حتی چندشت بشه باهاش حرف بزنی

ولی تو ازدواج به علت اینکه حتی فرهنگ این کوچه با دوتا کوچه پایینتر یکی نیست چطور میشه با کسی ازدواج کرد که 180 درجه اختلاف فرهنگی با هات داره و هیچ مشکلی هم با هم پیدا نکیند

• Like 2
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

ما تقریبا جنوبیم، همچین چیزی ندیدیم. بعضیا هم که براشون مهمه که به ترکا یا لرا زن ندن به خاطر اینه که از فرهنگشون میترسن نه اینکه چون خودشون رو برتر میدونن، چون تو ترکا ازدواج فامیلی خیلی مرسومه و زیاد از غیر ترکا خوششون نمیاد.

مسئله ترکا فرق داره با افغانیا.

خوب تكليف كسي كه از هم خوششون بيا يه تورك يه جنوبي يا غيره ..؟

ببين ما ها يه عادت بد داريم كه در خيلي از موارد منطقي نيستيم اين خصوصيت كل اقوام ايراني هاست و جامعه كنوني مون هم اينو بيان مي كنه. مثلا ما هميشه قبل از اينكه بايد شخصيت و مرام و ذات طرف كار داشته باشيم زود رجوع مي كنيم يه رنگ پوستش يا ايل و طايفه اش و كلاس تيپش و .... .

واقعا اينها مهم هستند؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
نژاد پرستی و ازدواج کلا با هم فرق میکنن و ربطی بهم ندارن

نژاد پرستی اینه که وقتی یکی از نژاد خودت نباشه حتی چندشت بشه باهاش حرف بزنی

ولی تو ازدواج به علت اینکه حتی فرهنگ این کوچه با دوتا کوچه پایینتر یکی نیست چطور میشه با کسی ازدواج کرد که 180 درجه اختلاف فرهنگی با هات داره و هیچ مشکلی هم با هم پیدا نکیند

شاید تو آقایون این مسئله شدتش کمتر باشه ولی تو خانمها نه، خانمها نژادپرست ترن و اینو تجربه به خودم ثابت کرده. مثلا درباره عدم ازدواج با سیاهپوستهای بندرعباس و بوشهر فکر نکنم باز مسئله فرهنگی باشه. ضمنا تو دنیای مدرن دیگه زیاد فرهنگا با هم متفاوت نیستن، خیلی زیاد همه (جهان سومیا بیشتر) به هم شبیه شدن.

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب تكليف كسي كه از هم خوششون بيا يه تورك يه جنوبي يا غيره ..؟

ببين ما ها يه عادت بد داريم كه در خيلي از موارد منطقي نيستيم اين خصوصيت كل اقوام ايراني هاست و جامعه كنوني مون هم اينو بيان مي كنه. مثلا ما هميشه قبل از اينكه بايد شخصيت و مرام و ذات طرف كار داشته باشيم زود رجوع مي كنيم يه رنگ پوستش يا ايل و طايفه اش و كلاس تيپش و .... .

واقعا اينها مهم هستند؟

خب با هم ازدواج میکنن، حتی اگه خانواده ها مخالف باشن، دوست من با یه پسر ترک گچسارانی (که تازه چقد هم طایفه ای هست روابطشون) دوست بود، بعد دوسال با وجود مخالفت شدید هر دو خانواده با هم ازدواج کردن. :ws37:

دقیقا منم دارم همینو میگم، شاید بگیم ظاهر مهمه، باشه ظاهر مهمه ولی آیا اونقد مهمه که خیلی چیزای دیگه رو تحت تاثیر قرار بده؟ اونقد مهمه که مثلا ما بگیم پسره همه چیزش خوبه، سوادش، اخلاقش، کارش، پولش و ... ولی افغانیه؟ اونقد مهمه که وقتی دوستمون مثلا میخواد با یه پسر افغانی ازدواج کنه، پشت سرش بگیم من اگه میمردم هم با افغانی ازدواج نمیکردم؟ این درباره ازدواج با سنی ها هم من دیدم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
شاید تو آقایون این مسئله شدتش کمتر باشه ولی تو خانمها نه، خانمها نژادپرست ترن و اینو تجربه به خودم ثابت کرده. مثلا درباره عدم ازدواج با سیاهپوستهای بندرعباس و بوشهر فکر نکنم باز مسئله فرهنگی باشه. ضمنا تو دنیای مدرن دیگه زیاد فرهنگا با هم متفاوت نیستن، خیلی زیاد همه (جهان سومیا بیشتر) به هم شبیه شدن.

خوب نظرشما هم مهمه ولي خوب اين هم قبول كنبد كه شايد شما از يه پسري خوشتون بياد اون برگرده بگه رنگ پوستت خوشم نيومد حالمو بهم ميزنه ..؟

بالاخره ايشالل كه خوشبخت بشي

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب نظرشما هم مهمه ولي خوب اين هم قبول كنبد كه شايد شما از يه پسري خوشتون بياد اون برگرده بگه رنگ پوستت خوشم نيومد حالمو بهم ميزنه ..؟

بالاخره ايشالل كه خوشبخت بشي

من اینطور نیستم آقای مهندس، سعی میکنم یا تو همچین موقعیت هایی قرار نگیرم و یا اگر قرار هم گرفتم نژادپرستانه رفتار نکنم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
من اینطور نیستم آقای مهندس، سعی میکنم یا تو همچین موقعیت هایی قرار نگیرم و یا اگر قرار هم گرفتم نژادپرستانه رفتار نکنم.

من قصد جسارت نداشتم كلي عرض كردم.:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

تو پست قبلم هم گفتم نژاد پرستی با ازدواج دو مقوله جداست خدمتتون هم عرض کردم شما با دو کوچه پایین تر هم بخوای ازدواج کنی ممکنه به مشکل ولی ایا وقتی یه زن هم نجس خودتو مثلا چینی یا ژاپنی یا اروپایی میبینی چندشت میشه با هاش دوست شی

• Like 1
لینک به دیدگاه

با درود فراوان اميدوارم كه زن هاي ايراني بي شوهر نمونند شوخي كردم

من راستش براي نزديكانم در اين مورد ازدواج با يه افغاني كه مثال بود حتي فكر كردن بهش ازارم ميده واي به روزي كه محقق بشه اين عمل

نه واسه نژادش

واسه نژادش

واسه اينكه خيلي موزي هستن من گربه دم درمونو بهش نميدم ديگه چه.........

• Like 1
لینک به دیدگاه

ايراني ها از دير باز به 3 نژاد به ديده ي تحقير مي نگريستند و اين ريشه در مناسبات تاريخي دارد و همواره سعي نمودند كه از طريق برتري فرهنگي به نوعي ايشان را بكوبند و تحقير كنند.اين دلايل تاريخي در سينه ي تمام ايرانيان نهادينه شد و از پدر به پسر و از مادر به دختر به ارث مي رسيد و حتي در ميان اشعار لالايي كه مادران براي نوزادان مي خواندند خود نمايي مي كرد.

با از بين رفتن آگاهي هاي تاريخي در سطح جامعه اين دلايل از بين رفت و تنها بصورت يك ميراث بي دليل باقي ماند كه افرادي از ان به عنوان نژاد پرستي و عده اي خود برتر بيني و گروهي تعصب بي منطق ياد مي كنند .

اين 3 نژاد عبارتند از:

1-ترك هاي آسياي ميانه و آنتاليا

2-اعراب

3-افغان ها

اين سه نژاد با هجوم به ايران و تجاوز به جان و مال و ناموس ايرانيان تخت كينه را تا ابد در دل مردمان اين ديار كاشتند

ترك هاي آسياي ميانه از دير باز و در دوران پيش از تاريخ تا همين 100 سال گذشته(قاجار) چشم طمع به سرزمين هاي ايرانيان داشتند و با هجوم هاي پي در پي خود در طول تاريخ دستاورد هاي علمي فرهنگي و هنري اين مردمان را نابود مي ساختند و زنان و دختران و پران اين سرزمين را به غلامي و كنيزي مي بردند

بعد ها با جايگيري اين تركان در آنتاليا و قدرت گرفتن در آن منطقه هجوم خود را از ديگر سو آغاز كردند.

اوج اين وحشيگيري ها را در 3 حمله مي توان ديد:

-غزنويان

-مغول

-تيمور لنگ

اين تنفر را در طول تاريخ و در تمام نوشتار هاي ايرانيان مي توان يافت .از ديگر سو براي تفاوت قايل شدن ميان اين ترك ها و تركا هاي سرزمين هاي ايراني همواره در نوشتار خود ايرانيان سرزمين هاي شمالي را اذربايجاني (با نوشتار هاي مختلف) مي خواندند و سعي مي نمودند با بر شمردن خصيصه هاي مثبت و دستاورد هاي اين مردمان تفاوت بارزي را ميان اين مردمان و آن بيابان گرد هاي وحشي قايل شوند

گروه دوم اعراب هستند كه در زماني كه بر خلاف نوشتار تاريخ نويسان معاصر ايران در زمان پيشرفت و گذر از يك جامعه ي معمولي به يك جامعه ي پيشرو قرار داشت با حمله به ايران و دد منشي هاي بي بديل خود و وجشي گري هاي بي حد و حساب خود تخم كينه را تا ابد در دل ايران و ايراني كاشتند

بزرگترين حركت ايرانيان در مقابل اعراب كه تا ابد دامن گير اين قوم باديه نشين خواهد بود ايجاد فرقه هاي مختلف در دين اعراب بود كه پايدار ترين آنها تشيع است.

در حال حاضر در جهان اسلام بيش از 70 فرقه و گروه با عقايد مختلف وجود دارد كه هر يك روايت خواص خود را از اسلام دارد و اين اختلاف ها تا آنجا پيش مي رود كه حتي گروهي از مسلمانان خون گروهي ديگر را مباح مي دانند

گروه آخر كه بيشتر مورد نظر شما قرار دارد افغان ها هستند

افغان ها در زمان محمود افغان با لشكر كشي به ايران فجايع بسيار را رقم زدند كه همواره در تاريخ اين سرزمين ثبت خواهد بود.

در زمان فتح اصفهان به دستور محمود افغان تمام افراد ذكور در شهر اصفهان گردن زده شدند و به تمام زنان بالغ تجاوز شد تا به اصطلاح نسل جديدي در اين شهر بنيان گذاشته شود.

اگر چه در زمان نادر ايرانيان انتقام سختي از افغان ها گرفتند و سرزمين هايشان را فتح كردند اما هرگز هتك حرمت زنان نكردند و پيرمردان و طفلان را گردن نزدند .

اين بي حرمتي تا تاريخ پا برجاست مانند خاري است كه قلب ايرانيان را مي خراشد و حس تنفر را در ايشان دامن مي زند .كاري كه به گفته ي بسياري از تواريخ مغول در حق مردم روا نداشت اما افغان چنان كردند.

----------------------

دوستي در مورد مردم ويتنام و ... سخني گفت

دوست من

از بزرگتر ها سوال كنيد

زنان و دختران كشور هاي آسياي شرقي در سال هاي پيش از انقلاب با كمترين دستمزد ها به ايران مي آمدند و بسياري از خانواده هاي شهر هاي بزرگ ايران يكي از اين ها را به عنوان كارگر در استخدام داشت (كار هاي منزل و پخت و پز و...) و يا پزشكان هندي در سال هاي پيش از انقلاب كه تحصيل كرده ي ايراني كم بود به عنوان پزشك خانوار به ايران مي آمدند و در روستاهاي ايران خدمت مي كردند به همين علت است كه ايرانيان از اين مردمان به نيكي ياد مي كنند و نه تنها خود برتر بيني نسبت به ايشان ندارند بلكه سخت كوشي ايشان را مي ستايد.

:icon_gol:

شادمان باشيد

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...