sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ ممنون فقط یه توضیح: چون طبق مقررات در هر روز دو تا درخواست می تونم داشته باشم، چون در خواست دوممو تو پست قبلیم ویرایش و تغییر داده بودم اما کاربر محترم Sun-Shine قبل از ویرایش من زحمت درخواست دوم من رو کشیده بودن، امیدوارم خلاف مقررات عمل نکرده باشم. خواهش می کنم اگه مشکلی هم باشه فکر کنم از جانب من باشه Bioadhesives: A Review 5 لینک به دیدگاه
mohseniust 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ Hydrogels for Pharmaceutical and Biomedical Applications برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
2sa 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان من یک مقاله isi درباره مدیریت میخوام. خیلی گشتم پیدا نکردم. آخه سرعت نت من خیلی پایین هست هر صفحه میخوام باز کنم باید 4ساعت منتظر بمونم بعدم که گیر نمیارم خیلی لجم میگیره. حالا از شما عزیزان خواهش میکنم توروخدا یک مقاله isi یا پایان نامه یا رساله علمی پژوهشی که به مدیریت بخوره به من بدین خیلی ازتون ممنون میشم. پیشاپیشم خیلی ممنون 1 لینک به دیدگاه
mrg7160 772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ سلامدوستان من یک مقاله isi درباره مدیریت میخوام. خیلی گشتم پیدا نکردم. آخه سرعت نت من خیلی پایین هست هر صفحه میخوام باز کنم باید 4ساعت منتظر بمونم بعدم که گیر نمیارم خیلی لجم میگیره. حالا از شما عزیزان خواهش میکنم توروخدا یک مقاله isi یا پایان نامه یا رساله علمی پژوهشی که به مدیریت بخوره به من بدین خیلی ازتون ممنون میشم. پیشاپیشم خیلی ممنون سلام. عرض شود خدمت شما که این تالار مخصوص درخواست مقاله همراه با لینک آن است.جهت پیگیری درخواستتون به تالار مربوطه مراجعه کنید.http://www.noandishaan.com/forums/forum503.html 4 لینک به دیدگاه
parsi110 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ با سلام لطفا مقالات زیر در صورت امکان :icon_gol: Onsager's pancake approximation for the fluid dynamics برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Multi-Isotope Separation in a Gas Centrifuge Using Onsager's Pancake Model (Taylor & Francis Group) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ با سلاملطفا مقالات زیر در صورت امکان :icon_gol: Onsager's pancake approximation for the fluid dynamics برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (Multi-Isotope Separation in a Gas Centrifuge Using Onsager's Pancake Model (Taylor & Francis Group برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر سلام بفرمایید: Onsager's pancake approximation for the fluid dynamics ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
masoud81 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ با سلام و خسته نباشید لطفا مقاله زیر را دانلود نمایید [h=1]Study of the synthesis and bonding properties of reactive hot-melt polyurethane adhesive [/h] Qiheng Tang, Jiyu He*, Rongjie Yang and Qingsong Ai [h=2]Journal of Applied Polymer Science[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام pages 2152–2161, 5 May 2013 DOI: 10.1002/app.38415 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاس لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ با سلام و خسته نباشیدلطفا مقاله زیر را دانلود نمایید Study of the synthesis and bonding properties of reactive hot-melt polyurethane adhesive Qiheng Tang, Jiyu He*, Rongjie Yang and Qingsong Ai Journal of Applied Polymer Science برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام pages 2152–2161, 5 May 2013 DOI: 10.1002/app.38415 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاس سلام خدمت شما: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ با سلام لطفا مقالات زیر اگه ممکنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ با سلاملطفا مقالات زیر اگه ممکنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام اولیشو تونستم بگیرم. بفرمایید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
j.sadeghi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ با سلام در صورت امکان مقاله زیر را برای دانلود میخواستم سه تا لینک مختلف با doi گذاشتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام doi: 10.1097/AAP.0000000000000040 1 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تشکر لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تشکر سلام بفرمایید: [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 6 لینک به دیدگاه
fbmsf 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ salam برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Thanks لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ salam برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Thanks سلام بفرمایید: [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 5 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ سلام و تشکر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ سلام و تشکر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام بفرمایید: [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 5 لینک به دیدگاه
nimpa 151 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ سلام دوستان به مقاله زیر نیاز دارم: Analysis of Principal and Equivalent Strains in Equal Channel Angular Deformation برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام K. Xia and J. Wang Published Online: 4 OCT 2013 DOI: 10.1002/9781118804537.ch65 متشکرم 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ سلام دوستانبه مقاله زیر نیاز دارم: Analysis of Principal and Equivalent Strains in Equal Channel Angular Deformation برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام K. Xia and J. Wang Published Online: 4 OCT 2013 DOI: 10.1002/9781118804537.ch65 متشکرم سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
fbmsf 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر بسیار 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده