Hossein.T 22596 مالک ارسال شده در 30 مهر، 2012 سلام میشه اینو برام بگیری:"Nucleate boiling identification and utilization for improved internal combustion engine efficiency" Nikhil Ajotikar لینک دانلود:http://www.lw20.com/2008122740940605.Html ممنون با سلام کی می تونم مقالمو دانلود کنم دسترسی ندارم. چی هست این سایت اصلا!
yashar2014 11 ارسال شده در 30 مهر، 2012 سلام لطفا این مقاله رو دانلود کنید با تشکر [h=1]Assessment of the Protein Quality of Beefstock Bone Isolates for Use as an Ingredient in Meat and Poultry Products [/h]Constantinos G. Zarkadas, Ziran Yu, George C. Zarkadas, Adolfo Minero-Amador برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام DOI: 10.1021/jf00049a015 J. Agric. Food Chem., 1995, 43 (1), pp 77–83
yashar2014 11 ارسال شده در 30 مهر، 2012 سلام لطفا این مقاله رو دانلود کنید Apparent ileal digestibility of amino acids in dietary ingredients for broiler chickens V. Ravindran, L. I. Hew, G. Ravindran and W. L. Bryden DOI: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
yashar2014 11 ارسال شده در 30 مهر، 2012 [h=2][/h] سلام لطفا این مقاله رو دانلود کنید [h=1]Nutritional Value of Veal Bone Hydrolysate [/h] MICHEL LINDER, P. ROZAN, R. LAMGHARI EL KOSSORI, J. FANNI, C. VILLAUME, L. MEJEAN, M. PARMENTIER DOI: 10.1111/j.1365-2621.1997.tb04396.x برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
نیماا 18 ارسال شده در 31 مهر، 2012 سلام این مقاله را هر چقدر سرچ کردم پیدا نکردم فقط همین اطلاعات را داشتم.اگر لطف کنید ممنون میشم S. Papathanassiou, et al., "A benchmark LV microgrid for steady state and transient analysis," presented at the Cigre Symposium on Power Systems with Dispersed Generation, Athens, 17–20 April 2005.
frz87 10 ارسال شده در 31 مهر، 2012 سلام وقت شما به خیر من به دو تا مقاله زیر احتیاج دارم ممنون میشم لطف کنید و برام بگذارید 1--- [h=1]Calcium-based mixedoxide catalysts for methanolysis of Jatropha curcas oil to biodiesel[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Y.H. Taufiq-Yap H.V. Lee, M.Z. Hussein, R. Yunus برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1]Acidity and basicity of hydrotalcite derived mixed Mg–Al oxides studied by test reaction of MBOH conversion and temperatureprogrammeddesorption of NH3 and CO2[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ehsannasiriahmadabad 23 ارسال شده در 1 آبان، 2012 با سلام. اگه زحمتی نیست این مقاله را برام بگیرید. دستتون درد نکنه. خیلی نیاز دارم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
a.namdar 5908 ارسال شده در 1 آبان، 2012 [h=1]Mechanism study on solid-state reduction in the Fe2O3–NiO–Cr2O3–C system using thermal analyses[/h] Ping Ma ,Bo Lindblom, Bo Björkman برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام salam mamnoun misham kmak konid:sigh:
gozal 11 ارسال شده در 2 آبان، 2012 سلام از دوستان درخواست دارم مقاله زیر را از سایت scopus دریافت کنید لازم دارم ممنونم.... نام مقاله: The effect of SiCp reinforcement on the corrosion behaviour of Al based metal matrix composites نام نویسندگان: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک مقاله : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Uyp6vh%3a250&sot=b&sdt=b&sl=79&s=TITLE-ABS-KEY-AUTH%28Corrosion+behavior+of+Al-Si-Mg-based+metal+matrix+composite%29&relpos=1&relpos=1& searchTerm=TITLE-ABS-KEY-AUTH%28Corrosion%20behavior%20of%20Al-Si-Mg-based%20metal%20matrix%20composite%29
poor!a 15130 ارسال شده در 2 آبان، 2012 این مقاله رو میخوام این لینک نصفست میتونی برام کاملشو پیدا کنی ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اسم کامل مقاله اینه : ANALYSIS_OF_THE_SUSPENSION_BEAM_IN_ACCELEROMETER_FOR_STIFFNESS_CONSTANT_AND_RESONANT_FREQUENCY_BY_USING_ANALYTICAL _AND_NUMERICAL_INVESTIGATION (1).pdf
mani2541 13 ارسال شده در 3 آبان، 2012 با سپاس [h=1]Hematite-based solar water splitting: challenges and opportunities ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )[/h] Light-Induced Water Splitting with Hematite: Improved Nanostructure and Iridium Oxide Catalysis ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )
moslem goudarzi 10 ارسال شده در 3 آبان، 2012 با عرض سلام خسته نباشید.من یک پروژه برداشتم درمورد (بررسی اثرات الکترونها به عنوان یک حامل انرژی در انتقال حرارت هدایتی) منبعشو دارم.فقط دو سه مورد مقاله میخواستم حول این موضوع که کمکم کنه.اما نه جایی بلدم که لینک دانلود بدم نه نام مقاله رو میدونم.میشه کمکم کنید.
framezany 10 ارسال شده در 3 آبان، 2012 با سلام و خسته نباشید اگه ممکنه این مقاله رو برای من بفرستید ممنون می شوم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Feng Danga, , , Naoya Enomotob, Junichi Hojob, Keiji Enpukuc [h=1]Sonochemical coating of magnetite nanoparticles with silica[/h] با سپاس فراوان
gomshode 16 ارسال شده در 3 آبان، 2012 [h=1]On Boundary Layer and Interior Equations for Higher-Order Theories of Plates [/h]Mr. A. Nosier1, Prof. J. N. Reddy2 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنونم
fbmsf 24 ارسال شده در 5 آبان، 2012 سلام بر دوستان http://shop.bsigroup.com/en/ProductDetail/?pid=000000000030241876 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
fbmsf 24 ارسال شده در 5 آبان، 2012 سلام و معذرت به خاطر پست قبلی که آدرس ژورنال نبود.... http://www.astm.org/Standards/D5444.htm برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
farsam1984 10 ارسال شده در 6 آبان، 2012 [h=1]با سلام. به مقاله زیر احتیاج دارم HYDRODYNAMIC DESIGN CONSIDERATIONS FOR THE CONTROLLABLE-PITCH PROPELLER FOR THE GUIDED MISSILE FRIGATE [/h] S. B. DENNY†, H. A. THEMAK‡, J. J. NELKA§ Article first published online: 18 MAR 2009 DOI: 10.1111/j.1559-3584.1975.tb03716.x برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر
gozal 11 ارسال شده در 7 آبان، 2012 سلام از دوستان عزیز درخواست دارم این مقاله را از سایت scopus دریافت کنید لازم دارم خیلی ممنونم....:ws42: نام مقاله: The effect of SiCp reinforcement on the corrosion behaviour of Al based metal matrix composites نام نویسندگان: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک مقاله : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Uyp6vh%3a250&sot=b&sdt=b&sl=79&s=TITLE-ABS-KEY-AUTH%28Corrosion+behavior+of+Al-Si-Mg-based+metal+matrix+composite%29&relpos=1&relpos=1& searchTerm=TITLE-ABS-KEY-AUTH%28Corrosion%20behavior%20of%20Al-Si-Mg-based%20metal%20matrix%20composite%29
M!Zare 48037 ارسال شده در 7 آبان، 2012 درود....این مقاله رو میخواستم.ممنون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )1:1%3C78::AID-FUCE78%3E3.0.CO;2-Q/abstract
سیندخت 18786 ارسال شده در 7 آبان، 2012 درود....این مقاله رو میخواستم.ممنون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )1:13.0.CO;2-Q/abstract ......... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
ارسال های توصیه شده