89611107 15 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 Estimation of saturation of Permanent-Magnet Synchronous Motors through an energy-based modelJebai, A.K.; Malrait, F.; Martin, P.; Rouchon, P.; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and Compensation of Magnetic Saturation in Flux-Weakening Controlled Permanent Magnet Synchronous Motor DrivesMorimoto, S.; Sanada, M.; Takeda, Y.; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام considering magnetic saturation with maximum torque to current control in interior permanent magnet synchronous motor drivesMademlis, C.; Agelidis, V.G.; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
kiarash rad 87 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 Estimation of saturation of Permanent-Magnet Synchronous Motors through an energy-based modelJebai, A.K.; Malrait, F.; Martin, P.; Rouchon, P.; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and Compensation of Magnetic Saturation in Flux-Weakening Controlled Permanent Magnet Synchronous Motor DrivesMorimoto, S.; Sanada, M.; Takeda, Y.; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام considering magnetic saturation with maximum torque to current control in interior permanent magnet synchronous motor drivesMademlis, C.; Agelidis, V.G.; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
pilot2000 16 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 سلام قبل در خواست یه تشکر کنم که بی ادعا کار ما رو راه میندازین مرسی مرسی نیاز به دو مقاله لاتین برای ارائه در درس شیوه دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اولین Static detection of cross-site scripting vulnerabilities Wassermann, G.; Zhendong Su; دومین Identifying cross site scripting vulnerabilities in Web applications Di Lucca, G.A.; Fasolino, A.R.; Mastoianni, M.; Tramontana, P.; سومین Testing and Comparing Web Vulnerability Scanning Tools for SQL Injection and XSS Attacks Fonseca, J.; Vieira, M.; Madeira, H.; حداقل دوتاشون نیاز دارم ...اگر مقدور باشه هر سه تا خیلی ممنون از همتون 1
Hossein.T 22596 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 سلامقبل در خواست یه تشکر کنم که بی ادعا کار ما رو راه میندازین مرسی مرسی نیاز به دو مقاله لاتین برای ارائه در درس شیوه دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اولین Static detection of cross-site scripting vulnerabilities Wassermann, G.; Zhendong Su; دومین Identifying cross site scripting vulnerabilities in Web applications Di Lucca, G.A.; Fasolino, A.R.; Mastoianni, M.; Tramontana, P.; سومین Testing and Comparing Web Vulnerability Scanning Tools for SQL Injection and XSS Attacks Fonseca, J.; Vieira, M.; Madeira, H.; حداقل دوتاشون نیاز دارم ...اگر مقدور باشه هر سه تا خیلی ممنون از همتون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
pilot2000 16 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واووووو ..چه سرعتی من هیچ وقت تو هیچ فرومی اسپم نمیدم اما ارزش کار شما بیش از این حرفاست ، چندتا سایت پیدا کردم واسه هرکدوم تا ده هزار میخواستن اونم با چند روز تاخیر تحویل میدن و هزارتا منت مرسی که باعث پیشرفت دانشجوها مون میشید 5
hodaa 5488 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2012 Real-time urban transportation service tracking and monitoring برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Hausknecht, K.; Simunic, D.; Afridi, S :icon_gol: 2
Hossein.T 22596 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2012 Real-time urban transportation service tracking and monitoring برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Hausknecht, K.; Simunic, D.; Afridi, S :icon_gol: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
sadra.jafari 13 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 [h=1]Introduction to the special section on petri nets and performance models[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Ciardo, G. German, R. Haverkort, B.R. College of William and Mary 2
Hossein.T 22596 مالک ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 Introduction to the special section on petri nets and performance models برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Ciardo, G. German, R. Haverkort, B.R. College of William and Mary برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
zasa 18 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 AIEEE Trans;vol.57,pp.751-755,1938 ; "an analysis of the induction motor 1
Hossein.T 22596 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2012 AIEEE Trans;vol.57,pp.751-755,1938 ; "an analysis of the induction motor لعنت بر وجدان دانشجویی :icon_razz: لااقل اسم ژورنال رو درست بذار از این به بعد. استثناعا این بار خدمت شما : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
gol307 12 ارسال شده در 15 خرداد، 2012 با سلام من به مقاله IEEE نوشته دکتر فیض سال 2010 با عنوان زیر نیاز دارم ممنون می شوم اگر آن را بفرستید Design and simulation of UPFC for enhancement of power quality in transmission lines و آدرس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
gol307 12 ارسال شده در 15 خرداد، 2012 با سلام من به مقاله IEEE نوشته دکتر فیض سال 2010 با عنوان زیر نیاز دارم ممنون می شوم اگر آن را به gol307@yahoo.com بفرستیدDesign and simulation of UPFC for enhancement of power quality in transmission lines و آدرس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Hossein.T 22596 مالک ارسال شده در 15 خرداد، 2012 با سلام من به مقاله IEEE نوشته دکتر فیض سال 2010 با عنوان زیر نیاز دارم ممنون می شوم اگر آن را بفرستیدDesign and simulation of UPFC for enhancement of power quality in transmission lines و آدرس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با سلام من به مقاله IEEE نوشته دکتر فیض سال 2010 با عنوان زیر نیاز دارم ممنون می شوم اگر آن را به gol307@yahoo.com بفرستیدDesign and simulation of UPFC for enhancement of power quality in transmission lines و آدرس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درخواستتون رو یک بار مطرح کنین. چیزی تحت عنوان ارسال به ایمیل نداریم. هر جا درخواست دادین ، همونجا تحویل میگیرین. خدمت شما: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
ferod 11 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 [h=1]ممنون میشم مقاله رو برام دانلود کنید [/h][h=1] name : Frontiers of Wireless and Mobile Communications [/h] Link : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Raychaudhuri, D.; Mandayam, N. B.; WINLAB, Rutgers University, Technology Centre of NJ, North Brunswick, NJ 08902 USA. 1
Hossein.T 22596 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2012 ممنون میشم مقاله رو برام دانلود کنید name : Frontiers of Wireless and Mobile Communications Link : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Raychaudhuri, D.; Mandayam, N. B.; WINLAB, Rutgers University, Technology Centre of NJ, North Brunswick, NJ 08902 USA. دروود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 این مقاله لطفا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Tadokoro, T.; Taira, K.; Asaoka, M.; Solar Energy Dept., New Energy & Ind. Technol. Dev. Org. سپاس 2
Hossein.T 22596 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2012 این مقاله لطفا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Tadokoro, T.; Taira, K.; Asaoka, M.; Solar Energy Dept., New Energy & Ind. Technol. Dev. Org. سپاس دروود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
zabdolahi 15 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 [h=1]Content management system : Comparative case study [/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
zabdolahi 15 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 با عرض معذرت نام نویسندگان فراموش شد: Nath, M.; Arora, A.; Dept. of Comput. Sci. & Inf. Technol., Jaypee Inst. of Inf. Technol., Noida, India پیشاپیش از لطفتون ممنون. 1
ارسال های توصیه شده