saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ به گزارش گروه گرگانیها این دختر ۲۵ ساله انگلیسی توانست در مدت تنها ۶ ماه ۹۲ کیلو از وزنش را کاهش دهد. هریت جنکیس که اهل جنوب همپتون است ۱۷۰ سانتی متر قد و حدود ۱۶۵ پوند وزن داشت… این زن انگلیسی می گوید: آرزو داشتم معلم شوم ولی به دلیل اینکه همواره می ترسیدم شاگردانم مرا مسخره کنم . سرانجام وی توانست با تشویق و کمک دوستانش شروع به کاهش وزنش کند . این دختر توانست با ورزش و رژیم های غذایی متخصصین توانست ۹۲ کیلوگرم در ۶ ماه از وزن خود بکاهد. حالا هریت توانسته به عنوان یک معلم در چندین مدرسه تدریس کند و این امر را مدیون دوستان و مهمتر از همه اراده ی خود می داند. هریت توانسته با این کاهش وزن رکورد خود را در گینس ثبت کند. 16 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ معلوم نیست زیر لباسش چه خبره، احتمالا باید جراحی وسیع برا برداشتن پوست اضافی انجام بده. لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ معلوم نیست زیر لباسش چه خبره، احتمالا باید جراحی وسیع برا برداشتن پوست اضافی انجام بده. منم دیدم کسایی که خیلی زیاد وزن اضافه میکنن پوست اضافی میمونه براشون خیلی زشت میشه لینک به دیدگاه
Neptune 461 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ معلوم نیست زیر لباسش چه خبره، احتمالا باید جراحی وسیع برا برداشتن پوست اضافی انجام بده. :banel_smiley_52::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ چارلی چاپلین میگه: آموخته ام ...............که خداوند همه چیز را در یک روز نیافرید پس چه چیز باعث شد من بیندیشم می توانم همه چیز را در یک روز بدست بیاورم؟!!!! آموخته ام ...............که زندگی دشوار است اما من از آن سخت ترم. لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ این اعداد خیلی متناقضه! 165 پوند که میشه تقریبا 74 کیلو گرم! بعد چجوری 92 کیلوگرم کم کرده؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده