ali-ni 254 ارسال شده در 30 بهمن، 2016 Title: Sectional prediction of 3-D effects for stalled flow on rotating blades and comparison with measurements برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ali-ni 254 ارسال شده در 1 اسفند، 2016 Entropy generation maps of a low-specific speed radial compressor rotor Carmine Luca Iandoli, برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ali-ni 254 ارسال شده در 23 اسفند، 2016 :[TABLE=class: cms_table] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Entropy Generation Through Heat and Fluid Flow[/TD] [/TR] [TR] [TD]Authors:[/TD] [TD][/TD] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [TR] [TD]Publication:[/TD] [TD][/TD] [TD]Journal of Applied Mechanics, vol. 50, issue 2, p. 475[/TD] [/TR] [TR] [TD]Publication Date:[/TD] [TD][/TD] [TD]00/1983[/TD] [/TR] [/TABLE] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
javad_babaei 242 ارسال شده در 23 اسفند، 2016 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 24 اسفند، 2016 سلام..ممنون...ولی کامل نیست! nvo,haj درخواست شما دقیقا همون صفحات هستش 1
Computer.Eng 327 ارسال شده در 4 فروردین، 2017 [h=1]MindBigData the MNIST of Brain Digits v1.01[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Computer.Eng 327 ارسال شده در 4 فروردین، 2017 همچنین در این لینک هم نوشته شده که پروژه اش رو گذاشته، آیا امکان دانلودش هست؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Imaaan 17059 ارسال شده در 5 فروردین، 2017 MindBigData the MNIST of Brain Digits v1.01 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همچنین در این لینک هم نوشته شده که پروژه اش رو گذاشته، آیا امکان دانلودش هست؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام در مورد دومی پروژه ای گذاشته نشده، فعلا تنها کاری کرده هدف پروژه ش رو مشخص کرده. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
setarehbaran 669 ارسال شده در 9 فروردین، 2017 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=2]Multisegmental Foot Modeling: A Review[/h] ممنون میشم این مقاله رو واسم بیدا کنین
Imaaan 17059 ارسال شده در 12 فروردین، 2017 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Multisegmental Foot Modeling: A Review ممنون میشم این مقاله رو واسم بیدا کنین توی ResearchGate درخواست دادم، آقای Harris این فایل رو برام ارسال کردن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Computer.Eng 327 ارسال شده در 26 فروردین، 2017 با سلام ممنون میشم این رو برام دانلود بفرمایید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 26 فروردین، 2017 با سلامممنون میشم این رو برام دانلود بفرمایید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام از همون لینکی در پایینش گذاشته شده قابل دانلود هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Computer.Eng 327 ارسال شده در 26 فروردین، 2017 سلاماز همون لینکی در پایینش گذاشته شده قابل دانلود هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متاسفانه این سایت رو به سختی واسه من باز میکنه و هر کاری هم قبلا کردم دانلود نشد. اگه میشه جدا میشه آپلودش کنید تا بتونم دان کنم؟ تشکر ببخشید اگه میشه این nدو رو هم دانلود بفرمایید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متشکر 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 27 فروردین، 2017 متاسفانه این سایت رو به سختی واسه من باز میکنه و هر کاری هم قبلا کردم دانلود نشد.اگه میشه جدا میشه آپلودش کنید تا بتونم دان کنم؟ تشکر ببخشید اگه میشه این nدو رو هم دانلود بفرمایید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متشکر خواهش می کنم. اولی رو نتونستم دانلود کنم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
NYZ4LI 283 ارسال شده در 31 فروردین، 2017 متاسفانه این سایت رو به سختی واسه من باز میکنه و هر کاری هم قبلا کردم دانلود نشد.اگه میشه جدا میشه آپلودش کنید تا بتونم دان کنم؟ تشکر ببخشید اگه میشه این nدو رو هم دانلود بفرمایید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متشکر خواهش می کنم. اولی رو نتونستم دانلود کنم. فایل اولی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
morgh beheshti 10 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2017 باسلام مقاله تاثیر اموزش پیش دبستانی یر سارگازی اجتماعی دانش اموزان براساس نظریه کپارت رو میخواستم اگر لطف کنید ممنون میشوم]
sahar333 55 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2017 سلام. اگه میشه لطف کنین این مقاله هارو برام دانلود کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Evaluation of the effect of adding micro-hydroxyapatite and nano-hydroxyapatite on the microleakage of conventional and resin-modified Glass-ionomer Cl V restorations Protective effect of zinc-hydroxyapatite toothpastes on enamel erosion: An in vitro study
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2017 سلام. اگه میشه لطف کنین این مقاله هارو برام دانلود کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Evaluation of the effect of adding micro-hydroxyapatite and nano-hydroxyapatite on the microleakage of conventional and resin-modified Glass-ionomer Cl V restorations Protective effect of zinc-hydroxyapatite toothpastes on enamel erosion: An in vitro study خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Computer.Eng 327 ارسال شده در 21 تیر، 2017 [h=1]A Novel Biometric Approach for Human Identification and Verification Using Eye Blinking Signal[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
ارسال های توصیه شده