EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ نام کتاب : شبهای غربت نویسنده : مریم جعفری حجم کتاب : ۱٫۹۲ مگا بایت تعداد صفحات : ۱۷۱ قالب کتاب : PDF پسورد : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر از mahtabiiiiii عزیز بابت تایپ این کتاب . خلاصه داستان : داستان از زبان دختری شروع می شود که علاقه ی زیادی به نویسندگی دارد و برای شروع کارش به یک مجله میرود و در خواست میکند مقاله اش را چاپ کنند بار اول قبول نمیکنند و سردبیر به او فرصت میدهد دوباره بنویسد وقتی دوباره می نویسد و برمیگردد مقاله اش را پاره میکند و میخواد تا ظرف ۲۴ ساعت یکی دیگر بنویسد. دختر بین مردم میرود و از زبان انها می نویسد و این بار سردبیر مقاله اش را قبول میکند در همین حین به صورت اتفاقی از زبان یکی از کارکنان اسم مرد را می شنود و متوجه می شود او یکی از مقاله نویسان و داستان نویسان بزرگ است و از او می خواهد داستانش را برایش تعریف کند تا بنویسد و مرد هم قبول میکند و چنین شروع میکند : سالها قبل برای یک دفتر مجله می نوشتم تا کم کم کیفیت نوشته هایم کم شد سردبیر مرا خواست و بازخواست کرد و من تصمیم گرفتم داستان کوتاه بنویسم و به همین منظور به میان گدایان رفتم خودم را به شکل انها درست کردم و به سختی واردشان شدم و آنجا با یکی از گداها که دختر مهربان و زیبایی بود آشنا شدم … برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده