Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1]Security and privacy for storage and computation in cloud computing[/h] _________________________________________________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1]Privacy and security issues in cloud computing: The role of institutions and institutional evolution[/h]:icon_gol: لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Security and privacy for storage and computation in cloud computing _________________________________________________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Privacy and security issues in cloud computing: The role of institutions and institutional evolution :icon_gol: بفرمایید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
parsi110 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ با تشکر از دوستان لطفا مقاله زیر: [h=1]A finite element method for the onsager pancake equation[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ با تشکر از دوستان لطفا مقاله زیر: A finite element method for the onsager pancake equation برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر سلام خدمت شما: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
amirlg 152 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ سلام... من یه سری مقالات میخوام که مربوط به حل عددی در انتقال حرارت هدایت بر روی اسلب(تیغه) یا کره و یا استوانه (همه در حالت یک بعدی) باشه...یا درمورد انتقال حرارت روی کره در حالت دو بعدی و جریان خزشی باشه..یا انتقال حرارت در استوانه در حالت دو بعدی باشه.. واقعا لازم دارم و تو ساینس دایرکت که سرچ میکنم مقالات خوبی پیدا نمیکنم...ممنون میشم کمکم کنین ....شاید تو سرچ کردن تجربه ندارم...اگه مقاله فاریسی هم باشه خوبه....تو سی ویلیکا هر چی از سایت دانشگاه سرچ میکنم چیزی پیدا نمیشه.. یه کد نوشتم و میخوام با کد و به وسیله مقاله مورد نظر برای یه پروژه درسم مقاله بدم...تو رو خدا کمکم کنین...آخر ترمه...استادم دیر گفت.... با تشکر 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ سلام...من یه سری مقالات میخوام که مربوط به حل عددی در انتقال حرارت هدایت بر روی اسلب(تیغه) یا کره و یا استوانه (همه در حالت یک بعدی) باشه...یا درمورد انتقال حرارت روی کره در حالت دو بعدی و جریان خزشی باشه..یا انتقال حرارت در استوانه در حالت دو بعدی باشه.. واقعا لازم دارم و تو ساینس دایرکت که سرچ میکنم مقالات خوبی پیدا نمیکنم...ممنون میشم کمکم کنین ....شاید تو سرچ کردن تجربه ندارم...اگه مقاله فاریسی هم باشه خوبه....تو سی ویلیکا هر چی از سایت دانشگاه سرچ میکنم چیزی پیدا نمیشه.. یه کد نوشتم و میخوام با کد و به وسیله مقاله مورد نظر برای یه پروژه درسم مقاله بدم...تو رو خدا کمکم کنین...آخر ترمه...استادم دیر گفت.... با تشکر سلام دوست عزیز شما میتونید از طریق موتور های جستجو مواردی رو که میخواید سرچ کنید و اگه در دانلود کردنشون( به علت پولی بودن) به مشکل برخوردید در این تاپیک یا تاپیک های مشابه قرار بدید تا دوستان بهتون کمک کنن پست اول همین تاپیک و قوانین رو مطالعه بفرمایید از همکاریتون ممنون 2 لینک به دیدگاه
amirlg 152 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیزشما میتونید از طریق موتور های جستجو مواردی رو که میخواید سرچ کنید و اگه در دانلود کردنشون( به علت پولی بودن) به مشکل برخوردید در این تاپیک یا تاپیک های مشابه قرار بدید تا دوستان بهتون کمک کنن پست اول همین تاپیک و قوانین رو مطالعه بفرمایید از همکاریتون ممنون میدونم اشتباهه که اینطوری پست بزارم...ولی واقعا گشتم و سرچ کردم ولی درباره این موضوع نتونستم مقاله ای مناسب رو پیدا کنم....گفتم شاید کسی مقاله ای در این مورد داشته باشه...چی میشه کسی کمکم میکرد.... یاعلی 1 لینک به دیدگاه
amirlg 152 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ [h=1]Transient Free Convection About Vertical Plates and Circular Cylinders[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mohseniust 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ [h=1]Electrical conductivity studies in hydrogels[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ Electrical conductivity studies in hydrogels برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام بفرمایید: [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 4 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ سلام و عرض ادب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ سلام و عرض ادب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام بفرمایید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ سلام مجدد لطفا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ سلام مجدد لطفا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون سلام بفرمایید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
raziebaqerian 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ مقاله هایی در رابطه با بررسي تأثير ساختمان بافت و طول حلقه بر روي قابليت بخار آب پارچه هاي اينترلاک میخواستم. لینک به دیدگاه
mohseniust 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ [h=1]Conducting polymers in biomedical engineering[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ Conducting polymers in biomedical engineering برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام بفرمایید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
ali.ghashange13 396 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ Cellular confinement of tunnel sections between two air curtains برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ Cellular confinement of tunnel sections between two air curtains برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام بفرمایید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ali.ghashange13 396 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ [h=1]Modular ventilation with twin air curtains for reducing dispersed pollution[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده