رفتن به مطلب

چرا ظرفيت افراد باهم فرق داره؟

ارسال های توصیه شده

شخصی که بهش حسودی میشه اتفاقی براش نمیافته چون گاهی او حتی نمیدونه که یکی داره بهش حسودی میکنه .. احتمالا کسی که نهایتا توی چاله ی حسادت می افته شخص جناب حسوده

:ws3:

خوب درسته ....كسي توچاله مي افته كه حسادت مي كنه اين واضحه ديگه :a030::a030: گفتمفقط شرايط خاص هست من خودم به شخصه تجربه كردم

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب درسته ....كسي توچاله مي افته كه حسادت مي كنه اين واضحه ديگه :a030::a030: گفتمفقط شرايط خاص هست من خودم به شخصه تجربه كردم

یعنی خدای نخواسته تو حسودی یا سوژه ی یک حسادت ؟؟ البته من معتقدم در پاره ای از موارد خاص که منم نمیتونم بگم خانم ها باید کمی تا قسمتی حسود باشند :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خواهش مي كنم ربطش نده به خانم ها

چون اقا يون هم حسادت دارن و گاهي حسادتشون بيشتر از يه خانم هست ....كه حسادت اقايون روهم به عينه ديدم اگه نديده بودم باور نمي كردم:a030:

من نگفتم که حسودند . گفتم باید در بعضی موارد باشند .. پست های من رو دقیق بخون . کمی با پست های باقی کار بران فرق داره :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
یعنی خدای نخواسته تو حسودی یا سوژه ی یک حسادت ؟؟ البته من معتقدم در پاره ای از موارد خاص که منم نمیتونم بگم خانم ها باید کمی تا قسمتی حسود باشند

:ws3:

خواهش مي كنم ربطش نده به خانم ها

چون اقا يون هم حسادت دارن و گاهي حسادتشون بيشتر از يه خانم هست ....كه حسادت اقايون روهم به عينه ديدم اگه نديده بودم باور نمي كردم:a030:

لینک به دیدگاه
پست رو تکرار کردی یا اشتباه شد ؟

نه اشتباه نكردم

پست "چرا ظرفيت افراد باهم فرق داره؟" تكميل كننده پست "لگو برداري از شخصيت ديگران" هست

دارم جستجو مي كنم بايد جوابش رو بدونم دونستنش برام حياتيه

برامون دوره ي اموزشي گذاشتن مدرس اين دوره ها استاد دانشگاهمون هست آقاي خوش منش ....امروز بعد كلاس موضوع روباهاش در ميان گذاشتم يه چيز هايي گفت كه برام قانع كننده بود قراره فردا ازش بيشتر بپرسم

هرچي بيشتر بپرسم بيشتر قانع مي شم

موفق باشيد:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه اشتباه نكردم

پست "چرا ظرفيت افراد باهم فرق داره؟" تكميل كننده پست "لگو برداري از شخصيت ديگران" هست

دارم جستجو مي كنم بايد جوابش رو بدونم دونستنش برام حياتيه

برامون دوره ي اموزشي گذاشتن مدرس اين دوره ها استاد دانشگاهمون هست آقاي خوش منش ....امروز بعد كلاس موضوع روباهاش در ميان گذاشتم يه چيز هايي گفت كه برام قانع كننده بود قراره فردا ازش بيشتر بپرسم

هرچي بيشتر بپرسم بيشتر قانع مي شم

موفق باشيد:icon_gol:

تو هم موفق باشی :icon_gol:

لینک به دیدگاه
نهمنظورم از ظرفيت پذيرش شوخي نيست منظورم از ظرفيت دقيقا اينه:مگه خدا نگفته از هركستو اخرت براساس ظرفيتش تكليف مي خوام و و متناسب با ظرفيت مجازات و پاداش ميدم..تااون جايي كه فهميدم ظرفيت شوخي كردن اكتسابيه البته بهتره بگيم جنبه شوخي ...چونجنبه رو ميشه ايجاد كرد ... من خودم زماني كه خيلي خيلي خسته و يا ناراحت هستم....جنبه شوخي رو ندارم ...هركي با من شوخي كنه پدرش رو در ميارم.... وليظرفيت با جنبه كلي تفاوت داره ...تفاوتش هم اينه كه جنبه اكتسابي هست و ميشهمتناسب با محيطي كه توش هستي جنبه ي خودت روافزايش يا كاهش بدي....پس منظورم يهچيز ديگه هستاونچيزي كه دست ما نيست و فقط دست خداست و خدا برحس كار هاي خوب و يد ظرفيت وجوديمونرو براي پذيرش حقيقت بيشتر يا كمتر ميكنه ... ظرفيتي كه من دارم ازش صحبت مي كنم مسير تكامل انسان و رسيدن به خداست
من هرچی فکرمیکنم نمیتونم نقش خدارواین وسط درک کنم....خدادرابتدای خلقت ظرف خاصی به آدم نداده آدم ازمثبت بینهایت تامنفی بینهایت میتونه تکامل یاپسرفت داشته باشه داریم که گفته میشه رسدآدمی به جایی که بجزخدانبینددرجایی دیگه داریم انسانهاازحیوان پست ترمیشوند.پس میبینی همه چیزدست خودآدم هست..میتونه عروج کنه به آسمان هفتم میتونه ازاحشام کمترباشه ....آدم هرچقدرخودش تلاش کنه عزیزیاذلیل میشه....بازم متوجه نشدم منظورت دقیقاکدوم ظرفیت انسان هست؟که دست خودش نیست!
لینک به دیدگاه
نهمنظورم از ظرفيت پذيرش شوخي نيست منظورم از ظرفيت دقيقا اينه:مگه خدا نگفته از هركستو اخرت براساس ظرفيتش تكليف مي خوام و و متناسب با ظرفيت مجازات و پاداش ميدم..

تااون جايي كه فهميدم ظرفيت شوخي كردن اكتسابيه البته بهتره بگيم جنبه شوخي ...چونجنبه رو ميشه ايجاد كرد ... من خودم زماني كه خيلي خيلي خسته و يا ناراحت هستم....جنبه شوخي رو ندارم ...هركي با من شوخي كنه پدرش رو در ميارم....

وليظرفيت با جنبه كلي تفاوت داره ...تفاوتش هم اينه كه جنبه اكتسابي هست و ميشهمتناسب با محيطي كه توش هستي جنبه ي خودت روافزايش يا كاهش بدي....پس منظورم يهچيز ديگه هست

اونچيزي كه دست ما نيست و فقط دست خداست و خدا برحس كار هاي خوب و يد ظرفيت وجوديمونرو براي پذيرش حقيقت بيشتر يا كمتر ميكنه ... ظرفيتي كه من دارم ازش صحبت مي كنم مسير تكامل انسان و رسيدن به خداست

این که شما لان نوشتی تعریف میزان ضریب هوشی هست و اون چیزی که میگی خدا اون اندازه از هر بندش انتظار داره به میزان قوه عقلانیش هست و راهش هم دادن تست هوشه تا میزانش رو متوجه بشی

و ربطی به جنبه نداره

• Like 1
لینک به دیدگاه
این که شما لان نوشتی تعریف میزان ضریب هوشی هست و اون چیزی که میگی خدا اون اندازه از هر بندش انتظار داره به میزان قوه عقلانیش هست و راهش هم دادن تست هوشه تا میزانش رو متوجه بشی و ربطی به جنبه نداره
نه تا جايي كه بررسي و تحقيق كردم اون نيست يه چيز ديگه هستالان هم قراره واضح تر از يه بزرگتر قابل اعتماد بپرسم اگه به نتيجه رسيدم حتما ميام مي گم
  • Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...