89611107 15 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۰ Estimation of saturation of Permanent-Magnet Synchronous Motors through an energy-based modelJebai, A.K.; Malrait, F.; Martin, P.; Rouchon, P.; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and Compensation of Magnetic Saturation in Flux-Weakening Controlled Permanent Magnet Synchronous Motor DrivesMorimoto, S.; Sanada, M.; Takeda, Y.; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام considering magnetic saturation with maximum torque to current control in interior permanent magnet synchronous motor drivesMademlis, C.; Agelidis, V.G.; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
kiarash rad 87 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۰ ۸۹۶۱۱۱۰۷ گفته است: Estimation of saturation of Permanent-Magnet Synchronous Motors through an energy-based modelJebai, A.K.; Malrait, F.; Martin, P.; Rouchon, P.; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and Compensation of Magnetic Saturation in Flux-Weakening Controlled Permanent Magnet Synchronous Motor DrivesMorimoto, S.; Sanada, M.; Takeda, Y.; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام considering magnetic saturation with maximum torque to current control in interior permanent magnet synchronous motor drivesMademlis, C.; Agelidis, V.G.; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
pilot2000 16 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اسفند، ۱۳۹۰ سلام قبل در خواست یه تشکر کنم که بی ادعا کار ما رو راه میندازین مرسی مرسی نیاز به دو مقاله لاتین برای ارائه در درس شیوه دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اولین Static detection of cross-site scripting vulnerabilities Wassermann, G.; Zhendong Su; دومین Identifying cross site scripting vulnerabilities in Web applications Di Lucca, G.A.; Fasolino, A.R.; Mastoianni, M.; Tramontana, P.; سومین Testing and Comparing Web Vulnerability Scanning Tools for SQL Injection and XSS Attacks Fonseca, J.; Vieira, M.; Madeira, H.; حداقل دوتاشون نیاز دارم ...اگر مقدور باشه هر سه تا خیلی ممنون از همتون 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۰ pilot۲۰۰۰ گفته است: سلامقبل در خواست یه تشکر کنم که بی ادعا کار ما رو راه میندازین مرسی مرسی نیاز به دو مقاله لاتین برای ارائه در درس شیوه دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اولین Static detection of cross-site scripting vulnerabilities Wassermann, G.; Zhendong Su; دومین Identifying cross site scripting vulnerabilities in Web applications Di Lucca, G.A.; Fasolino, A.R.; Mastoianni, M.; Tramontana, P.; سومین Testing and Comparing Web Vulnerability Scanning Tools for SQL Injection and XSS Attacks Fonseca, J.; Vieira, M.; Madeira, H.; حداقل دوتاشون نیاز دارم ...اگر مقدور باشه هر سه تا خیلی ممنون از همتون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
pilot2000 16 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۰ Hossein.T گفته است: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واووووو ..چه سرعتی من هیچ وقت تو هیچ فرومی اسپم نمیدم اما ارزش کار شما بیش از این حرفاست ، چندتا سایت پیدا کردم واسه هرکدوم تا ده هزار میخواستن اونم با چند روز تاخیر تحویل میدن و هزارتا منت مرسی که باعث پیشرفت دانشجوها مون میشید 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۰ Real-time urban transportation service tracking and monitoring برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Hausknecht, K.; Simunic, D.; Afridi, S :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۰ hodaa گفته است: Real-time urban transportation service tracking and monitoring برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Hausknecht, K.; Simunic, D.; Afridi, S :icon_gol: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
sadra.jafari 13 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اسفند، ۱۳۹۰ [h=1]Introduction to the special section on petri nets and performance models[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Ciardo, G. German, R. Haverkort, B.R. College of William and Mary 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اسفند، ۱۳۹۰ sadra.jafari گفته است: Introduction to the special section on petri nets and performance models برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Ciardo, G. German, R. Haverkort, B.R. College of William and Mary برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
zasa 18 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۰ AIEEE Trans;vol.57,pp.751-755,1938 ; "an analysis of the induction motor 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ اسفند، ۱۳۹۰ zasa گفته است: AIEEE Trans;vol.57,pp.751-755,1938 ; "an analysis of the induction motor لعنت بر وجدان دانشجویی :icon_razz: لااقل اسم ژورنال رو درست بذار از این به بعد. استثناعا این بار خدمت شما : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
gol307 12 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۹۰ با سلام من به مقاله IEEE نوشته دکتر فیض سال 2010 با عنوان زیر نیاز دارم ممنون می شوم اگر آن را بفرستید Design and simulation of UPFC for enhancement of power quality in transmission lines و آدرس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
gol307 12 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۹۰ gol۳۰۷ گفته است: با سلام من به مقاله IEEE نوشته دکتر فیض سال 2010 با عنوان زیر نیاز دارم ممنون می شوم اگر آن را به gol307@yahoo.com بفرستیدDesign and simulation of UPFC for enhancement of power quality in transmission lines و آدرس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۹۰ gol۳۰۷ گفته است: با سلام من به مقاله IEEE نوشته دکتر فیض سال 2010 با عنوان زیر نیاز دارم ممنون می شوم اگر آن را بفرستیدDesign and simulation of UPFC for enhancement of power quality in transmission lines و آدرس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام gol۳۰۷ گفته است: gol۳۰۷ گفته است: با سلام من به مقاله IEEE نوشته دکتر فیض سال 2010 با عنوان زیر نیاز دارم ممنون می شوم اگر آن را به gol307@yahoo.com بفرستیدDesign and simulation of UPFC for enhancement of power quality in transmission lines و آدرس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درخواستتون رو یک بار مطرح کنین. چیزی تحت عنوان ارسال به ایمیل نداریم. هر جا درخواست دادین ، همونجا تحویل میگیرین. خدمت شما: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ferod 11 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ اسفند، ۱۳۹۰ [h=1]ممنون میشم مقاله رو برام دانلود کنید [/h][h=1] name : Frontiers of Wireless and Mobile Communications [/h] Link : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Raychaudhuri, D.; Mandayam, N. B.; WINLAB, Rutgers University, Technology Centre of NJ, North Brunswick, NJ 08902 USA. 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ اسفند، ۱۳۹۰ ferod گفته است: ممنون میشم مقاله رو برام دانلود کنید name : Frontiers of Wireless and Mobile Communications Link : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Raychaudhuri, D.; Mandayam, N. B.; WINLAB, Rutgers University, Technology Centre of NJ, North Brunswick, NJ 08902 USA. دروود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ اسفند، ۱۳۹۰ این مقاله لطفا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Tadokoro, T.; Taira, K.; Asaoka, M.; Solar Energy Dept., New Energy & Ind. Technol. Dev. Org. سپاس 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ اسفند، ۱۳۹۰ F|UID گفته است: این مقاله لطفا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Tadokoro, T.; Taira, K.; Asaoka, M.; Solar Energy Dept., New Energy & Ind. Technol. Dev. Org. سپاس دروود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
zabdolahi 15 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند، ۱۳۹۰ [h=1]Content management system : Comparative case study [/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
zabdolahi 15 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند، ۱۳۹۰ با عرض معذرت نام نویسندگان فراموش شد: Nath, M.; Arora, A.; Dept. of Comput. Sci. & Inf. Technol., Jaypee Inst. of Inf. Technol., Noida, India پیشاپیش از لطفتون ممنون. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده