ali_ind 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ aqua مقاله اول بیشتر مد نظر من هستش لطف کنید یه بار دیگه جستجو کنید شاید پیدا بشه ممنون 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ aqua مقاله اول بیشتر مد نظر من هستش لطف کنید یه بار دیگه جستجو کنید شاید پیدا بشه ممنون هر دو مقاله ، عین مقاله ایه که شما درخواست کردین! مشکل چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
ali_ind 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ سام جناب AQUA درست میفرمایید اشتباه از منم نبود یه اشتباهی خود انتشاراتی انجام داده بود که اصلاحش کردم ،دوباره لینک و این دفه اسم مقاله و انتشاراتشم میزارم بسیار ممنونم اسم مقاله: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک مقاله:https://secure.asq.org/perl/scart/catalog.cgi?cart=view&add=1 انتشارات jurnal of quality thechnology بازم ممنون 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ سام جناب AQUA درست میفرمایید اشتباه از منم نبود یه اشتباهی خود انتشاراتی انجام داده بود که اصلاحش کردم ،دوباره لینک و این دفه اسم مقاله و انتشاراتشم میزارم بسیار ممنونماسم مقاله: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک مقاله:https://secure.asq.org/perl/scart/catalog.cgi?cart=view&add=1 انتشارات jurnal of quality thechnology بازم ممنون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ سلام. امکان دانلود مقالات زیر براتون هست؟ Design and Research of Constant Spring Hangers برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام A Method for Designing and Optimizing Force Balanced Constant Spring Hangers with MATLAB Language and Environment برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پیشاپیش ممنونم! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
MASI65 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ salam mamnoon misham age ino baram befrestid LIQUID - LIQUID EXTRACTION OF CERIUM(IV) FROM SALICYLATE MEDIA USING N-7V-OCTYLANILINE IN XYLENE AS AN EXTRACTANT [h=3]J. Chil. Chem. Soc. vol.55 no.4 Concepción dic. 2010[/h] B. N. KOKARE, A. M. MANDHARE, M. A. ANUSE* Analytical Chemistry Laboratory, Department of Chemistry, Shivaji University, Kolhapur 416 004, India [h=4]doi: 10.4067/S0717-97072010000400004[/h] J. Chil. Chem. Soc, 55, N° 4 (2010) mersiiii لینک به دیدگاه
mnahmadabadi 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ سلام. این دو تا مقاله را می خواستم. http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1151-2916.1998.tb02687.x/abstract برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
suppdes 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فکر میکنم ایجاد پست تشکر خلاف قوانین اینجاسب. اما باید تشکر ویژه خودم رو از دوستان عزیز AQUA و Peyman اعلام کنم. زحمت پاک کردن این پست هم با ادمینای محترم !! لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ سلام. این دو تا مقاله را می خواستم. http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1151-2916.1998.tb02687.x/abstract برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ سلام لطفا کتابهای: Functionally Graded Materials: Design, Processing, and Applications برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1]Comprehensive composite materials[/h], Volume 1 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ سلام لطفا کتابهای:Functionally Graded Materials: Design, Processing, and Applications برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Comprehensive composite materials , Volume 1 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1- لینک اصلی کتاب ها رو قرار بده نه لینک تبلیغات و فروش! 2- بخش های مورد نیازت رو بنویس لینک به دیدگاه
mnahmadabadi 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ سلام. من به این کتاب خیلی نیاز دارم. دستتون درد نکنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ سلام. من به این کتاب خیلی نیاز دارم. دستتون درد نکنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این کتاب نسخه ی آنلاین نداره. لینک به دیدگاه
gozal 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ با سلام،برای پروژه ارشد مقاله زیر رو لازم دارم اگه میشه برام دانلود کنید و توی این تاپیک قرار بدید...ممنونم. نام مقاله: EFFECT OF AGING ON AQUEOUS CORROSION BEHAVIOR OF SiC PARTICLE REINFORCED Al BASE MMCS لینک دانلود مقاله:http://ammtiac.alionscience.com/ammt/iacdocs.do?F016325 نام نویسندگان: Cintho, Edson M. Ramanathan, Lalgudi V لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ با سلام،برای پروژه ارشد مقاله زیر رو لازم دارم اگه میشه برام دانلود کنید و توی این تاپیک قرار بدید...ممنونم. نام مقاله: EFFECT OF AGING ON AQUEOUS CORROSION BEHAVIOR OF SiC PARTICLE REINFORCED Al BASE MMCS لینک دانلود مقاله:http://ammtiac.alionscience.com/ammt/iacdocs.do?F016325 نام نویسندگان: Cintho, Edson M. Ramanathan, Lalgudi V الان اینی که شما دادی لینک دانلود مقاله هست!؟ این مقاله نسخه ی آنلاین نداره! لینک به دیدگاه
gozal 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ سلام A.Q.U.A ، اگه میشه این مقاله رو یه جوری برام دانلود کنید. لطف کنید مقاله زیر رو هم برام دریافت کنید ممنونم: نام مقاله: Corrosion Behavior of As-Cast, Silicon Carbide Particulate-Aluminum Alloy Metal-Matrix Composites لینک دانلود مقاله:http://corrosionjournal.org/doi/abs/10.5006/1.3293509 نام نویسندگان:M. M. Buarzaiga برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , S. J. Thorpe لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ سلام A.Q.U.A ،اگه میشه این مقاله رو یه جوری برام دانلود کنید. لطف کنید مقاله زیر رو هم برام دریافت کنید ممنونم: نام مقاله: Corrosion Behavior of As-Cast, Silicon Carbide Particulate-Aluminum Alloy Metal-Matrix Composites لینک دانلود مقاله:http://corrosionjournal.org/doi/abs/10.5006/1.3293509 نام نویسندگان:M. M. Buarzaiga برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , S. J. Thorpe اون مقاله قبلی رو از کجا گیر بیارم وقتی نیست! بخرم براتون!؟ این مقاله دومی خدمت شما : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ سلام ممنون میشم: [h=1]Functionally Graded Materials: Design, Processing and Applications (Materials Technology Series) [Hardcover][/h]Y. Miyamoto (Editor), W.A. Kaysser (Editor), B.H. Rabin (Editor), A. Kawasaki (Editor), R.G. Ford (Editor) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) | برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1342423275 false -1 0 0 0 (0) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1]Functionally Graded Materials in the 21st Century: A Workshop on Trends and Forecasts [Hardcover][/h]Kiyoshi Ichikawa (Editor) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ سلام ممنون میشم:Functionally Graded Materials: Design, Processing and Applications (Materials Technology Series) [Hardcover] Y. Miyamoto (Editor), W.A. Kaysser (Editor), B.H. Rabin (Editor), A. Kawasaki (Editor), R.G. Ford (Editor) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )| برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1342423275 false -1 0 0 0 (0) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Functionally Graded Materials in the 21st Century: A Workshop on Trends and Forecasts [Hardcover] Kiyoshi Ichikawa (Editor) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آمازون!!! از کی تاحالا آمازون قابلیت دانلود کتاب قرار داده؟ یکم برای کتاب هایی که نیاز داری زحمت بکش خانم جان. در ثانی مگه بنده به شما نگفتم درخواست کلی کتاب رو قرار نده؟ بخش های مورد نیازت رو ذکر کن؟ لینک به دیدگاه
hadi7002 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ Plant Pathogenic Bacteria: Genomics and Molecular Biology Robert W. Jackson : نویسنده Caister Academic Press : ناشر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده