omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ اونوقت که از یه طرف همه بیکار میشن و از یه طرف طرح خوب نمیشه خودم نداریم تو رشته ما خودمون همگی داریم نه بابا، منظورم از من، گروهیه که عضوشم؛ اون مشاوری که این کار رو میکنه ، به نظرم اگه کار طرح ها برای اجرا هم زیر نظر خود مشاورا بود، هم مجبور بودن طرح های بهتری تهیه کنن، هم سریع تر و بهتر اجرا کنن(البته این موارد به شرط نظارت مناسب مدیریت شهری هستش) 3 لینک به دیدگاه
ela 1911 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ من دوست دارم خودم طرح بدم و زیر نظر خودم طرحها اجرا بشه.یعنی ترکیبی از هر دو رو دوست دارم شما دیکتاتور خوبی میشی جناب مهندس وکیلی!!! چیزی دیگه لازم ندارید؟ 5 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ ديكتاتور!!!!!!!!! چرا؟ مگه بده گروهي كه توش ستي خودش طرح بده ، بعد خود همون گروه دنبال اجراش باشه؟ 3 لینک به دیدگاه
ela 1911 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ ديكتاتور!!!!!!!!! چرا؟ مگه بده گروهي كه توش ستي خودش طرح بده ، بعد خود همون گروه دنبال اجراش باشه؟ چرا بد؟ تازه اگر هیئت نظارت هم خودش باشه که محشر میشه. یک همایش هم برای تقدیر از خودش می گیره... برای خودش کف می زنه... به خودش لوح تقدیر می ده ... از شوخی گذشته، آدم چون خودش طرحی رو می ده و البته به طرحش علاقه منده، ممکنه برخی نواقص اون رو نبینه. یک کار یا طرح شاید خیلی خوب باشه یا بهتر از کارهای دیگه باشه .... ولی هیچ چیز بهترین نیست. در نهایت خوبه که آدم خودش طرح بده و اجرا کنه... 4 لینک به دیدگاه
ela 1911 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من هر کدوم از این مواردی که مطرح کردید رو اگر نزدیک خونه ام باشه، حاضرم برم . ولی عقیده قلبیم اینجوریه که، اصلاً محیط شهرداری رو دوست ندارم. نمی تونی مواردی رو به بالادستت که عموماً کم سوادتر از توئه گوش زد کنی و همیشه باید کاملاً متواضع برخورد کنی. این کار یه جور خودزنیه، ولی چاره ای نیست اگر پارتی وجود داشته باشه، پیشنهادش رو رد نمی کنم. شرکت های مشاور هم انواع مختلفی دارن. تجربه ی خودم رو عرض می کنم. یه جا هست که نه می تونی بخندی، نه می تونی حرف بزنی، نه می تونی هنگام کار موسیقی گوش بدی. خلاصه محیط کاملاً خسته کننده. یه جای دیگه هم هست که به سبب صمیمیت و البته روابط فامیلی و دوستی بسیار، گاهی کیفیت کار فدای خوشگذرونی های حین کار می شه. اما در کل اگر به موقع و سر ماه حقوق رو کف دست آدم بذارن، خیلی بهتر از شهرداری هاست. و اما راه حل سوم: این راه حل بستگی به علاقه و ویژگی های شخصی فرد داره. کار در محیط دانشگاهی یا پژوهشی. من به شخصه این کار رو خیلی دوست دارم. مخصوصاً محیط دانشگاه باشه. یه راه حل دیگه هم هست... می تونید یه پیتزا فروشی بزنید و نظر مردم و البته منظورم شهروندان هست، رو جویا بشید و در شادابی شهرتون کاملاً مؤثر واقع بشید ... در هر صورت موفق باشید. و یادتون نره هر جایی که کار می کنید بدونید که یه شهرسازید. می تونید که اطلاعات دیگران رو راجع به شهر و شهرسازی افزایش بدید!!!! 4 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ چرا بد؟تازه اگر هیئت نظارت هم خودش باشه که محشر میشه. یک همایش هم برای تقدیر از خودش می گیره... برای خودش کف می زنه... به خودش لوح تقدیر می ده ... جدای از شوخی گذشته، آدم چون خودش طرحی رو می ده و البته به طرحش علاقه منده، ممکنه برخی نواقص اون رو نبینه. یک کار یا طرح شاید خیلی خوب باشه یا بهتر از کارهای دیگه باشه .... ولی هیچ چیز بهترین نیست. در نهایت خوبه که آدم خودش طرح بده و اجرا کنه... استقلال توی کار خیلی خوبه ولی به شرطی که به اصل کار و دیگران ضربه نزنن ، تو این زمینه تاریخ همه چیزو به خوبی روشن کرده 2 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ من هر کدوم از این مواردی که مطرح کردید رو اگر نزدیک خونه ام باشه، حاضرم برم . ولی عقیده قلبیم اینجوریه که، اصلاً محیط شهرداری رو دوست ندارم. نمی تونی مواردی رو به بالادستت که عموماً کم سوادتر از توئه گوش زد کنی و همیشه باید کاملاً متواضع برخورد کنی. این کار یه جور خودزنیه، ولی چاره ای نیست اگر پارتی وجود داشته باشه، پیشنهادش رو رد نمی کنم. شرکت های مشاور هم انواع مختلفی دارن. تجربه ی خودم رو عرض می کنم. یه جا هست که نه می تونی بخندی، نه می تونی حرف بزنی، نه می تونی هنگام کار موسیقی گوش بدی. خلاصه محیط کاملاً خسته کننده. یه جای دیگه هم هست که به سبب صمیمیت و البته روابط فامیلی و دوستی بسیار، گاهی کیفیت کار فدای خوشگذرونی های حین کار می شه. اما در کل اگر به موقع و سر ماه حقوق رو کف دست آدم بذارن، خیلی بهتر از شهرداری هاست. و اما راه حل سوم: این راه حل بستگی به علاقه و ویژگی های شخصی فرد داره. کار در محیط دانشگاهی یا پژوهشی. من به شخصه این کار رو خیلی دوست دارم. مخصوصاً محیط دانشگاه باشه. یه راه حل دیگه هم هست... می تونید یه پیتزا فروشی بزنید و نظر مردم و البته منظورم شهروندان هست، رو جویا بشید و در شادابی شهرتون کاملاً مؤثر واقع بشید ... در هر صورت موفق باشید. و یادتون نره هر جایی که کار می کنید بدونید که یه شهرسازید. می تونید که اطلاعات دیگران رو راجع به شهر و شهرسازی افزایش بدید!!!! پیتزا با طعم .... 1 لینک به دیدگاه
ela 1911 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ پیتزا با طعم .... با طعم شهر نارنجی !!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده