نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ سلام [h=1]Comparing the suitability of classified land cover data and remote sensing variables for modeling distribution patterns of plants[/h]لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و [h=1]Modeling alpine plant distributions at the landscape scale: Do biotic interactions matter?[/h]لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون لینک به دیدگاه
mrg7160 772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ سلامComparing the suitability of classified land cover data and remote sensing variables for modeling distribution patterns of plants لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و Modeling alpine plant distributions at the landscape scale: Do biotic interactions matter? لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون سلام 1- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
saleh133 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ سلام به دوستان عزیز اگر کسی به مقاله نیاز داشت از سایت های خارجی به من هم میتونه بگه تا براش پیدا کنم.سقف درخواست حدودا 10 تا در روز هست. یا میتونید به صورت خصوصی بهم بگید یا همینجا بهم بگید تا براتون بذارم.لطفا از من نخواهید براتون دنبال مقاله باشم.فقط خودتون پیداش کنید. دانلود و ارسالش با من.با تشکر 3 لینک به دیدگاه
mrg7160 772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ سلام به دوستان عزیزاگر کسی به مقاله نیاز داشت از سایت های خارجی به من هم میتونه بگه تا براش پیدا کنم.سقف درخواست حدودا 10 تا در روز هست. یا میتونید به صورت خصوصی بهم بگید یا همینجا بهم بگید تا براتون بذارم.لطفا از من نخواهید براتون دنبال مقاله باشم.فقط خودتون پیداش کنید. دانلود و ارسالش با من.با تشکر با سلام. ممنون جهت اعلام آمادگیتون. لطفاً قوانین تالار رو مطالعه بفرمایید!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام system simulation From net energy to zero energy buildings: Defining life cycle zero energy buildings (LC-ZEB) سلام لطفا. سپاس. لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام system simulation From net energy to zero energy buildings: Defining life cycle zero energy buildings (LC-ZEB) سلام لطفا. سپاس. سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
yasihood 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ سلام [h=1]An enhanced finite volume method to model 2D linear elastic structures[/h]لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1]Revisit of the equivalence of the displacement discontinuity method and boundary element method for solving crack problems[/h]لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1]Fatigue crack growth analysis of assembled plate structures with dual boundary element method[/h]لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاس فراوان لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ سلام An enhanced finite volume method to model 2D linear elastic structures لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Revisit of the equivalence of the displacement discontinuity method and boundary element method for solving crack problems لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Fatigue crack growth analysis of assembled plate structures with dual boundary element method لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاس فراوان سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ سلام؛ یک مقاله درباره انقلاب مشروطه میخواهم سلام لطفا اسم مقاله رو همراه با لینک بذارید 2 لینک به دیدگاه
yasihood 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ با سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1]Nonlinear delamination buckling and expansion of functionally graded laminated piezoelectric composite shells[/h]سپاس فراوان 1 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ با سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Nonlinear delamination buckling and expansion of functionally graded laminated piezoelectric composite shells سپاس فراوان سلام خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
sevin_b 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ با سلام لطفا مقاله زیر را برایم ارسالفرمایید قبلا از زحمات شما متشکرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Pulsedmagnet design software 1 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ با سلام لطفا مقاله زیر را برایم ارسالفرمایید قبلا از زحمات شما متشکرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Pulsedmagnet design software سلام خدمت شما: [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 4 لینک به دیدگاه
mojtaba.ahmadian 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عنوان مقاله : Learning with personalized recommender systems: A psychological view ممنون میشم اگر برام دانلود کنید ( واقعا بهترین سایتی هست که تا حالا دیدم ) لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عنوان مقاله : Learning with personalized recommender systems: A psychological view ممنون میشم اگر برام دانلود کنید ( واقعا بهترین سایتی هست که تا حالا دیدم ) سلام بفرمایید اینم مقاله تون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سلام ممنون میشم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mrg7160 772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سلامممنون میشم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام لطفا اسم مقالاتم بذارید که سریعتر بشه واستون لینکشو گذاشت، چون این لینکا واسه من درهم برهم باز میشه 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام ببخشید این مقاله ها که نیاز به دسترسی نداره، خودشون گزینه ی دانلود دارن: 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سلامببخشید این مقاله ها که نیاز به دسترسی نداره، خودشون گزینه ی دانلود دارن: چرا ندیدم من ممنون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده