Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ دوستان عزیز ازتون میخام بدونم شما از کار تو شرکت مشاور بیشتر خوشتون میاد یا کار اداری مثل شهرداری؟ البته بحث حقوق رو بذارید الویت اخر، میخام بدونم از کار کردن و اجرایی بیشتر خوشتون میاد یا اینکه راحت برید پشت صندلی بشینید و امضا بدید بدون دردسر کار کنید؟:gnugghender: 14 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ میزگرد شهر سازیه ؟!!! منو اشتباهی دعوت کردن * * من از بچگی از زیر دست بودن و درخدمت دیگران بودن متنفر بودم ... از اینکه دستم جلو دیگران دراز باشه :icon_razz: همیشه سعی کردم مستقل باشم تو کارهام و زندگیم کارمند دولت بودن در نظر من زیر دست بودنه ... خودم تصمیم دارم یه شرکت تجاری بزنم * * آدم برای خودش کار کنه یه لذت دیگه ای داره ... 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ من از کارای گرافیکی خوشم میاد ... نه اداری رو دوست دارم ... نه شرکت مشاور ... البته اگر قرار باشه یکی از این دو رو انتخاب کنم ، فکر می کنم در شرکت مشاور موفق تر باشم ... 5 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ میزگرد شهر سازیه ؟!!! منو اشتباهی دعوت کردن * * من از بچگی از زیر دست بودن و درخدمت دیگران بودن متنفر بودم ... از اینکه دستم جلو دیگران دراز باشه :icon_razz: همیشه سعی کردم مستقل باشم تو کارهام و زندگیم کارمند دولت بودن در نظر من زیر دست بودنه ... خودم تصمیم دارم یه شرکت تجاری بزنم * * آدم برای خودش کار کنه یه لذت دیگه ای داره ... خدا کنه مجبور نشی پس بری تو یجایی که مطابق میلت نیست 2 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ من از کارای گرافیکی خوشم میاد ... نه اداری رو دوست دارم ... نه شرکت مشاور ... البته اگر قرار باشه یکی از این دو رو انتخاب کنم ، فکر می کنم در شرکت مشاور موفق تر باشم ... خوب فکرکنم تو هر دو اینا بشه کار گرافیکی کرد البته تو شهرداری واسه دل خودت بعدشم بندازی تو سطل 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ یه تجربه کوچیک تو محیط کارگاهی و تولیدی داشتم خیلی افتضاحه! اصلا با روحیات من جور در نمیاد از طرفی کار تو یه محیط خشک اداری هم دوست ندارم بنظرم کارای تحقیقاتی خیلی جالبن 6 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ یه تجربه کوچیک تو محیط کارگاهی و تولیدی داشتم خیلی افتضاحه! اصلا با روحیات من جور در نمیاد از طرفی کار تو یه محیط خشک اداری هم دوست ندارم بنظرم کارای تحقیاتی خیلی جالبن موافقم . منم به کارای تحقیقاتی خیلی بیشتر علاقه دارم اما بین این دو تا فک می کنم بازم کار کردن تو شرکت مشاورا بهتر باشه ، آدم حداقل احساس بیهودگی نمی کنه !!!! البته بستگی به کارش هم داره ها !!! اگر قرار باشه برم پرسشنامه پر کنم ، جاش دیگه چه اهمیتی داره ، احساس بیهودگیه ولم نمی کنه که ! :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ موافقم .منم به کارای تحقیقاتی خیلی بیشتر علاقه دارم اما بین این دو تا فک می کنم بازم کار کردن تو شرکت مشاورا بهتر باشه ، آدم حداقل احساس بیهودگی نمی کنه !!!! البته بستگی به کارش هم داره ها !!! اگر قرار باشه برم پرسشنامه پر کنم ، جاش دیگه چه اهمیتی داره ، احساس بیهودگیه ولم نمی کنه که ! :icon_pf (34): خب مشکل اینه که تو ایران کمتر کسی سمت علاقش میره توی کار تازه علاقه یه طرف و مسائل مادی و... هم یکطرف 6 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ من كار هايي كه بيشتر هيجان داره رو مي پسندممشلا كار تو زمين كشاورزي....مرغداري ...اين جور كار ها خوبن از شغل هايي كه پشت ميزي هستن بدن ميام 5 لینک به دیدگاه
saminta 347 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ من کار توی شرکت مهندسی مشاور ها رو ترجیح میدم به کار کردن توی شهرداری و امثال اون چون به قول یکی از استادام شهرداری آدمو پولکی می کنه.............. 5 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ من از زیر دست بودن و محیط اداری تو این سیستم فاسد خوشم نمیاد، ترجیح میدم خودم کلینیک بزنم. خوب منم با این که میگین محیط شرکت های خصوصی زیاد مناسب نیست موافقم ولی باید بدونیم چی باعث این وضع شده خوب همه مقصریم و متاسفانه ترو خشک باهم می سوزن 4 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ من كار هايي كه بيشتر هيجان داره رو مي پسندممشلا كار تو زمين كشاورزي....مرغداري ...اين جور كار ها خوبن از شغل هايي كه پشت ميزي هستن بدن ميام پس موافقی کار باید طوری باشه که متنوع باشه 5 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ من کار توی شرکت مهندسی مشاور ها رو ترجیح میدم به کار کردن توی شهرداری و امثال اونچون به قول یکی از استادام شهرداری آدمو پولکی می کنه.............. آدمو پولکی نمیکنه اتفاقا کار تو شرکت ادمو پولکی می کینه مخصوصا اگه خودت پیمانکار باشی و کار از یه جایی بگیری و شهرداری و سیستم اداری ادمو فرسوده و ضایع و بی استفاده و افسرده و اگه هم با وجدان باشی یا بی وجدانت میکنه یا با حفظ وجدانت بیکار میشی 4 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ شاید اشکال از شما بوده اشکال از بی جنبه بودن خیلیاست حتی بعضیا که میخان از حالا استعداد یا شکل و یا خشکلیشون سواستفاده کنن برای همه این صدق میکنه اگه میخاستیم تو محیط کار ، کار کنیم این مشکلات نبود ولی متاسفانه ...ای بابا 5 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ بیا حالا خوب شد انقد به هم بی احترامی کردین که آق مدیر عصبانی شد همه رو پاک کرد بچه ها کسی که به روانپزشک احتیاج پیدا می کنه به خاطر خودش نیست به خاطر اطرافیانشه پس مواظب باشید کسیو روانی نکنید 4 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ من دوست دارم خودم طرح بدم و زیر نظر خودم طرحها اجرا بشه. یعنی ترکیبی از هر دو رو دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
Angel-Angel 538 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ با عرض سلام، ادب و احترامنظر سنجی جالبی هست اما باید واقع بین بود و نظر سنجی انجام داد در مورد توهمات که نوشته نظر داد. در حال حاضر جز مشاوران که در واقع بازار کار خصوصی است، تقریبا هیچ ارگان دولتی شهر ساز استخدام نمیکند. بنابراین ما خیلی حق انتخاب نداریم. 3 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ من دوست دارم خودم طرح بدم و زیر نظر خودم طرحها اجرا بشه.یعنی ترکیبی از هر دو رو دوست دارم اونوقت که از یه طرف همه بیکار میشن و از یه طرف طرح خوب نمیشه خودم نداریم تو رشته ما خودمون همگی داریم 3 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ با عرض سلام، ادب و احترامنظر سنجی جالبی هست اما باید واقع بین بود و نظر سنجی انجام داد در مورد توهمات که نوشته نظر داد. در حال حاضر جز مشاوران که در واقع بازار کار خصوصی است، تقریبا هیچ ارگان دولتی شهر ساز استخدام نمیکند. بنابراین ما خیلی حق انتخاب نداریم. خوب عزیزم منم میخام شما بگید و راهکار بدین که چه طوری میشه از این وضعیت بریم به وضعیت درستی که با اینکه مثلا شهرداری نیاز به نیروی شهرساز داره ولی ... 2 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ پس موافقی کار باید طوری باشه که متنوع باشه اره موافقم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده