mnahmadabadi 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ بفرمایید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با سلام فایل پی دی اف رو باز نمیکنه دست شما درد نکنه ببخشید اگر امکانش هست این مقاله رو هم میخواستم: نام:[h=1]Synthesis, characterization and adsorption study of nano-sized activated alumina synthesized from kaolin using novel method[/h]لینک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام فایل پی دی اف رو باز نمیکنهدست شما درد نکنه ببخشید اگر امکانش هست این مقاله رو هم میخواستم: نام:Synthesis, characterization and adsorption study of nano-sized activated alumina synthesized from kaolin using novel method لینک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درود خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
mnahmadabadi 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام نام مقاله: [h=1]Anomalous reduction in surface area during mechanical activation of boehmite synthesized by thermal decomposition of gibbsite[/h]لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر لینک به دیدگاه
javad_babaei 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام نام مقاله: Anomalous reduction in surface area during mechanical activation of boehmite synthesized by thermal decomposition of gibbsite لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mnahmadabadi 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام نام:[h=1]Estimation of lattice strain in nanocrystalline RuO2 by Williamson–Hall and size–strain plot methods[/h]لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام و احترام.... 8.05 – Air Turbines برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Instituto Superior Técnico, Technical University of Lisbon, Lisbon, Portugal Current as of 26 August 2015 Available online 10 May 2012Reviewed 26 August 2015 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام و احترام.... 8.05 – Air Turbines برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Instituto Superior Técnico, Technical University of Lisbon, Lisbon, Portugal Current as of 26 August 2015 Available online 10 May 2012Reviewed 26 August 2015 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام...اینو کسی نمیتونه لطف کنه برام دانلود کنه؟ برام مهمه...تشکر لینک به دیدگاه
javad_babaei 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ سلام...اینو کسی نمیتونه لطف کنه برام دانلود کنه؟ برام مهمه...تشکر فصل کتاب بود؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
javad_babaei 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام نام:[h=1]Estimation of lattice strain in nanocrystalline RuO2 by Williamson–Hall and size–strain plot methods[/h]لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
amin-1990 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سلام..اصلا نمیدونم سوالمو کجا مطرح کنم....نه میتونستم تاپیک جدید بزنم و نه تاپیکی بود که سوالمو در انجا مطرح کنم!!...یه پیشنهاد میدم که یه تاپیک با عنوان"مشاوره و سوال در رابطه با مقاله" حتما در این تالار ایجاد کنید.... به هر حال امیدوارم با برخورد مناسب مدیران مواجه بشم...سوالمو همین جا مطرح میکنم: 1. مقالات In press جه نوع مقالاتی هستند و ایا معتبر هستند؟ نسبت به مقالات الزیویر و اشپرینگر چقدر اعتبار دارن؟ و تا حالا هر چی دیدم رایگان میشد دانلود کرد!!! چه نوع ژونالهایی میشه اینطور سابمیت کرد؟ Open Access چیه؟ مثلا لینک زیر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2. فرق الزیویر و اشپرینگر با ساینسدایرکت چیه؟! من اطلاعاتم در زمینه مقاله کمه...ممنون میشم راهنماییم کنین..... لینک به دیدگاه
javad_babaei 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سلام..اصلا نمیدونم سوالمو کجا مطرح کنم....نه میتونستم تاپیک جدید بزنم و نه تاپیکی بود که سوالمو در انجا مطرح کنم!!...یه پیشنهاد میدم که یه تاپیک با عنوان"مشاوره و سوال در رابطه با مقاله" حتما در این تالار ایجاد کنید.... به هر حال امیدوارم با برخورد مناسب مدیران مواجه بشم...سوالمو همین جا مطرح میکنم: 1. مقالات In press جه نوع مقالاتی هستند و ایا معتبر هستند؟ نسبت به مقالات الزیویر و اشپرینگر چقدر اعتبار دارن؟ و تا حالا هر چی دیدم رایگان میشد دانلود کرد!!! چه نوع ژونالهایی میشه اینطور سابمیت کرد؟ Open Access چیه؟ مثلا لینک زیر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2. فرق الزیویر و اشپرینگر با ساینسدایرکت چیه؟! من اطلاعاتم در زمینه مقاله کمه...ممنون میشم راهنماییم کنین..... in press ینی در حال چاپ هستش و مورد تایید اشپرینگر یا ساینس دایرکت هم مجله نیستن یه منبع ای هست ( دیتا بیس) که میاد بیشتر مجلات علمی رو پوشش میده مثل مگ ایران یا سیویکیا ایران که دانشگاه یا شخص میتونه اشتراک بگیره و اون مجلات رو دانلود کنه حالا توی این مجلاتی که مثلا ساینس دایرکت پوشش میده بعضی ها رایگان برای عموم که open access یا دسترسی باز میگن توی اینترنت سایت های هست که صفر تا صد مقاله رو توضیح داده باشن یه سرچ بزن پیدا میکنی 2 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ [h=2][/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام A Hierarchical Energy Efficient Reliable Transport Protocol for Wireless Sensor Networks __________________________________________________ _______________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Energy efficient distributed cluster head scheduling scheme for two tiered wireless sensor network __________________________________________________ _______________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام A self-organized location aware energy efficient protocol for wireless sensor networks 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام A Hierarchical Energy Efficient Reliable Transport Protocol for Wireless Sensor Networks __________________________________________________ _______________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Energy efficient distributed cluster head scheduling scheme for two tiered wireless sensor network __________________________________________________ _______________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام A self-organized location aware energy efficient protocol for wireless sensor networks onlja خدمت شما مقاله شماره 1 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مقاله شماره 2 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مقاله شماره 3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
naasim rajabi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۵ باسلام خدمت همه مهندسین من یه مقاله فارسی دررابطه باپهپادمیخام کسی میتونه کمکم کنه؟ درموردمسایل ابتدایی مث انواع پهپاد و.پهبادچیست نمیخام.ی یه موضوع تخصصی (پهپاددرفوتوگرامتری.ویا سیستمهای الکترنیکیش یا مکانیکیشو..() لطفااااا خوااهههششششششش. لینک به دیدگاه
naasim rajabi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۵ سلام من مقاله تخصصی درمورد قسمتهای مختلف پهپاد میخام .درزمینه فوتوگرامتری ونقشه برداری ویا درزمینه مکانیک یا الکترونیک پهپاد لینک به دیدگاه
naasim rajabi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۵ کسی هست کمکم کنه خیلی ضروریه خیلی احتیاج دارم لینک به دیدگاه
mnahmadabadi 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۷ با سلام مقاله تحت عنوان : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک فصل از کتاب هست با تشکر لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۷ در در 23 اسفند 1397 در 10:50، mnahmadabadi گفته است : با سلام مقاله تحت عنوان : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک فصل از کتاب هست با تشکر سلام. خدمت شما: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده