ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ Title: Sectional prediction of 3-D effects for stalled flow on rotating blades and comparison with measurements برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ Entropy generation maps of a low-specific speed radial compressor rotor Carmine Luca Iandoli, برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۵ :[TABLE=class: cms_table] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Entropy Generation Through Heat and Fluid Flow[/TD] [/TR] [TR] [TD]Authors:[/TD] [TD][/TD] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [TR] [TD]Publication:[/TD] [TD][/TD] [TD]Journal of Applied Mechanics, vol. 50, issue 2, p. 475[/TD] [/TR] [TR] [TD]Publication Date:[/TD] [TD][/TD] [TD]00/1983[/TD] [/TR] [/TABLE] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
javad_babaei 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۵ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ سلام..ممنون...ولی کامل نیست! nvo,haj درخواست شما دقیقا همون صفحات هستش 1 لینک به دیدگاه
Computer.Eng 327 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ [h=1]MindBigData the MNIST of Brain Digits v1.01[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Computer.Eng 327 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ همچنین در این لینک هم نوشته شده که پروژه اش رو گذاشته، آیا امکان دانلودش هست؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۵ MindBigData the MNIST of Brain Digits v1.01 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همچنین در این لینک هم نوشته شده که پروژه اش رو گذاشته، آیا امکان دانلودش هست؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام در مورد دومی پروژه ای گذاشته نشده، فعلا تنها کاری کرده هدف پروژه ش رو مشخص کرده. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
setarehbaran 669 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۵ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=2]Multisegmental Foot Modeling: A Review[/h] ممنون میشم این مقاله رو واسم بیدا کنین لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۵ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Multisegmental Foot Modeling: A Review ممنون میشم این مقاله رو واسم بیدا کنین توی ResearchGate درخواست دادم، آقای Harris این فایل رو برام ارسال کردن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Computer.Eng 327 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام ممنون میشم این رو برام دانلود بفرمایید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ با سلامممنون میشم این رو برام دانلود بفرمایید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام از همون لینکی در پایینش گذاشته شده قابل دانلود هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Computer.Eng 327 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ سلاماز همون لینکی در پایینش گذاشته شده قابل دانلود هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متاسفانه این سایت رو به سختی واسه من باز میکنه و هر کاری هم قبلا کردم دانلود نشد. اگه میشه جدا میشه آپلودش کنید تا بتونم دان کنم؟ تشکر ببخشید اگه میشه این nدو رو هم دانلود بفرمایید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متشکر 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ متاسفانه این سایت رو به سختی واسه من باز میکنه و هر کاری هم قبلا کردم دانلود نشد.اگه میشه جدا میشه آپلودش کنید تا بتونم دان کنم؟ تشکر ببخشید اگه میشه این nدو رو هم دانلود بفرمایید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متشکر خواهش می کنم. اولی رو نتونستم دانلود کنم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
NYZ4LI 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۵ متاسفانه این سایت رو به سختی واسه من باز میکنه و هر کاری هم قبلا کردم دانلود نشد.اگه میشه جدا میشه آپلودش کنید تا بتونم دان کنم؟ تشکر ببخشید اگه میشه این nدو رو هم دانلود بفرمایید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متشکر خواهش می کنم. اولی رو نتونستم دانلود کنم. فایل اولی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
morgh beheshti 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ باسلام مقاله تاثیر اموزش پیش دبستانی یر سارگازی اجتماعی دانش اموزان براساس نظریه کپارت رو میخواستم اگر لطف کنید ممنون میشوم] لینک به دیدگاه
sahar333 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ سلام. اگه میشه لطف کنین این مقاله هارو برام دانلود کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Evaluation of the effect of adding micro-hydroxyapatite and nano-hydroxyapatite on the microleakage of conventional and resin-modified Glass-ionomer Cl V restorations Protective effect of zinc-hydroxyapatite toothpastes on enamel erosion: An in vitro study لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ سلام. اگه میشه لطف کنین این مقاله هارو برام دانلود کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Evaluation of the effect of adding micro-hydroxyapatite and nano-hydroxyapatite on the microleakage of conventional and resin-modified Glass-ionomer Cl V restorations Protective effect of zinc-hydroxyapatite toothpastes on enamel erosion: An in vitro study خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Computer.Eng 327 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۶ [h=1]A Novel Biometric Approach for Human Identification and Verification Using Eye Blinking Signal[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده