saba mn 20993 ارسال شده در 5 فروردین، 2012 کیم جونگ ایل خبر درگذشت کیم جونگ ایل، رهبر کره شمالی دو روز پس از درگذشتش در روز (۱۹ دسامبر/ ۲۸ آذر) از تلویزیون دولتی این کشور اعلام شد. در این خبر علت مرگ "رهبر محبوب خلق" کره شمالی ایست قلبی عنوان شد. او رهبری جمهوری دموکراتیک خلق کره (کره*شمالی) را در سال ۱۹۹۴ از پدرش به ارث برده بود و پس از او نیز پسرش کیم جونگ اون (راست) به جانشینی*اش انتخاب شد 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2012 پیت پاسلتویت پیت پاسلتویت، هنرپیشه بریتانیایی در ۶۴ سالگی و در اثر بیماری سرطان درگذشت. او یکی از بازیگران برجسته صحنه تئاتر بود و در شماری از فیلم*های موفق نظیر "پارک ژوراسیک"، "مظنونین همیشگی" و "به نام پدر" بازی کرده بود.
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2012 جین راسل جین راسل، بازیگر سینمای آمریکا در سن ۸۹ سالگی در خانه*اش درگذشت. زیبایی و جذابیت یکی از عوامل اصلی به شهرت رسیدن وی هم در دنیای مد و هم در صحنه سینما بود. پس از بازی در فیلم "یاغی" جین راسل تلاش داشت تا با ایفای نقش*های دیگر از لقب "بمب جنسی" که توسط رسانه*ها به او داده شده بود، فاصله بگیرد و استعدادش در بازیگری را نشان دهد. او در مجموع سه بار ازدواج کرد و در ۲۸ فوریه چشم از جهان فروبست.
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2012 برند آیشینگر برند آیشینگر را "آقای سینمای آلمان" لقب داده*اند. او بیش از ۳۰ سال در سینمای این کشور فعالیت کرد و به ویژه در برقراری پیوندی نزدیک با هالیوود به تلاشی خستگی*ناپذیر دست زد. با کار و تلاش او بود که فیلم*های سینمایی برجسته*ای مانند "عطر" و "سقوط" شکل گرفت. این سینماگر کوشا و پرتوان در ۶۱ سالگی در لس*آنجلس درگذشت
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2012 سوکراتس در عالم فوتبال معدود ستارگانی هستند که چهره*شان با تصورهای کلیشه*ای ورزش*دوستان چندان همخوان نیست. دکتر سوکراتس، رهبر ملی*پوشان برزیل در جام*های جهانی ۱۹۸۲ و ۸۶ از جمله این ستارگان بود. افراط در کشیدن سیگار و بعدها نوشیدن مشروبات الکلی را می*توان از "نقاط ضعف" این ستاره بزرگ دانست که در رشته پزشکی تحصیل کرده بود. سوکراتس در سن ۵۷ سالگی و در پی عفونت حاد روده درگذشت.
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2012 پیتر فالک دوستداران سینما او را با نام "ستوان کلمبو"، یک کارآگاه گیج آمریکایی می*شناختند که علیرغم ظاهر دست و پا چلفتی*اش هر بار از حل معماهای پیچیده جنایی سربلند بیرون می*آمد. پیتر فالک به دلیل بازی در نقش کلمبو چهار بار جایزه معتبر امی را از آن خود کرد. ایرانی*ها، صدا و لهجه*ی پیتر فالک را در نقش مأمور اداره* جنایی پلیس با صدای منوچهر اسماعیلی، دوبلور سرشناس، می*شناسند. پیتر فالک در سن ۸۳ سالگی درگذشت.
ارسال های توصیه شده