رفتن به مطلب

الگو برداري از شخصيت ديگران

ارسال های توصیه شده

من هیچ الگویی ندارم همیشه با چیزی که یاد گرفتم و نسبت به هدفی که دارم الگوی زندگیم رو انتخاب میکنم:a030:
اگه فرض كنيم هدف شما رسيدن به كمال مطلق هست اون وقت الگوي زندگيت رو چطور انتخاب مي كني؟
  • Like 1
لینک به دیدگاه
الگو برداری ازشخصیت دیگران نه درسته ونه امکان داره . زیرا که شکل گیری شخصیت از خیلی از فاکتور ها ناشی میشه بسیاریش اصولا در دست شخص نیست که بشه تغییرش بده .. انچه مورد نظر از الگو برداری است نه شخصیت که برخی عادات و یا افکار و کردار است و این تا حدی که انسان تابع ان شخص و شخصیتش نشه میتونه خوب یا کاهی بر اثرسو برداشت میتونه نا پسند باشه . من شخصا الگو برداری کامل نمیکنم و خوشم هم نمیاد که الگوی شخصی را به تمام و کمال تقلید کنم ..

سعيكن به ديگران توجهي نداشته باشي به خانواده توجه كن....منظور من از الگو گرفتنبيشتر خانواده هست ... الگوگيري از شخصيت ديگران امكان داره و كاملا هم درسته....مااز بدو تولد ازپدر و مادرمون الگو مي گيرم...و شخصيت خودمون رو تكميل مي كنيم كهاز اين لحاظ دست ما نيست ...پس شخصيت اصلي ما تو خانواده شكل مي گيره ....گاهي توجامعه از روش زندگي بعضي ها خوشمون مياد وسعي مي كنيم مثل اون ها رفتار كنيم تا موفق بشيم، اما اين الگو برداري از شخصيتنيست...فقط از روش زندگي يه شخص خوشموناومده و مي خوام روش زندگي خودمون رو عوض كنيم ...

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه فرض كنيم هدف شما رسيدن به كمال مطلق هست اون وقت الگوي زندگيت رو چطور انتخاب مي كني؟

الگوی رو سراغ ندارم که به کمال مطلق رسیده باشه

البته میشه از اشتباهات دیگران درس گرفت وبرای رسیدن به مقصدت یا همون کما ل مطلق استفاده کرد

• Like 3
لینک به دیدگاه
سعيكن به ديگران توجهي نداشته باشي به خانواده توجه كن....منظور من از الگو گرفتنبيشتر خانواده هست ... الگوگيري از شخصيت ديگران امكان داره و كاملا هم درسته....مااز بدو تولد ازپدر و مادرمون الگو مي گيرم...و شخصيت خودمون رو تكميل مي كنيم كهاز اين لحاظ دست ما نيست ...پس شخصيت اصلي ما تو خانواده شكل مي گيره ....گاهي توجامعه از روش زندگي بعضي ها خوشمون مياد وسعي مي كنيم مثل اون ها رفتار كنيم تا موفق بشيم، اما اين الگو برداري از شخصيتنيست...فقط از روش زندگي يه شخص خوشموناومده و مي خوام روش زندگي خودمون رو عوض كنيم ...

ببین منم این خانواده رو یکی از فاکتور های تکوین شخصیت میدونم درسته

اما تو میگی ما الگو بگیریم اونم در زمان کودکی !11

اونوقت که خانواده الگوی ما میشن که ما هنوز کودکیم و هنوز به حدی نرسیدیم که تصمیمی در این مورد بگیریم

شاید نحوره بیان تو مقداری در تاپیک مشکله یعنی برای بزرگترا میشه گفت از چی بگیریم

اما برای کودکان این بزرگترا هستند که باید بگویند یا بپرسند ایا الگو بشویم یا نه ؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

الگو گرفتن با تقلید صرف زمین تا اسمون فرق میکنه تقریبا میشه مثالش رو تو معنی کلمات غبطه و حسادت بیان کرد این دوکلمه کاملا هم معنی هستند اما یکی با بار منفی ودیگری با بار معنایی مثبت !!

الگو گرفتن به نظر من یعنی اینکه با توجه به کارهای دیگران(ایده آل های ذهنی ما برای انجام کاری)میتوانیم خط مشی آنها را برای رسیدن به آرمان ها واهدافمون دنبال کنیم مثلا بیام از روش آشپزی یه آشپز حرفه ای الگوبرداری کنیم تا روزی خودمون هم مثل اون آشپز خوبی بشیم یا مثلا کسی که در شهر به صفت نیکویی ازش یاد میشه خواه ناخواه انسان به سمت الگوگرفتن از رفتارهای اون شخص خاص میشه تا کمی مثل او محبوبیت کسب کنه میل به کمال و جلب توجه در انسان امری ذاتی ست که ناخو.دآگاه انسان سعی در جلب توجه سایرین دارد چون اگه غیرازاین باشد همواره تنها میماند

ما همیشه نسبت به محیطی که بزرگ شده ایم یک ایده آل ذهنی از نظر شخصیتی برای خود داریم که درطول زندگی سعی میکنیم به اون ایده آلها برسیم لزوما این الگوی ایده ال ذهنی از یک نفر نیست اما هست ونمیتوان قبول کنم که شخص بدون داشتن یه ایدهآل ذهنی زندگی کنه یه شخصیت ایده آل از خودش ،تصور ذهنی که شخص از خودش متور هست حال ممکنه هرقسمتش مربوط به کسی باشه وگاهی این قسمتها باهم تضاد پیدا میکنند

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام اقا حميد لطفا سميرا صدام كنيد عادت ندارم به اسم مستعار صدام كنن... الگو گرفتن از شخصيت بزرگان فكر نكنم بت بازي باشه درسته يانه؟ سخنان بزرگان به نظر من استارتي براي رسيدن به هدفه

اگه الگو قبرداري بت بازي هست پس چطور شخصيت رو ساختي ؟

من گفتم اسفتاده می کنم نه اینکه حتما اون رو به عنوان یک هدف می زارم یا می گم فلان شخص رو از همه نظر قبول دارم.....

شاید منظروم رو بد رسوندم سمیرا خانوم موفق باشید:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر شما از شخصيت چه كسايي الگو برداري كنيم كه مفيد باشه؟

نظرشخصي خودم

منبراي بهتر شدن زندگيم و رسيدن به كمال مطلق كه در حال حاضر لزگترين آرزويزندگيمه سعي كردم از كسايي الگو برداريكنم كه منو در راستاي هدفم قرار بده ...از قران از ائمه اطهار از شهدا از بزرگاندينمون ...از سخنان سنجيده...سخناني كه باعقل و شعور و منطق جور در مياد

شخصيت ما رو بهتر جلوه بده؟

اگهدنبال يه شخصيت خوب باشم كه شخصيتم رو در اجتماع خوب جلوه بده ، مسلما دنبال ارزشهايي مي رم كه جامعه پسند باشه وقتي خوب جستجو كردم و فهميدم ه چه چيزي در جامعخاسلامي ما ارزشه و چه چيزي ضد ارزش ...وباز هم فهميدم كه اگه دنبال اين ارزش هابرم تو جامعه محبوب خواهم شد...دنبال الگو هايي مي گردم كه قبل از خودم تو جامعه بودن و يا الگو هايي كه تو جامعه زندگي ميكنن ...سعي ميكنم نقطه مثبت رو الگو برداري كنم

آِيا الگو گرفتن از شخصيت ديگران كار خوبيه يانه؟

بهنظر من الگو گرفتن از شخصيت ديگران خوبه...البته اگر از جنبه مثبت يه شخصيت الگوبرداري بشه خوب تره...دوستان عزيري كه مي گن الگو برداري بت بازي هست ...ايندوستان اگه در شخصيت خود خللي ديدن چيكارمي كنن ؟؟؟؟؟براي پر كردن خلائ هاي شخصيتي از چه روش هايي استفاده مي كنن ؟؟؟؟

از كجا بدونيم كه شخصيتي كه ازش الگو گيري مي كنيم ضد ارزش نيست؟

درجواب اين سوال بگم كه هركس برحسب هدفش تو زندگي سراغ يه شخصيت خاص ميره .... البتهيه نكته مهم كه گفتنش خالي از لطف نيست اينه كه آدم ها از بدو تولد تا سه سالگي ناخوا اگاه از شخصيت والدينش الگو برداري ميكنه و اين الگو بعد از سه سالگي در وجودشتثبيت ميشه و به هيچ نحوي هم قابل تغيير نيست...اما وقتي بزرگ ميشه يه خلاء هاييدر شخصيت خودش ميبينه كه به دنبال پر كردن اين خلاء ها ميشه....لازم به ذكر هست كهشخصيت خوب مطلق و بد مطلق نداريم هميشه يه حد تعادلي از شخصيت انسان وجود داره ونيشه گفت اين گرئه خوب و اون گروه بد هستن...

الگوي شما تو زندگيتون كيه؟

واما الگوي من در زندگي.....سعي كردم از چيز هاي خوب الگو برداري كنم ...الگوبرداري بااصل تقليد فرق داره تقليد به نظر من كور كورانه هست ...مثلا همين مراجعتقليد كشورمون كه هر مرجع تقليد يه رساله واسه خودش داره و هركدوم در مورد يهموضوع خاص اتفاق نظر دارن ....مثلا در مورد حجاب آيت الله العظمي محمد تقي بهجتحجاب كامل رو فقط چادر مي دونه ...اگه يه بنده خدايي مي خواد از اين اقا تقليد كنهاگه مفهوم واقعي حجايب و ارزش حجاب رو بدونه ...حرفش رو قبول ميكه و عمل مي كنه....ولي اگه ندونه به بيراهه كشيده ميشه....اين فرق الگو برداري و حجاب به نظر منبود

حالابا يه سوال مواجه مي شم كه همه مثل هم نيستن پس چطور ميشه الگو برداري كرد؟

جوابمن به اين سوال اينه كه هركس در زندگي براي رسيدن به كمال بايد مراحلي رو طي كنهبعضي ها تا سالها و شايد تا اخر عمرشون در يه مرحله از زندگيشون توقف كنن و نتونناز اون بالا تر برن ...دليلش هم اينه كه شايد نتونسته الگو گيري خوب انجام بدهياشايد اصلا معني الگو گرفتن رو بلد نبوده...ولي اونايي كه بلد هستن در هنگاممواجه با هر مرحله سعي كردن از تجربه ديگران استفاده كنن ...و متانسب با تجربهديگران راه و روش برخورد با هر مرحله از زندگي رو پيدا كردن

ديگهحرفي براي گفتن در اين رابطه ندارم چون فعلا تجربيات من تا اين حد بود ...كاربرايديگه هم اگه فكر مي كنن نسبت به اين موضوع تجربه خاص دارن خواهش دارم تجربه هاشونرو بيان كنن تا هم من و هم ديگر كاربران از تجربشون فيض ببريم

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...