رفتن به مطلب

چرا ظرفيت افراد باهم فرق داره؟

ارسال های توصیه شده

اين سوالي هست كه فكرم رو مشغول كرده

سوال بعدي اين كه چطور مي شه ظرفيت خودمون رو زياد كنيم

سوال بعدي آخه چرا خدا به بعضي ظرفيت زياد و به بعضي ظرفيت كم داده؟

دوستاي گلم هدف برسي شخصيت خصوصي افراد نيست

براي اينكه موضوع واضح تر بشه بگم كه برخي افراد به خاطر داشتن ظرفيت كم به يه حد كمي از كمال مي رسن

و در همون حد هم باقي مي مونن و متاسفانه به خاطر نداشتن بينش و قدرت درك بالا و فقط از روي ناداني حرف ها يا رفتار هايي رو مي كنن كه نا خودآگه باعث رنجش ديگران مي شن

سوال اصلي من اينه : چيكار كنم كه از روي ناداني دل كسي رو به درد نياريم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like 10
لینک به دیدگاه

شما چقدر به مسائل خصوصی افراد اهمیت میدین!

این ظرفیت هم خیلی چیزخوبی نیست!

• Like 2
لینک به دیدگاه
شما چقدر به مسائل خصوصی افراد اهمیت میدین!

این ظرفیت هم خیلی چیزخوبی نیست!

فكر نكنم مساله شخصي باشه اين مساله داره اذيتم ميكنه....افرادي رو مي بينم كه ظرفيتشون كمه اگه بخوام مسخره شون كنم نميشه گناه داره جداي اينكه گناه داره پس شخصيت خودم چي؟ مسخره كردن براي معني اين رو ميده كه دارم شخصيت خودم رو مسخره مي كنم

• Like 3
لینک به دیدگاه

براي اينكه موضوع واضح تر بشه بگم كه برخي افراد به خاطر داشتن ظرفيت كم به يه حد كمي از كمال مي رسن

و در همون حد هم باقي مي مونن و متاسفانه به خاطر نداشتن بينش و قدرت درك بالا و فقط از روي ناداني حرف ها يا رفتار هايي رو مي كنن كه نا خودآگه باعث رنجش ديگران مي شن

سوال اصلي من اينه : چيكار كنم كه از روي ناداني دل كسي رو به درد نياريم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس منظورتون بحث استعداد هست نه جنبه و ظرفیت...

اما در مورد سوال آخرتون سکوت کنیم:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
پس منظورتون بحث استعداد هست نه جنبه و ظرفیت...

اما در مورد سوال آخرتون سکوت کنیم:ws37:

منظورم فقط ظرفيت افراد هست ........نه جنبه و نه استعداد هيچ كدوم

فقط ظرفيت كه باعث پيشرفت به كمال يا پس رفت انسان ميشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
منظورم فقط ظرفيت افراد هست ........نه جنبه و نه استعداد هيچ كدوم

فقط ظرفيت كه باعث پيشرفت به كمال يا پس رفت انسان ميشه

پس از اون لحاظ اطلاعات زیاد و تو باغ بودن ظرفیت ها رو بالا می بره

• Like 3
لینک به دیدگاه

ادمها در شرایط متفاوت زندگی اجتماعی و خانوادگی و جغرافیایی و ژنتیکی رشد میکنند . این سوال شما مث سوال شما در تاپیک دیگه است تقریبا . در مورد الگو برداری . در انجا گفتم شخصیت ها بسته به خیلی فاکتورها شکل میگیره اینجا هم همونا رو برای ظرفیت گفتم این یعنی هر شخصیتی که شکل گرفت مشخصاتی داره و یکی از انها هم داشتن یا نداشتن یا کم داشتن ظرفیت است . این چگونگی شکل پذیریش .. اما اینکه چرا باید انسانها در این مورد متفاوت باشند ؟؟ خب جواب به این سوال سخته

• Like 3
لینک به دیدگاه

سوال اخرت جوابش معلومه با هر کس به اندازه ظرفیتش شوخی کن یا دستش بنداز تا کدورت پیش نیا

سوال اول هیچ کدوم از ادما شبیه هم نیستن چون شرایط زندگیشون با هم فرق میکنه چون شرایط بزرگ شدنشون با هم فرق میکنه

چون ذاتشون با هم فرق میکنه

ولی وقتی به یه سنی رسیدی شاید بتونی تحملت رو زیاد کنی ولی بعید میدنم بشه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ادمها در شرایط متفاوت زندگی اجتماعی و خانوادگی و جغرافیایی و ژنتیکی رشد میکنند . این سوال شما مث سوال شما در تاپیک دیگه است تقریبا . در مورد الگو برداری . در انجا گفتم شخصیت ها بسته به خیلی فاکتورها شکل میگیره اینجا هم همونا رو برای ظرفیت گفتم این یعنی هر شخصیتی که شکل گرفت مشخصاتی داره و یکی از انها هم داشتن یا نداشتن یا کم داشتن ظرفیت است . این چگونگی شکل پذیریش .. اما اینکه چرا باید انسانها در این مورد متفاوت باشند ؟؟ خب جواب به این سوال سخته

سوال منم هم دقيقا سوالي هست كه مطرح كردي و با رنگ قرمز نشونش دادم ....و به خاطرش خيلي دارم اذيت ميشم

خصوصا پيش همكار هام ....اصلا نمي دونم جطوري رفتار كنم ....گاهي حرف هايي مي زن از روي سادگي ...دلم رو ميشكنه .....اذيت ميشم

خوب اگه راه و چاره اي داشتي بگو خوشحال ميشم

• Like 2
لینک به دیدگاه
سوال اخرت جوابش معلومه با هر کس به اندازه ظرفیتش شوخی کن یا دستش بنداز تا کدورت پیش نیا

سوال اول هیچ کدوم از ادما شبیه هم نیستن چون شرایط زندگیشون با هم فرق میکنه چون شرایط بزرگ شدنشون با هم فرق میکنه

چون ذاتشون با هم فرق میکنه ....به خاطر اين مي گم معلوم نيست كه نمي دونم ظرفيت يه نفر چه قدره؟

با چند روز دوستي نميشه به ظرفيت يه نفر پي برد

ولی وقتی به یه سنی رسیدی شاید بتونی تحملت رو زیاد کنی ولی بعید میدنم بشه:ws3:

سوال اخرم جوابش معلوم نيست براي اين ميگم معلوم نيست كه تشخيص ظرفيت افراد كار سختيه

چطور مي تونم در عرض چند روز به ظرفيت يه فرد پي ببرم؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
سوال منم هم دقيقا سوالي هست كه مطرح كردي و با رنگ قرمز نشونش دادم ....و به خاطرش خيلي دارم اذيت ميشم

خصوصا پيش همكار هام ....اصلا نمي دونم جطوري رفتار كنم ....گاهي حرف هايي مي زن از روي سادگي ...دلم رو ميشكنه .....اذيت ميشم

خوب اگه راه و چاره اي داشتي بگو خوشحال ميشم

یعنی خودت فکر میکنی در رابطه با انچه همکارات شوخی و یا جدی با تو یا به خودشان میگن کم ظرفیت هستی ؟؟ میتونی یه مثال بزنی که چگونه هستند و تو چگونه میشی ؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی خودت فکر میکنی در رابطه با انچه همکارات شوخی و یا جدی با تو یا به خودشان میگن کم ظرفیت هستی ؟؟ میتونی یه مثال بزنی که چگونه هستند و تو چگونه میشی ؟؟

نه نميگم من كم ظرفيت هستم ...فقط مي گم يه كار هايي رو از رو ناداني مي كنن كه عصاب خراب كن هست

فقط همكار ها نيستم فك و فاميل هم هستن

مثلا اينكه از روي ناداني چشم تو هم چشمي مي كنن ....از روي ناداني حسادت مي كنن ...اين حسادته منو كشته داغونم كرده

• Like 2
لینک به دیدگاه
سوال اخرم جوابش معلوم نيست براي اين ميگم معلوم نيست كه تشخيص ظرفيت افراد كار سختيه

چطور مي تونم در عرض چند روز به ظرفيت يه فرد پي ببرم؟

ادم باکسی که شناخت کافی نداره معمو لا شوخی نباید بکنه تا مشکلی پیش نیاد کدورت ایجاد نشه

• Like 2
لینک به دیدگاه

ا

ادم باکسی که شناخت کافی نداره معمو لا شوخی نباید بکنه تا مشکلی پیش نیاد کدورت ایجاد نشه

اين شناخت تا كجا بايد باشه ...خوب گاهي مي فهمم كه ظرفيت طرف مقابلم كمه ولي آدم جايزالخطاست مگه نه

ولي از زندگي اين رو خوب فهميدم در واقع تجربه كردم هرچه قدر هم جايرالخطا هم باشي دلي كه شكسته ديگه شكسته ...

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام

در ابتدا شما تعریف ثابت ومشخصی ازظرفیت ارائه کنید تا مشخص شود دقیقا منظورتون چه نوع ظرفیتی است تا بشود راحت تر راجع بهش بحث کرد:a030:

اما بابرداشت خودم از ظرفیت

سوالت خیلی جواب روشنی داره کجاش ذهنت رو درگیر کردن؟:ws52:اینکه آدمها با هم متفاوت خلق شده اند واینکه حتی اثر انگشت افراد باهم فرق میکنه وانسان ذاتا دنبال کسانی میگرده که با خودش فرق داشته باشند وهمین اختلاف نظرها وعقیده هاست که انسان هارو دورهم جمع میکنه ..

اما تا تعریف مشخصی از ظرفیت ارائه نکنید نمیشه بحث کردhanghead.gif

اگه منظورتون ظرفیت آدمها در پذیرش شوخی هست که در احکام اسلامی هم به این قضیه بسیار توصیه شده که با کسی شوخی نکنیدچون عاقبتی جز کینه وکدورت نداره.....

شما درابتدا درخودت ببین این قضیه رو که روی چه مسائلی حساس هستی ؟کجا دوست نداری بقیه باهات شوخی کنند

دلیلش هم کاملا واضحه..همون طور که اکثر دوستان هم اشاره داشتند آدم بسته به محیطی که بزرگ میشه ورشد میکنه ظرفیت پذیرش مسائل مختلف رو درخودش بوجود میاره

یکی در خانواده ومحیط اجتماعی بزرگ میشه که شوخی جایی نداره مسلما اون فرد دربرابر شوخی آستانه تحملش پایینه وزود از کوچکترین شوخی ناراحت میشه ولی شاید کسی برعکس در محیطی بزرگ بشه که حتی شوخی دستی باهم دارند وطرف با مرورزمان این امر واسه اش عادی میشه وبه نحوی قبح کار واسه اش شکسته میشه

بیشتر مسائل یه فرمول پایه ای وثابت دارند که اگه بهش توجه بشه خیلی راحت میشه زندگی کرد

گرچه بعضی آدمها هستند که دوست دارن آنقدر آدمها رو ناخنک بزنند تا آستانه تحمل فرد بشکنه وواکنش نشون بده

نمیدونم متوجه منظورم میشی یا بیشتر توضیح لازمه:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام در ابتدا شما تعریف ثابت ومشخصی ازظرفیت ارائه کنید تا مشخص شود دقیقا منظورتون چه نوع ظرفیتی است تا بشود راحت تر راجع بهش بحث کرد:a030:اما بابرداشت خودم از ظرفیتسوالت خیلی جواب روشنی داره کجاش ذهنت رو درگیر کردن؟:ws52:اینکه آدمها با هم متفاوت خلق شده اند واینکه حتی اثر انگشت افراد باهم فرق میکنه وانسان ذاتا دنبال کسانی میگرده که با خودش فرق داشته باشند وهمین اختلاف نظرها وعقیده هاست که انسان هارو دورهم جمع میکنه ..اما تا تعریف مشخصی از ظرفیت ارائه نکنید نمیشه بحث کرد:hanghead:اگه منظورتون ظرفیت آدمها در پذیرش شوخی هست که در احکام اسلامی هم به این قضیه بسیار توصیه شده که با کسی شوخی نکنیدچون عاقبتی جز کینه وکدورت نداره.....شما درابتدا درخودت ببین این قضیه رو که روی چه مسائلی حساس هستی ؟کجا دوست نداری بقیه باهات شوخی کنند دلیلش هم کاملا واضحه..همون طور که اکثر دوستان هم اشاره داشتند آدم بسته به محیطی که بزرگ میشه ورشد میکنه ظرفیت پذیرش مسائل مختلف رو درخودش بوجود میاره یکی در خانواده ومحیط اجتماعی بزرگ میشه که شوخی جایی نداره مسلما اون فرد دربرابر شوخی آستانه تحملش پایینه وزود از کوچکترین شوخی ناراحت میشه ولی شاید کسی برعکس در محیطی بزرگ بشه که حتی شوخی دستی باهم دارند وطرف با مرورزمان این امر واسه اش عادی میشه وبه نحوی قبح کار واسه اش شکسته میشه بیشتر مسائل یه فرمول پایه ای وثابت دارند که اگه بهش توجه بشه خیلی راحت میشه زندگی کرد گرچه بعضی آدمها هستند که دوست دارن آنقدر آدمها رو ناخنک بزنند تا آستانه تحمل فرد بشکنه وواکنش نشون بده نمیدونم متوجه منظورم میشی یا بیشتر توضیح لازمه:ws52:

نهمنظورم از ظرفيت پذيرش شوخي نيست منظورم از ظرفيت دقيقا اينه:مگه خدا نگفته از هركستو اخرت براساس ظرفيتش تكليف مي خوام و و متناسب با ظرفيت مجازات و پاداش ميدم..

تااون جايي كه فهميدم ظرفيت شوخي كردن اكتسابيه البته بهتره بگيم جنبه شوخي ...چونجنبه رو ميشه ايجاد كرد ... من خودم زماني كه خيلي خيلي خسته و يا ناراحت هستم....جنبه شوخي رو ندارم ...هركي با من شوخي كنه پدرش رو در ميارم....

وليظرفيت با جنبه كلي تفاوت داره ...تفاوتش هم اينه كه جنبه اكتسابي هست و ميشهمتناسب با محيطي كه توش هستي جنبه ي خودت روافزايش يا كاهش بدي....پس منظورم يهچيز ديگه هست

اونچيزي كه دست ما نيست و فقط دست خداست و خدا برحس كار هاي خوب و يد ظرفيت وجوديمونرو براي پذيرش حقيقت بيشتر يا كمتر ميكنه ... ظرفيتي كه من دارم ازش صحبت مي كنم مسير تكامل انسان و رسيدن به خداست

لینک به دیدگاه
نه نميگم من كم ظرفيت هستم ...فقط مي گم يه كار هايي رو از رو ناداني مي كنن كه عصاب خراب كن هست

فقط همكار ها نيستم فك و فاميل هم هستن

مثلا اينكه از روي ناداني چشم تو هم چشمي مي كنن ....از روي ناداني حسادت مي كنن ...اين حسادته منو كشته داغونم كرده

بابا بیخیال حسادت

روش منو پیشه کن تا خودشون خسته بشن . خسته که نمیشن ولی میسوزند بد جور

همیشه بگو باز تر باد چشم حسود :ws3: تا تو را بیشتر ببینه و خودشو داغون کنه

• Like 1
لینک به دیدگاه
بابا بیخیال حسادت

روش منو پیشه کن تا خودشون خسته بشن . خسته که نمیشن ولی میسوزند بد جور

همیشه بگو باز تر باد چشم حسود :ws3: تا تو را بیشتر ببینه و خودشو داغون کنه

فكر كنم منظورم رو خوب درك نكرديد

البته حسادت هست اونم بخشي از موضوع هست

تازگي ها كشف كردم كه حسادت به يه شخص باعث ميشه اون شخص به چاله بيفته....البته حسادت هاي خاص ...منظورم رو از حسادت هاي خاص نمي تونم دقيق بيان كنم ...هروقت قدرت بيان پيدا كنم واضح تر بيانش مي كنم:w16::w16::w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
فكر كنم منظورم رو خوب درك نكرديد

البته حسادت هست اونم بخشي از موضوع هست

تازگي ها كشف كردم كه حسادت به يه شخص باعث ميشه اون شخص به چاله بيفته....البته حسادت هاي خاص ...منظورم رو از حسادت هاي خاص نمي تونم دقيق بيان كنم ...هروقت قدرت بيان پيدا كنم واضح تر بيانش مي كنم:w16::w16::w16:

شخصی که بهش حسودی میشه اتفاقی براش نمیافته چون گاهی او حتی نمیدونه که یکی داره بهش حسودی میکنه .. احتمالا کسی که نهایتا توی چاله ی حسادت می افته شخص جناب حسوده :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...