ashk.1363 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوستان عزیز این اولین تاپیکی هست که در اینجا قرار می دهم و نمی دانم آیا بایست همین جا باشد یا خیر. اینجانب به مقاله ی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام EMLA: a new topical anesthetic با لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نیاز دارم. در صورت امکان آنرا جستجو نمایید. متشکرم. 1 لینک به دیدگاه
sghoohestani 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ سلام. میشه لطف کنید مقاله زیر را قرار بدید. ممنون از لطفتون [h=1]On why and how to break down the silos in accounting research (with an illustrative study at the interface between financial and management accounting)[/h]لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ سلام. میشه لطف کنید مقاله زیر را قرار بدید. ممنون از لطفتونOn why and how to break down the silos in accounting research (with an illustrative study at the interface between financial and management accounting) لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
emamimeibodi 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ به نام خدا با سلام عنوان مقاله [h=1]The Partial Hydrogenation of Benzene to Cyclohexene by Nanoscale Ruthenium Catalysts in Imidazolium Ionic Liquids[/h]لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون لینک به دیدگاه
setarehbaran 669 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ سلام. ممنون میشم این دو مقاله رو یرام پیدا کنید: عنوان مفاله:Functional analysis of pre and post-knee surgery: total knee arthroplasty and ACL reconstruction لینک دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عنوان مقاله:Functional testing in the anterior cruciate ligament-deficient knee لینک دانلود:http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8458153 لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ باسلام و احترام لطفا [h=1]Implementation of Range Doppler Algorithm for spaceborn SAR by compensating range cell migration[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
setarehbaran 669 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ سلام. ممنون میشم این مقاله رو برام پیدا کنید. عنوان مقاله:[h=1]A study of lower-limb mechanics during stair-climbing.[/h]لینک دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
omidididar 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ با سلام لطفا مقاله Guanidinum Chloride as Dehydrocyclization Agent in the Synthesis of 2-Fuctionalized (4H)-3,1-Benzoxazine-4-ones برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mohseniust 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دو تا مقاله فوق به زبون چینی هست، به همین دلیل عنوان مقاله رو نگذاشتم، البته نمی دونم کسی از دوستان امکان تهیه اینها رو داره یا خیر؟ لینک به دیدگاه
nafis.68 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ به نام خدابا سلام عنوان مقاله The Partial Hydrogenation of Benzene to Cyclohexene by Nanoscale Ruthenium Catalysts in Imidazolium Ionic Liquids لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون امیدوارم این دفعه برخلاف قوانین عمل نکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مقاله شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
nafis.68 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دو تا مقاله فوق به زبون چینی هست، به همین دلیل عنوان مقاله رو نگذاشتم، البته نمی دونم کسی از دوستان امکان تهیه اینها رو داره یا خیر؟ ......................../ اولی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
nafis.68 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ سلام. ممنون میشم این دو مقاله رو یرام پیدا کنید: عنوان مفاله:Functional analysis of pre and post-knee surgery: total knee arthroplasty and ACL reconstruction لینک دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عنوان مقاله:Functional testing in the anterior cruciate ligament-deficient knee لینک دانلود:http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8458153 سلام. ممنون میشم این مقاله رو برام پیدا کنید. عنوان مقاله:A study of lower-limb mechanics during stair-climbing. لینک دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این لینکی که قرار دادین لینک اصلی نیست ncbi تقریبا مثل یک موتور جستجو عمل میکنه و کارش مشابه اسکوپوس هست لطفا لینک اصلی رو قرار بدین! 1 لینک به دیدگاه
A.m.i.r 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ باسلام، [h=1]Large Coercivity and High Remanent Magnetization Organic-Based Magnets[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون:) لینک به دیدگاه
nafis.68 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ باسلام،Large Coercivity and High Remanent Magnetization Organic-Based Magnets برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون:) .................../ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ [h=1]درود. The effect of temperature on the tensile properties of HSLA-100 steel. (1987)[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Development and Certification of HSLA -100 Steel for Naval Ship Construction برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
setarehbaran 669 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ سلام. ممنونم از جوابتون. اما من فکر نمی کنم که ncbi یک موتور جستجو مثل scopus باشه. میشه بگید که شما طبق چه معیاری این حرف رو می زنید؟ این لینک هایی که من گذاشتم همگی مربوط به دیتابیس PubMed هستش که یه دیتابیس علمی که بیشتر شامل مقالات کلینیکی و پزشکی هستش و اگه شما در کتاب های مربوط به مقالات مروری سیستماتیک هم نگاه کنید، این دیتابیس یکی از دیتابیس های اصلی برای انتخاب مقالات هست. بعضی از مقالات هم هستند که تنها در این سایت ایندکس می شوند و من در گوگل هم سرچ می کنم به جز سایت خود ژورنال و این وبسایت در سایت دیگه ای ایندکس نشدند. این لینکی که قرار دادین لینک اصلی نیستncbi تقریبا مثل یک موتور جستجو عمل میکنه و کارش مشابه اسکوپوس هست لطفا لینک اصلی رو قرار بدین! 1 لینک به دیدگاه
nafis.68 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ درود.The effect of temperature on the tensile properties of HSLA-100 steel. (1987) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Development and Certification of HSLA -100 Steel for Naval Ship Construction برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام درخواست اول کتاب هست که بنده دسترسی ندارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
nafis.68 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ سلام. ممنونم از جوابتون. اما من فکر نمی کنم که ncbi یک موتور جستجو مثل scopus باشه. میشه بگید که شما طبق چه معیاری این حرف رو می زنید؟ این لینک هایی که من گذاشتم همگی مربوط به دیتابیس PubMed هستش که یه دیتابیس علمی که بیشتر شامل مقالات کلینیکی و پزشکی هستش و اگه شما در کتاب های مربوط به مقالات مروری سیستماتیک هم نگاه کنید، این دیتابیس یکی از دیتابیس های اصلی برای انتخاب مقالات هست. بعضی از مقالات هم هستند که تنها در این سایت ایندکس می شوند و من در گوگل هم سرچ می کنم به جز سایت خود ژورنال و این وبسایت در سایت دیگه ای ایندکس نشدند. سلام خب اگر دقت کنید این پایگاه هیچ لینک دانلودی نمیده و فقط به لینک اصلی مقاله رفرنس داده میشه و همانطور که گفتین تقریبا مقالات مرتبط تو یک حوزه رو براتون نشون میده مثلا در مورد مقاله اولتون باید این لینک رو قرار میدادین تا دوستان براتون دانلود کنند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بنده به هیچ کدوم از مقالات شما دسترسی نداشتم پ.ن: البته ممکنه اطلاعات من اشتباه باشه. تقربا این اطلاعات رو براساس تجربم دارم میگم 2 لینک به دیدگاه
setarehbaran 669 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ سلام. شایدم حق با شما باشه. چون من هم همیشه لینک دانلودهایی که واسه مقالات کامل تو این سایت میذارند رو دیدم که به سایت های دیگه کانکت میشه. ممنونم. سلامخب اگر دقت کنید این پایگاه هیچ لینک دانلودی نمیده و فقط به لینک اصلی مقاله رفرنس داده میشه و همانطور که گفتین تقریبا مقالات مرتبط تو یک حوزه رو براتون نشون میده مثلا در مورد مقاله اولتون باید این لینک رو قرار میدادین تا دوستان براتون دانلود کنند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بنده به هیچ کدوم از مقالات شما دسترسی نداشتم پ.ن: البته ممکنه اطلاعات من اشتباه باشه. تقربا این اطلاعات رو براساس تجربم دارم میگم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده