El Roman 31720 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 ضمن تایید همه ی نظرات بالا, تکرار مکررات نمیکنم؛ فقط میگم اگه یوزر نیم و آواتارت دخترونه بود اصلا به دختر بودنت شک نمیکردم نگار نیای باز گیر بدی به دخترونه گفتن منا :vahidrk: 3
DavOOd_TiTaN 10472 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2012 ضمن تایید همه ی نظرات بالا, تکرار مکررات نمیکنم؛ فقط میگم اگه یوزر نیم و آواتارت دخترونه بود اصلا به دختر بودنت شک نمیکردمنگار نیای باز گیر بدی به دخترونه گفتن منا :vahidrk: حالا چرا دختر مگه چجوریم ؟ 1
El Roman 31720 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 حالا چرا دختر مگه چجوریم ؟ شادی شنگولی بیخیالی خوشحالی درگیر چیزی نمیشی کلا مسائل دخترونه هم دوست داری و اینا, الان نگار میاد میگه اینا مگه فقط کارای دختراس؟ نمیگم شبیه دخترایی ولی اگه اسم و یوزرت دخترونه بود شک نمیکردم خوبیاتم بگم یا نمیخوای؟ 1
DavOOd_TiTaN 10472 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2012 شادی شنگولی بیخیالی خوشحالی درگیر چیزی نمیشی کلا مسائل دخترونه هم دوست داری و اینا, الان نگار میاد میگه اینا مگه فقط کارای دختراس؟نمیگم شبیه دخترایی ولی اگه اسم و یوزرت دخترونه بود شک نمیکردم خوبیاتم بگم یا نمیخوای؟ یعنی چی ؟ شفاف سازی کن تا اشتباه متوجه نشم منظورتو 1
El Roman 31720 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 یعنی چی ؟ شفاف سازی کن تا اشتباه متوجه نشم منظورتو شفاف تر از این؟ آقا عیب و ایرادی نداری؛ پسر خوبی هستی و معمولا با کسی درگیر نمیشی و سرت تو کار خودته و اینا, فقط گفتم اگه یوزر نیمت مثلا بود شیدا! معلوم نبود پسری, یعنی نه زیادی پسری نه زیاد دختر, احتمالا دو جنسه ای 2
DavOOd_TiTaN 10472 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2012 شفاف تر از این؟ آقا عیب و ایرادی نداری؛ پسر خوبی هستی و معمولا با کسی درگیر نمیشی و سرت تو کار خودته و اینا, فقط گفتم اگه یوزر نیمت مثلا بود شیدا! معلوم نبود پسری, یعنی نه زیادی پسری نه زیاد دختر, احتمالا دو جنسه ای چرا همچین فکری کردی که نه پسرم نه دختر 1
El Roman 31720 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 چرا همچین فکری کردی که نه پسرم نه دختر ای بابا, غلط کردم آقا خیلیم خوبی, بیا 2-3 تاهم بزن زیر گوشم 2
DavOOd_TiTaN 10472 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2012 ای بابا, غلط کردم آقا خیلیم خوبی, بیا 2-3 تاهم بزن زیر گوشم خب دارم دلیلشو میپرسم کی خواست بزنه 1
El Roman 31720 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 خب دارم دلیلشو میپرسم کی خواست بزنه 12 بار توضیح دادم دلیلی نداره به نظر من اینجوری میای و احتمالا نظرم اشتباهه 2
poor!a 15130 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 12 بار توضیح دادم دلیلی نداره به نظر من اینجوری میای و احتمالا نظرم اشتباهه اوه اوه باز داوود چت زد داوود کلید نکن برو نفر بعدی کچل شد بنده خدا 2
poor!a 15130 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 حالا شوخی بود یا جدی ؟؟ داوود داری به مرحله کییییییییییییییییهههههههههههههههه میرسی ها ول کن دیگه توهم زدی توام ولش کن فراموشش کن 3
El Roman 31720 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 حالا شوخی بود یا جدی ؟؟ بابا جدی نگیر؛ بچه خوبی هستی پوریا باحال بود 3
DavOOd_TiTaN 10472 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2012 داوود داری به مرحله کییییییییییییییییهههههههههههههههه میرسی ها ول کن دیگه توهم زدی توام ولش کن فراموشش کن :banel_smiley_4: آخه حرفش بی خیال به پای شوخی میگیریم 1
viviyan 12431 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 :banel_smiley_4:آخه حرفش بی خیال به پای شوخی میگیریم چه حرفا، آرزوتم باشه دختر باشی. تحلیل من: (شخصیت مجازی داوود رو با این خصوصیات شناختم، به این معنی نیست که لزوما شخصیت حقیقیش هم همینه) داوود خسیسه (شوخی کردم)، الکی خوشه، اعتماد به نفس پایین داره، زیاد اهل مطالعه نیست، بعضی وقتا تیکه های بامزه ای میندازه، شر نیست، نه خودش رو زیاد جدی میگیره و نه اطرافیانش رو، مثل بیشتر پسرایه دور و برمونه؛ زیاد پیچیده نیست. پ.ن: داوود شانس آوردی نخواستم نامهربون باشم. 5
dear.angel 1314 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 من تازه باهات اشنا شدم زياد نميشناسمت اما جالبي ممنون از دعوتت 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 9 فروردین، 2012 سلاااااام سلاااااااااااام خوبی مهندس؟ ممنون بابت دعوت خب تحلیل داوود پسر بامرام و مهربونیه ؛ شیطونه ؛ انتقاد پذیره ؛ اما حرف گوش کن نیست سعی میکنه به اطرافیانش کمک کنه زود صمیمی میشه:persiana__hahaha: پرحرفه و سعی میکنه همه جا نظرشو بگه (حتی اگه نظری نداره نقطه چین میذاره تا یه چیزی گفته باشه....!!!! ) فعلن همینا
ارسال های توصیه شده