Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ کسی میتونه این دو تا مقاله رو برام تهیه کنه؟ Y. Liu and H. Zheng, “Study on reliability of warm standby’s repairable system with n identity units and k repair facilities,” Journal of Wenzhou University, vol. 31, no. 3, pp. 24–29, 2010. J. Gu and Y. Wei, “Reliability quantities of a n-unit cold standby repairable system with two repair facility,” Journal of Gansu Lianhe University, vol. 20, no. 2, pp. 17–20, 2006. هل من ناصر ینصرنی؟ 1 لینک به دیدگاه
sarbedarans 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=2]Nurses’ Job Satisfaction, Organizational Commitment, and Career Intent[/h]با تشکر از زحمات شما اگه لینک دانلود رو بذارین ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
mrg7160 772 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ کسی میتونه این دو تا مقاله رو برام تهیه کنه؟ Y. Liu and H. Zheng, “Study on reliability of warm standby’s repairable system with n identity units and k repair facilities,” Journal of Wenzhou University, vol. 31, no. 3, pp. 24–29, 2010. J. Gu and Y. Wei, “Reliability quantities of a n-unit cold standby repairable system with two repair facility,” Journal of Gansu Lianhe University, vol. 20, no. 2, pp. 17–20, 2006. شما دیگه چرا؟؟؟؟؟؟ پس لینک دانلودش کجاست؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ شما دیگه چرا؟؟؟؟؟؟پس لینک دانلودش کجاست؟؟؟؟؟؟ لینک دانلودم مگه میخواد فک کردم اسمشو بذارم کافیه لینک به دیدگاه
emamimeibodi 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ به نام خدا با سلام عنوان مقاله Morphology Control and Stabilization in Immiscible Polypropylene and Polyamide 6 Blends with Organoclay لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
BAKTASH.MOHSEN 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ سلام من مقالات انجمن کامپیوتر ایران را میخوام در حوزه سیستم عامل مرسی از لطفتون لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ سلام من مقالات انجمن کامپیوتر ایران را میخوام در حوزه سیستم عامل مرسی از لطفتون سلام دوست عزیز مقالات نوزدهمین دوره ی کنفرانس در بخش طلایی قرار داره، لیست مقالات رو از اینجا می تونین مشاهده کنین، ولی برای دانلود نیاز هست که عضو طلایی سایت بشین. مقالات نوزدهمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران 3 لینک به دیدگاه
sarbedarans 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Nurses’ Job Satisfaction, Organizational Commitment, and Career Intent با تشکر از زحمات شما اگه لینک دانلود رو بذارین ممنون میشم لینک به دیدگاه
a_naghavi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ سلام [h=1]Measurement of Multicomponent Solubility Parameters for Graphene Facilitates Solvent Discovery[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Langmuir, 2010, 26 (5), pp 3208–3213 پیشاپیش بسیار سپاسگذارم لینک به دیدگاه
a_naghavi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ [h=1]Application of the Hansen solubility Parameters theory to carbon nanotubes.[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , Volume 8, Number 11, November 2008, pp. 6082-6092(11) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واقعا متشکرم لینک به دیدگاه
NYZ4LI 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Nurses’ Job Satisfaction, Organizational Commitment, and Career Intent با تشکر از زحمات شما اگه لینک دانلود رو بذارین ممنون میشم پیوست شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
NYZ4LI 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ سلامMeasurement of Multicomponent Solubility Parameters for Graphene Facilitates Solvent Discovery برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Langmuir, 2010, 26 (5), pp 3208–3213 پیشاپیش بسیار سپاسگذارم خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
sarbedarans 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Nurses’ Job Satisfaction, Organizational Commitment, and Career Intent با تشکر از زحمات شما اگه لینک دانلود رو بذارین ممنون میشم اشتباه لینک دانلود گذاشتین. با عرض پوزش لینک به دیدگاه
sarbedarans 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ پیوست شد اشتباه لینک گذاشتین. دانلود کردم مقاله مورد نظرم نبود بلکه مال کاربر بعد من بوده لینک به دیدگاه
NYZ4LI 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ اشتباه لینک گذاشتین. دانلود کردم مقاله مورد نظرم نبود بلکه مال کاربر بعد من بوده ببخشید خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
A.m.i.r 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ باسلام:) [h=2]Controlled growth of CoCu nanowires and application to multilayered CoCu/Cu nanowires with selected anisotropy[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاس. لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ باسلام:)Controlled growth of CoCu nanowires and application to multilayered CoCu/Cu nanowires with selected anisotropy برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاس. سلام خدمت شما: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
A.m.i.r 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ سلام :) [h=1]A Way of Tailoring Magnetic Anisotropy of Co Nanowire Arrays: Magnetic Field Annealing[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاسگزارم. 1 لینک به دیدگاه
sarbedarans 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ [h=1]Individual, Climate, and Group Interaction Processes as Predictors of Work Team Innovation[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1]Creativity in MS/OR: Overcoming Barriers to Creativity[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام. بابت زحماتی که میکشین بنده سپاسگزارم و واستون ارزوی موفقیت دارم. اگه لینک این دو مقاله رو لطف کنین بذارین واقعا ممنون میشم. با تشکر فراوان لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده