mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ چند ماهیه ذهنم درگیر یه مسئله شده، نمیدونم برای شما ها هم این سوال پیش اومده یا نه، ولی من رو چند ماه هست خیلی درگیر کرده اول از همه میخوام تعریفی که از این دو شخصیت توی ویکی پدیا دیدم بذارم حاجی فیروز یا حاجی پیروز منادی سنتی نوروز است که در روزهای نزدیک به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در کوچهها و خیابانهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ظاهر میشود. حاجی فیروز مردی است با چهره سیاه کرده و لباسی به رنگ قرمز همراه با کلاه دوکی شکل قرمز، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به دست میگیرد، به خیابان میآید و به رقص و شیرینکاری و خواندن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میپردازد. مردم از هر سنی دور او جمع میشوند و همراه با او شادی میکنند. گفته می شود که سياهی صورت حاجی فيروز به دليل بازگشت او از سرزمين مردگان است. بابانوئل یک شخصیت تاریخی و داستانی در فرهنگ عامیانه کشورهای غربی و مسیحی است. نام بابانوئل با جشن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آمیخته شدهاست. بابا نوئل عمدتاً یک پیرمرد چاق با ریش سفید بلند و لباس قرمز است که در روز کریسمس یا شب قبل از آن هدیههایی را برای بچهها میآورد همونطور که دیدین و اگه به تاریخچه پیدایش حاجی فیروز رجوع کنید، حاجی فیروز شخصیتی هستش که نوید زندگی رو میده.. از دنیای مردگان اومده و میخواد مژده جشن زنده شدن زمین رو به مردم بده. بابا نوئل هم دقیقا یه شخصیتی هستش که تا اسمش میاد ، آدم نا خودآگاه یاد این میفته که باید یه آرزو کنه و بابا نوئل براش هدیه اش رو روز کریسمس بیاره جالبه که توی خیلی منابع ذکر شده که بابا نوئل اقتباسی از حاجی فیروز ایران هستش!! اما حاجی فیروزی که من توی این سالها دیدم، حتی توی رسانه هامون، اونی نیست که توی تاریخ ازش یاد میشه حاجی فیروز ما، یک گدای تمام عیار هست که خود من با دیدنش یاد فقر، نکبت، بدبختی و ... میفتم واقعا چرا باید این همه تغییر ایجاد بشه؟ چرا باید حاجی فیروز ما گدایی کنه ولی بابانوئل انقد سخاوتمند باشه و هدیه بده؟ این هم عکس حاجی فیروز گدای ایران زمین ... پ ن: دنبال عکس بودم، این عکس بالایی رو از تاپیک پسرمشهدی برداشتم 15 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ مموشک جان تاپیکت و در تالار ویژه استارت کرده بودی اونجا تاپیک ارسال نکنید لطفا تاپیک آزاد شد 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ مموشک جان تاپیکت و در تالار ویژه استارت کرده بودیاونجا تاپیک ارسال نکنید لطفا تاپیک آزاد شد ممنون ببخشید من نمیدونستم این بخش مخصوص ویژه های تالار هست! و یه عده خاص میتونن اونجا تاپیک بزنن.. فکر میکردم این ویژه یعنی ویژه برای گفتگو!!!!! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ ممنونببخشید من نمیدونستم این بخش مخصوص ویژه های تالار هست! و یه عده خاص میتونن اونجا تاپیک بزنن.. فکر میکردم این ویژه یعنی ویژه برای گفتگو!!!!! خانمی اونجا مخصوص ویژه ها نیست اینجا از من نوعی گرفته تا کاربر تازه وارد همه یکسانیم و قانون یکیه تالار ویژه مخصوص تاپیکاییه که بازدید زیادی داره و یا در نظرسنجی رتبه اول میارن 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ بابانوئل اونا پولدار واسشون کادو میاره حاجی فیروز ما پول جمع میکنه لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ واسه منم این سوال مطرح بود تنها چیزی که به فکرم رسید اینه که بابانوئل برای اونا این توهمه که شخصی هست که برای کودکان فقیر کادو میاره و شادشون میکنه هر چند اکثر کودکان فقیر اونجا شب سال نو را نیز مثل بقیه مواقع فقط خواب بابانوئل رو میبینن. حاجی فیروز اینور جنبه عملی تری داره ، فقر رو به ثروتمندان نشون میده و با چرخیدن و رقصیدن و خواندن در خیابانها به ثروتمندان یادآوری میکنه که به فقرا هم توجه کنند و بهشون برسند ، هر چچند باز هم نتیجه با بالا یکی است و کودکان فقیر همچنان در حسرت توجه میمانند. اصل یکی است و راه فرق می کند ولی نتیجه نیز همچنان یکی است. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده