Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ سلام سلام سلااااااااااام میسی از دعوتت گیر بدی به یچیز گیر دادیا!!! لج درآ و حرص درآ همش میپیچونی خیلی دوس داری حرصمُ دربیاری پررو حرفتُ کامل نمیزنی! هیچ وقت نظرتُ نمیگی کمی تا قسمتی فوضول مهربون رازدار کمک بخوام کمک میکنی! اعتماد به نفست پایینه! خیلی خیلی آرومی برخلافِ اینجا!!! دیگه همینا! انوشه باشید 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ چه حرفا، آرزوتم باشه دختر باشی. تحلیل من: (شخصیت مجازی داوود رو با این خصوصیات شناختم، به این معنی نیست که لزوما شخصیت حقیقیش هم همینه) داوود خسیسه (شوخی کردم)، الکی خوشه، اعتماد به نفس پایین داره، زیاد اهل مطالعه نیست، بعضی وقتا تیکه های بامزه ای میندازه، شر نیست، نه خودش رو زیاد جدی میگیره و نه اطرافیانش رو، مثل بیشتر پسرایه دور و برمونه؛ زیاد پیچیده نیست. پ.ن: داوود شانس آوردی نخواستم نامهربون باشم. اهل مطالعه رو خوب اومدی نه خودش رو زیاد جدی میگیره و نه اطرافیانش رو ؟؟؟؟؟:ws52: اعصبانی شو ببینم چطوری میشی من تازه باهات اشنا شدم زياد نميشناسمت اما جالبي ممنون از دعوتت همین که اومدی کافیه سلاااااام سلاااااااااااام خوبی مهندس؟ ممنون بابت دعوت خب تحلیل داوود پسر بامرام و مهربونیه ؛ شیطونه ؛ انتقاد پذیره ؛ اما حرف گوش کن نیست سعی میکنه به اطرافیانش کمک کنه زود صمیمی میشه:persiana__hahaha: پرحرفه و سعی میکنه همه جا نظرشو بگه (حتی اگه نظری نداره نقطه چین میذاره تا یه چیزی گفته باشه....!!!! ) فعلن همینا سلام خوبم خانم معمار با مرامی از خودته اون نقطه چینا بعضی مواقع اصلا موضوع تاپیک رو نمیخونم همین جوری میزنم ونوسی ممنون از تحلیلت سعی میکنم بهترش کنم اگه بازم بود بگو 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ به به همشهری عزیز اولین مشخصه اینه که درس و مشق نداره 24 ساعت اینجاست این پشتکار حقیقتا مثال زدنیه تاپیکاش اکثرا تصویری هست علاقه ی شدیدی به عکس داره و اینکه از جار و جنجال به دوره و و آها طرفداری کور کورانه هم نمیکنه در هیچ زمینه ای یکم خنثی است 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ سلام سلام سلاااااااااااممیسی از دعوتت گیر بدی به یچیز گیر دادیا!!! لج درآ و حرص درآ همش میپیچونی خیلی دوس داری حرصمُ دربیاری پررو حرفتُ کامل نمیزنی! هیچ وقت نظرتُ نمیگی کمی تا قسمتی فوضول مهربون رازدار کمک بخوام کمک میکنی! اعتماد به نفست پایینه! خیلی خیلی آرومی برخلافِ اینجا!!! دیگه همینا! انوشه باشید خواهش میکنم پروو این کلمه آشنا میاد اعتماد به نفس از چه نظر کمه اروم نیستم شایعس 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ به به همشهری عزیز اولین مشخصه اینه که درس و مشق نداره 24 ساعت اینجاست این پشتکار حقیقتا مثال زدنیه تاپیکاش اکثرا تصویری هست علاقه ی شدیدی به عکس داره و اینکه از جار و جنجال به دوره و و آها طرفداری کور کورانه هم نمیکنه در هیچ زمینه ای یکم خنثی است سلام جام جم مشقامو دوره دبستان نوشتم بچه ها میگن تو اسپم میکنی حالا میگی تاپیک میزنم ممنون که اومد خوشحال شدم حالا واقعا همدانی هستی ؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ خواهش میکنم پروو این کلمه آشنا میاد اعتماد به نفس از چه نظر کمه اروم نیستم شایعس اون همهتحلیلدیدمت...چسبیدی به این؟ اوهوم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ اون همهتحلیلدیدمت...چسبیدی به این؟اوهوم خب بوگو بودونم 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ سلام جام جم مشقامو دوره دبستان نوشتم بچه ها میگن تو اسپم میکنی حالا میگی تاپیک میزنم ممنون که اومد خوشحال شدم حالا واقعا همدانی هستی ؟ آره به قرعااان 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ آره به قرعااان مشکوکم مشکوکم به تو لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ خوشحال میشم رک میگی پروو میتینگ خیلی پر جنب و جوش بودم البته زیر پوستی خب نت هم جز رشتتمونه کامپیوتر بدون نت میشه نه خدایی میشه ترک تحصیل از کجا فهمیدی تخس واسه ذره ذره بی مزه شوی وانگهی باحال شوی خوشم میاد رک حرفاتو گفتی خیلی حال کردم مررررررررسی (:ws52:) پ ن پ ناراحت باش منکه همش ازت خوب گفتم میخوای یه چیزایی بگم کف کنی:gnugghender: یعنی میخوای بگی پررو نیستی؟ تو همیشه موذی تشریف داری اره چرا نمیشه واضح بود تو درکل نمیگیری یاشکلک()این یه عادت شده واست 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ ممد جون این ساده نبودن رو واسم بیشتر توضیح میدی یعنی سادگی دیگه. زود گول خوردن اینا 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ پ ن پ ناراحت باش منکه همش ازت خوب گفتم میخوای یه چیزایی بگم کف کنی:gnugghender:یعنی میخوای بگی پررو نیستی؟ تو همیشه موذی تشریف داری اره چرا نمیشه واضح بود تو درکل نمیگیری یاشکلک()این یه عادت شده واست هااا بوگو بوگو کف کنیم لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ یعنی سادگی دیگه.زود گول خوردن اینا هااااااااااااااان لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ هااااااااااااااان بابا اشتباه کردیم اصلاً بیخیال 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ مشکوکم مشکوکم به تو میتینگ بعدی ابهام زدایی میکنم:w02: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ بابا اشتباه کردیم اصلاً بیخیال جوابو کامل واسم پیغام خصوصی کن 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ میتینگ بعدی ابهام زدایی میکنم:w02: اون موقع چرا نیومدی 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ سلام .ممنون بابت دعوتتالبته قبلا اومده بودم رزرو کرده بودم سر فرصت بیام:wavesmile: تا جایی که من میشناسم شیطونی اما منفی نه بخوای چیزی رو بدونی یا از چیزی سر در بیاری همه قوات رو بکار می گیری همیشه تو نتی..همیشه هستی بعد.... سورپرایز کردن دیگران رو هم دوست داری البته بیشتر شوکه کردن مردم بعد هم دوست داری حتی این آدمکای بیچاره رو هم تحلیل شخصیت کنی:vahidrk: اما در کل پسر خوبی هستیامیدوارم همیشه خوب و سرحال و سلامت باشی 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ سلام مرسی از دعوتت با اینکه زیاد با هم برخورد داشتیم ولی شناخت دقیقی ازت پیدا نکردم اینایی که میگم بیشتر بر اساس گمانه فک میکنم زیاد مسائل و جدی نمیگیری شاد و یه کم بازیگوشی دوست داری اگه ایرادی هست برطرف کنی و اگه دوستانه بهت گفته بشه انتقاد پذیری بعضی وقتا لج باز به نظر میای به نظرم ادم فوق العاده احساسی ای هستی یه کم با منطق قاطیش بکنی فک کنم بهتر باشه برات ارزوی موفقیت و سلامتی میکنم 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ اون موقع چرا نیومدی همون ساعت کلاس زبون داشتم! تازه اطلاع رسانی دقیق هم که نکردید! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده