Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ در اینجا می توانید اسلاید آموزشی در زمینه تأسیسات مکانیکی را دانلود کنید. در این اسلاید آموزشی، بطور مختصر و بسیار مفید به برخی نکات اشاره کرده از جمله اصول انتقال حرارت، انواع سیستم حرارت مرکزی، انتخاپ پمپ و محل آن، منبع انبساط و ..... توصیه می کنم حتما" دانلود کنید فرمت فایل: ppsx حجم: 4218 کیلوبایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 17 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ سلام ممنون مهندس نمیدونم چرا میزه فایرفاکس نمیتونه لود کنه این فیل رو یه راهی پیشنهاد بده 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ سلام ممنون مهندس نمیدونم چرا میزه فایرفاکس نمیتونه لود کنه این فیل رو یه راهی پیشنهاد بده سلامخواهش میکنم چون از سرویس پرشین گیگ استفاده کردم باید اول صفحه رو باز کنی بعدش روی دکمه دانلود کلیک کنید. 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ سلامخواهش میکنم چون از سرویس پرشین گیگ استفاده کردم باید اول صفحه رو باز کنی بعدش روی دکمه دانلود کلیک کنید. بازم نشد Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (hhttp) isn't associated with any program. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ بازم نشد Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (hhttp) isn't associated with any program. الان امتحان کنید 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ ممنون اسماعیل عزیز خیلی جالب بود از google chrom استفاده کنید، بدون مشکل باز میشه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ ممنون اسماعیل عزیزخیلی جالب بود از google chrom استفاده کنید، بدون مشکل باز میشه خواهش میکنم یه مقدار آدرس مشکل داشت ولی درستش کردم 1 لینک به دیدگاه
persepolis52616 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ آقا من دانلود كرم ولي با فرمت xlm يا xml....باز ميكنم يه صفحه باز ميشه خطوط برنامه نويسي كامپيوتر مياد؟چرا 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ آقا من دانلود كرم ولي با فرمت xlm يا xml....باز ميكنم يه صفحه باز ميشه خطوط برنامه نويسي كامپيوتر مياد؟چرا سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدی با اینترنت اکسپلورر باز کنید.. درست میشه 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ فایل هیچ مشکلی نداره،هم راحت دانلود میشه و هم راحت باز میشه... تشکر بابت این فایل 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ فایل هیچ مشکلی نداره،هم راحت دانلود میشه و هم راحت باز میشه...تشکر بابت این فایل درود بالاخره دانلود كرديم:hapydancsmil: extract هم كرديم اما نوع فايل رو نميشناسه اگه ميشه شما بزرگوار كه دانلود كردين و باز هم ميشه در قالب يه فايل pdf يا word در بياري و دوباره آپ كنيد لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ درودبالاخره دانلود كرديم:hapydancsmil: extract هم كرديم اما نوع فايل رو نميشناسه اگه ميشه شما بزرگوار كه دانلود كردين و باز هم ميشه در قالب يه فايل pdf يا word در بياري و دوباره آپ كنيد نیازی به اکسترکت نداره که!! با مایکروسافت پاور پوینت باز میشه. اصلا مشکل خاصی نداره مهندس 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ درودبالاخره دانلود كرديم:hapydancsmil: extract هم كرديم اما نوع فايل رو نميشناسه اگه ميشه شما بزرگوار كه دانلود كردين و باز هم ميشه در قالب يه فايل pdf يا word در بياري و دوباره آپ كنيد extract واسه چی؟اذیتمون نکن دیگهفایل پاورپوینت خالص هست:ws3:PDF هم نمیشه چون سورس پاورپوینت رو بسته اند... 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ والا چی بگم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دوباره امتحان میکنم ممنون از دوستان بزرگوار 1 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ چرا من نميتونم دانلودش كنم؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ چرا من نميتونم دانلودش كنم؟ فایل سالم هست خانم مهندس...دوباره تلاش کنید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده