El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ ضمن تایید همه ی نظرات بالا, تکرار مکررات نمیکنم؛ فقط میگم اگه یوزر نیم و آواتارت دخترونه بود اصلا به دختر بودنت شک نمیکردم نگار نیای باز گیر بدی به دخترونه گفتن منا :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ ضمن تایید همه ی نظرات بالا, تکرار مکررات نمیکنم؛ فقط میگم اگه یوزر نیم و آواتارت دخترونه بود اصلا به دختر بودنت شک نمیکردمنگار نیای باز گیر بدی به دخترونه گفتن منا :vahidrk: حالا چرا دختر مگه چجوریم ؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ حالا چرا دختر مگه چجوریم ؟ شادی شنگولی بیخیالی خوشحالی درگیر چیزی نمیشی کلا مسائل دخترونه هم دوست داری و اینا, الان نگار میاد میگه اینا مگه فقط کارای دختراس؟ نمیگم شبیه دخترایی ولی اگه اسم و یوزرت دخترونه بود شک نمیکردم خوبیاتم بگم یا نمیخوای؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ :icon_razz: جای اسپم تحلیل کن 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ شادی شنگولی بیخیالی خوشحالی درگیر چیزی نمیشی کلا مسائل دخترونه هم دوست داری و اینا, الان نگار میاد میگه اینا مگه فقط کارای دختراس؟نمیگم شبیه دخترایی ولی اگه اسم و یوزرت دخترونه بود شک نمیکردم خوبیاتم بگم یا نمیخوای؟ یعنی چی ؟ شفاف سازی کن تا اشتباه متوجه نشم منظورتو 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ یعنی چی ؟ شفاف سازی کن تا اشتباه متوجه نشم منظورتو شفاف تر از این؟ آقا عیب و ایرادی نداری؛ پسر خوبی هستی و معمولا با کسی درگیر نمیشی و سرت تو کار خودته و اینا, فقط گفتم اگه یوزر نیمت مثلا بود شیدا! معلوم نبود پسری, یعنی نه زیادی پسری نه زیاد دختر, احتمالا دو جنسه ای 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ شفاف تر از این؟ آقا عیب و ایرادی نداری؛ پسر خوبی هستی و معمولا با کسی درگیر نمیشی و سرت تو کار خودته و اینا, فقط گفتم اگه یوزر نیمت مثلا بود شیدا! معلوم نبود پسری, یعنی نه زیادی پسری نه زیاد دختر, احتمالا دو جنسه ای چرا همچین فکری کردی که نه پسرم نه دختر 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ چرا همچین فکری کردی که نه پسرم نه دختر ای بابا, غلط کردم آقا خیلیم خوبی, بیا 2-3 تاهم بزن زیر گوشم 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ ای بابا, غلط کردم آقا خیلیم خوبی, بیا 2-3 تاهم بزن زیر گوشم خب دارم دلیلشو میپرسم کی خواست بزنه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ خب دارم دلیلشو میپرسم کی خواست بزنه 12 بار توضیح دادم دلیلی نداره به نظر من اینجوری میای و احتمالا نظرم اشتباهه 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ 12 بار توضیح دادم دلیلی نداره به نظر من اینجوری میای و احتمالا نظرم اشتباهه اوه اوه باز داوود چت زد داوود کلید نکن برو نفر بعدی کچل شد بنده خدا 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ حالا شوخی بود یا جدی ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ حالا شوخی بود یا جدی ؟؟ داوود داری به مرحله کییییییییییییییییهههههههههههههههه میرسی ها ول کن دیگه توهم زدی توام ولش کن فراموشش کن 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ حالا شوخی بود یا جدی ؟؟ بابا جدی نگیر؛ بچه خوبی هستی پوریا باحال بود 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ داوود داری به مرحله کییییییییییییییییهههههههههههههههه میرسی ها ول کن دیگه توهم زدی توام ولش کن فراموشش کن :banel_smiley_4: آخه حرفش بی خیال به پای شوخی میگیریم 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ بابا جدی نگیر؛ بچه خوبی هستی پوریا باحال بود 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ کم کم داشت خونتون حلال میشد 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4:آخه حرفش بی خیال به پای شوخی میگیریم چه حرفا، آرزوتم باشه دختر باشی. تحلیل من: (شخصیت مجازی داوود رو با این خصوصیات شناختم، به این معنی نیست که لزوما شخصیت حقیقیش هم همینه) داوود خسیسه (شوخی کردم)، الکی خوشه، اعتماد به نفس پایین داره، زیاد اهل مطالعه نیست، بعضی وقتا تیکه های بامزه ای میندازه، شر نیست، نه خودش رو زیاد جدی میگیره و نه اطرافیانش رو، مثل بیشتر پسرایه دور و برمونه؛ زیاد پیچیده نیست. پ.ن: داوود شانس آوردی نخواستم نامهربون باشم. 5 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ من تازه باهات اشنا شدم زياد نميشناسمت اما جالبي ممنون از دعوتت 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ سلاااااام سلاااااااااااام خوبی مهندس؟ ممنون بابت دعوت خب تحلیل داوود پسر بامرام و مهربونیه ؛ شیطونه ؛ انتقاد پذیره ؛ اما حرف گوش کن نیست سعی میکنه به اطرافیانش کمک کنه زود صمیمی میشه:persiana__hahaha: پرحرفه و سعی میکنه همه جا نظرشو بگه (حتی اگه نظری نداره نقطه چین میذاره تا یه چیزی گفته باشه....!!!! ) فعلن همینا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده