morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ سلام هركسي تو زندگي يه الگو داره تا بتونه شخصيتش رو درست كنه.... بتونه رشد شخصيتي داشته باشه و به كمال هم برسه ...و دنبال الگوي مناسب مي گرده ... از عزيزان مي خوام كه هر نظر دارن كوتاهي نكنن و به سوالات هم پاسخ مناسب و با حوصله بدهبد چون دونستن جواب سوالات برام مهمه به نظر شما از شخصيت چه كسايي الگو برداري كنيم كه مفيد باشه؟ شخصيت ما رو بهتر جلوه بده؟ آِيا الگو گرفتن از شخصيت ديگران كار خوبيه يانه؟ از كجا بدونيم كه شخصيتي كه ازش الگو گيري مي كنيم ضد ارزش نيست؟ الگوي شما تو زندگيتون كيه؟ 13 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ سلامهركسي تو زندگي يه الگو داره تا بتونه شخصيتش رو درست كنه.... از عزيزان مي خوام كه هر نظر دارن كوتاهي نكنن و به سوالات هم پاسخ مناسب و با حوصله بدهبد چون دونستن جواب سوالات برام مهمه به نظر شما از شخصيت چه كسايي الگو برداري كنيم كه مفيد باشه؟ هر کسی که خوب تره شخصيت ما رو بهتر جلوه بده؟ آِيا الگو گرفتن از شخصيت ديگران كار خوبيه يانه؟ خیلی خوبه از كجا بدونيم كه شخصيتي كه ازش الگو گيري مي كنيم ضد ارزش نيست؟ معلوم نیست آینده معلوم میشه ببین عزیز جان هیچ ارزشی تا ضد ارزش نباشه معلوم نمیشه و همنچنین هیچ خوبی بدون بد مشخص نتمیشه در این رساتا طبق نظریه قدیمی من ترجیحا نقش منفی رو قبول میکنم به سلامتی همه خوب ها! 3 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ پس از نقش منفي الگو برداري مي كني؟ ولي به نظر من گاهي الگو برداري از شخصيت افراد سازنده بوده خصوصا الگو هاي خوب ... 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ سلام هركسي تو زندگي يه الگو داره تا بتونه شخصيتش رو درست كنه.... بتونه رشد شخصيتي داشته باشه و به كمال هم برسه ...و دنبال الگوي مناسب مي گرده ... از عزيزان مي خوام كه هر نظر دارن كوتاهي نكنن و به سوالات هم پاسخ مناسب و با حوصله بدهبد چون دونستن جواب سوالات برام مهمه به نظر شما از شخصيت چه كسايي الگو برداري كنيم كه مفيد باشه؟ شخصيت ما رو بهتر جلوه بده؟ آِيا الگو گرفتن از شخصيت ديگران كار خوبيه يانه؟ از كجا بدونيم كه شخصيتي كه ازش الگو گيري مي كنيم ضد ارزش نيست؟ الگوي شما تو زندگيتون كيه؟ الگو گرفتن اشتباه... اصولن با تقلید و بت سازی و شبیه سازی و اینطور مسائل مخالفم... میشه مثلن از پشتکار یه نفر یا صداقتش درس صداقت یا پشتکارگرفت....ولی نمیشه صرفن همون آدم بشه الگو....هر آدمی با نفر دیگه فرق داره.... در ضمن ه کسی +داره - هم داره.... خوب و بدی هم طبق تشخیص افراد متفاوته....چیزهای خوب رو از آدمهای مختلف یاد میگیرم.... الگوی خاصی هم ندارم... من من هستم...با وِیژگی های اخلاقی و شخصیتی خودم که سعی میکنم خوب وبد رو تشخیص بدم و خودسازی کنم... د واقع: من به شکل ساده ایی من هستم.... 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ پس از نقش منفي الگو برداري مي كني؟ولي به نظر من گاهي الگو برداري از شخصيت افراد سازنده بوده خصوصا الگو هاي خوب ... بهتره! از همون اول میدونی که قراراه منفیه باشیو پس توقعی ازت نیست خوب شدی بهتر نشدی هم که بالاتر از سیاهی رنگی نیست آخه در ضمن یه الگوی زنده نام ببره که همه جوره خوب باشه و نیاز نباشه چند تا الگو انتخاب کنیم برای کامل شدن! 2 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ بهتره! از همون اول میدونی که قراراه منفیه باشیو پس توقعی ازت نیست خوب شدی بهتر نشدی هم که بالاتر از سیاهی رنگی نیست آخهدر ضمن یه الگوی زنده نام ببره که همه جوره خوب باشه و نیاز نباشه چند تا الگو انتخاب کنیم برای کامل شدن! خوب هدف من هم از گذاشتن اين تاپيك همينه كه يه الگوي زنده پيدا كنم تا يادم مياد تو مدرسه معلمان هميشه از الگو برداري صحبت مي كردن ...اين رو الگوي خودتون قرار بديد اون رو ولي هرگز معني اين حرفشون رو نفهميدم 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ از یه نفر نمیشه الگو گرفت ! حد اقلش اینه که چند تا الگو داشته باشی و یه یلکشن از خصوصیتهاشوم انجام بدی اما استراتژیه من تو زندگی یه چیز دیگس من سعی میکنم همیشه یه شخصیت انعطاف پذیر داشته باشم و تو هر شرایط و زمانی بتونم خودم رو تغییر بدم حالا با منطق خودم هر صفتی که خوب دیدم سعی میکنم در خودم ایجاد کنم در حقیقت الگوی من صداقت و راستی و انسانیت و ... اینهاست. اینجوری میتونی از همه بهتر باشی وگرنه با الگو گرفتن همیشه یکی هست که از تو بهتر باشه 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ ممنون که دعوت کردی شرمنده زیاد وقت ندارم اما کلی اگر بگم : الگو گرفتن زیاد جالب نیست! بنظرم مانع پویایی میشه! مانع شناخت استعداد فردی میشه ... و ... و به نظرم ما ایرانی ها اگه همه بخوایم از همدیگه الگو برداری کنیم (در بعضی مسائل) عاقبت کثیفی رو خواهیم داشت! (علت داره این واژه رو بکار بردم) موفق باشیم. 2 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ با سلام . عرض خسته نباشید و اعلام اماده باش برای کلیه دوستانی که بیکارن و مشغول کاری نیستن ،در پی اظهارات مقام معظم مدیر سایت نواندیشان جناب اقای حاج محمد عارف خیابانی واقع در جنب بنده مایلم امادگی خود را نسبت به الگو قرار گرفتن دوستان بی الگو اعلام دارم نقطه سر خط الگو در زندگی هر شخصی به چندنوع می باشد. الگوی امید، الگوی درسی ، الگوی دوستی ، الگوی آرمانی ، الگوی چرت و پرتی ، الگوی نامه اعمالی، الگوی لقمانی و ... خوب حالا که چی الگوی من تفسیر الگوی الگوی الگوهاست . چرا الگو ؟ الگوی لباس الگوی من است 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ تقلید، مرجع، الگو، التزام، رهبر، پیشرو، پیشوا، امام و ... مانور روی این کلمات از جانب هر کسی باشه معلم گرفته تا رسانه، هدف فقط آماده کردن ذهن و فرهنگ سازی هست برای راحت تر پذیرفتن خودکامگی میشه از پشه هم چیز یاد گرفت، لزومی نداره یک نفر رو مرجع و الگو قرار بدی، از هر چیزی که فکرشو بکنی میتونی چیزهایی رو یاد بگیری، 130.000.000 نفر جمعیت ژاپن وفاداری رو از هاچیکو یاد گرفتن، یه سگ! 2 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ الگو گرفتن اشتباه...اصولن با تقلید و بت سازی و شبیه سازی و اینطور مسائل مخالفم...میشه مثلن از پشتکار یه نفر یا صداقتش درس صداقت یا پشتکارگرفت....ولی نمیشه صرفن همون آدم بشه الگو....هر آدمی با نفر دیگه فرق داره.... در ضمن ه کسی +داره - هم داره....خوب و بدی هم طبق تشخیص افراد متفاوته....چیزهای خوب رو از آدمهای مختلف یاد میگیرم....الگوی خاصی هم ندارم...من من هستم...با وِیژگی های اخلاقی و شخصیتی خودم که سعی میکنم خوب وبد رو تشخیص بدم و خودسازی کنم...د واقع:من به شکل ساده ایی من هستم.... با نظرت موافق نيستم چرا كه ما به طور ناخودآگاه از بدو تولد از شخصيت والدينمون الگو برداري مي كنيم تا 3 سالگي .... و خوب و بد رو هم از چيز هايي كه ياد گرفتي تشخيص ميدي ...اكتسابيه ...درسته كه شما خودتون هستي ولي ويژگي هاي اخلاقي و شخصيتي شما از كجا منشا گرفته من مي خوام اين رو برام جواب بديد؟؟؟ لطفا 1 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ ا الگو گرفتن همیشه یکی هست که از تو بهتر باشه خوب هميشه يكي هست كه از ما بهتره ...چون ما تو جامعه با سنين مختلف زندگي مي كنيم ...خوب يه كسي كه سنش از من بزرگتره و تجربه بيشتر داره معلومه كه از من بهتره....يه انسان با تجربه مي تونه بهترين باشه 1 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ از یه نفر نمیشه الگو گرفت ! حد اقلش اینه که چند تا الگو داشته باشی و یه یلکشن از خصوصیتهاشوم انجام بدیاما استراتژیه من تو زندگی یه چیز دیگسمن سعی میکنم همیشه یه شخصیت انعطاف پذیر داشته باشم و تو هر شرایط و زمانی بتونم خودم رو تغییر بدمحالا با منطق خودم هر صفتی که خوب دیدم سعی میکنم در خودم ایجاد کنم در حقیقت الگوی من صداقت و راستی و انسانیت و ... اینهاست.اینجوری میتونی از همه بهتر باشی وگرنه با الگو گرفتن همیشه یکی هست که از تو بهتر باشه تشكر كه تو بحث شركت كرديدخوب ما داريم الگو برداري نادرست مي كنيم به خاطر همينه جامعه ما كم كم به سمت فساد كشيده شده و امار فساد كشورمون رفته بالا 1 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ با سلام . عرض خسته نباشید و اعلام اماده باش برای کلیه دوستانی که بیکارن و مشغول کاری نیستن ،در پی اظهارات مقام معظم مدیر سایت نواندیشان جناب اقای حاج محمد عارف خیابانی واقع در جنب بنده مایلم امادگی خود را نسبت به الگو قرار گرفتن دوستان بی الگو اعلام دارم نقطه سر خط الگو در زندگی هر شخصی به چندنوع می باشد. الگوی امید، الگوی درسی ، الگوی دوستی ، الگوی آرمانی ، الگوی چرت و پرتی ، الگوی نامه اعمالی، الگوی لقمانی و ... خوب حالا که چی الگوی من تفسیر الگوی الگوی الگوهاست . چرا الگو ؟ الگوی لباس الگوی من است بابا الگو.................... 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ الگو برداری ازشخصیت دیگران نه درسته ونه امکان داره . زیرا که شکل گیری شخصیت از خیلی از فاکتور ها ناشی میشه بسیاریش اصولا در دست شخص نیست که بشه تغییرش بده .. انچه مورد نظر از الگو برداری است نه شخصیت که برخی عادات و یا افکار و کردار است و این تا حدی که انسان تابع ان شخص و شخصیتش نشه میتونه خوب یا کاهی بر اثرسو برداشت میتونه نا پسند باشه . من شخصا الگو برداری کامل نمیکنم و خوشم هم نمیاد که الگوی شخصی را به تمام و کمال تقلید کنم .. 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ سلام هركسي تو زندگي يه الگو داره تا بتونه شخصيتش رو درست كنه.... بتونه رشد شخصيتي داشته باشه و به كمال هم برسه ...و دنبال الگوي مناسب مي گرده ... از عزيزان مي خوام كه هر نظر دارن كوتاهي نكنن و به سوالات هم پاسخ مناسب و با حوصله بدهبد چون دونستن جواب سوالات برام مهمه به نظر شما از شخصيت چه كسايي الگو برداري كنيم كه مفيد باشه؟ شخصيت ما رو بهتر جلوه بده؟ آِيا الگو گرفتن از شخصيت ديگران كار خوبيه يانه؟ از كجا بدونيم كه شخصيتي كه ازش الگو گيري مي كنيم ضد ارزش نيست؟ الگوي شما تو زندگيتون كيه؟ درود یکی از الگو های من مورچه هست 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ سلام هركسي تو زندگي يه الگو داره تا بتونه شخصيتش رو درست كنه.... بتونه رشد شخصيتي داشته باشه و به كمال هم برسه ...و دنبال الگوي مناسب مي گرده ... از عزيزان مي خوام كه هر نظر دارن كوتاهي نكنن و به سوالات هم پاسخ مناسب و با حوصله بدهبد چون دونستن جواب سوالات برام مهمه به نظر شما از شخصيت چه كسايي الگو برداري كنيم كه مفيد باشه؟ شخصيت ما رو بهتر جلوه بده؟ آِيا الگو گرفتن از شخصيت ديگران كار خوبيه يانه؟ از كجا بدونيم كه شخصيتي كه ازش الگو گيري مي كنيم ضد ارزش نيست؟ الگوي شما تو زندگيتون كيه؟ من هیچ الگویی ندارم همیشه با چیزی که یاد گرفتم و نسبت به هدفی که دارم الگوی زندگیم رو انتخاب میکنم 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ ممنون صدف جان از دعوتت! ولی خواستم حرفم رو بگم من اهل این بت بازی نیستم! درسته از خیلی ها خوشم میاد و از سخنانشون و زندگیشون درس می گیریم اما واقعا الگو کسی رو ندارم! چون خودم از هر لحاظ بهتر می تونم از اونا باشم....... ولی از جملات و سخنان بزرگ خیلی استفاده می کنم...... استیو جابز، حسابی،هاوکینگ، خیلی ها دیگه.... پیروز باشید 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ با نظرت موافق نيستم چرا كه ما به طور ناخودآگاه از بدو تولد از شخصيت والدينمون الگو برداري مي كنيم تا 3 سالگي .... و خوب و بد رو هم از چيز هايي كه ياد گرفتي تشخيص ميدي ...اكتسابيه ...درسته كه شما خودتون هستي ولي ويژگي هاي اخلاقي و شخصيتي شما از كجا منشا گرفته من مي خوام اين رو برام جواب بديد؟؟؟ لطفا خوب بدو تولد با یک انسان که عقلش و درکش شکل گرفته فرق داره... این نحو نگاه کردن درست نیست من همیشه میگم آدما 3 دستن: 1.از پائین به بالا نگاه میکنن===>آدمهایی بدون ثبات شخصیتی فوقانعطاف پذیر و دست خوش امروز و فردا. 2.آدمهایی که از روبرو میبین ===>آدمهایی که خودشون و اطرافشون و میبینن...و افق فکریشون در حد همون خودشون و اطرافیشون میمونه.... 3.آدمهایی که از بالا به پائین نگاه میکنن===>آدمهایی که سعی میکنن خوب و بد همه چیز رو تشخیص بدن طبق زندگی خودشون استفاده کنن.... ویژگی های اخلاقی یه آدم بسته به شرایط کلی داره...خود آدم مهمترین قطعه این پازل هست...وگرنه اگر قرار باشه این شکلی باشه هیچ وقت آدمهای سرشناس و مورد احترام مردم از بین آدمهای عادی و معمولی جامعه خودشون رو نشون نمیدادن... 1 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ ممنون صدف جان از دعوتت!ولی خواستم حرفم رو بگم من اهل این بت بازی نیستم!درسته از خیلی ها خوشم میاد و از سخنانشون و زندگیشون درس می گیریم اما واقعا الگو کسی رو ندارم!چون خودم از هر لحاظ بهتر می تونم از اونا باشم.......ولی از جملات و سخنان بزرگ خیلی استفاده می کنم...... استیو جابز، حسابی،هاوکینگ، خیلی ها دیگه....پیروز باشید سلام اقا حميد لطفا سميرا صدام كنيد عادت ندارم به اسم مستعار صدام كنن... الگو گرفتن از شخصيت بزرگان فكر نكنم بت بازي باشه درسته يانه؟ سخنان بزرگان به نظر من استارتي براي رسيدن به هدفه اگه الگو قبرداري بت بازي هست پس چطور شخصيت رو ساختي ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده