El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ (اگه جاش درست نیست معذرت) بارسلون: مادرید: از نظر شهرسازی این طراحیه منظم و کسل کننده خوبه؟ یا شهر های غیر منظم مثل مادرید بهتره؟ 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ بابا علاقه مند به شهرسازی. (اینایی رو که بُلد کردمو هر موقع خواستی بگو توضیح بدم) حالا واسه جایزه ات یکی از پوسترهای پروخالی شهر رو واست رو میکنم تا متوجه بشی که بارسلون از همین عکس دید پرنده که تو گذاشتی بافت نا منظم تر هم داره! 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ بیشتر از علافه به فوتبال نشات میگیره تشکر 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ داداش مام 2 واحد شهرسازی پاس میکنیما تو دید پرنده ای که من گذاشتم گوشه سمت راست و بالا هم بافت نامنظم شهر دیده میشه، ولی شما بیخیال اون قسمت شو جواب سوال و بده 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ داداش مام 2 واحد شهرسازی پاس میکنیما تو دید پرنده ای که من گذاشتم گوشه سمت راست و بالا هم بافت نامنظم شهر دیده میشه، ولی شما بیخیال اون قسمت شو جواب سوال و بده فعلا جوابتو نمیدم. جوابتو بدم بزرگ میشی (علی پروین و حومه) منتظرم این ویکی مپیا بیاد بالا تا دوتا عکس از مادرید بیچاره هم بذارم. تو پست جنابعالی. همین یه عکس پرنده گذاشتی ... فکر کردی بسه؟ ضمن اینکه اول اطلاعات پست اولتو کامل کن بعد منتظر باش بچه ها دیگه هم بیان. دوتا عکسی چیزی از مادرید هم همین تیپی بذار. ضمن اینکه یادت باشه ما تو شهرسازی خوب و بد نداریم. مناسب و نامناسب داریم و همه چیز نسبیه. 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ بابا زیاد درگیر این اسامی نشو مهم آرمان ها هستن 2تا نقشه گذاشتم ولی گیر نده به بارسلون و رئالش وگرنه معلومه بارسلون در همه جوانب از رئال برتره بحث علمی بکن:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر از دوست عزیزمون که این تاپیک رو زدن من نظر شخصی خودم رو میگم: به نظر من دلیلی نداره بگیم که این شهر کسل کننده س!!!! چون فک نکنم کسی شهر رو با این دیدی که ما الان می بینیم در حالت عادی ببینه، در حالت عادی فرد روی سطح زمینه و برای اینکه یکنواختی و کسل کنندگی شهر رو ببینیم باید از مقیاس انسانی اون رو بیشتر مورد توجه قرار داد. همان طور که شروع کننده تاپیک اظهار کرده اند، این تنها یک دید پرنده س ، شاید برای پرنده ها کسل کننده باشه. یه نکته دیگه، در بحث بافت شهرها، شاید مهم ترین مسئله، بحث توده و فضا(پر و خالی) باشه، که در این تصویر معلوم هستش که تناسبات توده و فضا و تناسب ارتفاع توده ها با فضاها(محصوریت) در حدی مناسب هست. 3 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ عشق است مادریدوعشق است کریس رونالدووعشق اس گرت بیل :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:مسی ارزشش همینقدره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده