Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تو هم میخوای شاد بشی صبحا بستگی به عروس خانم داره لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ اخه اينا شوهر لازم دارررررن؟خوووشن اقا بالا سر كه نميخوووان قبوله لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ یعنی چی واضح تر بگو .. روز های یعنی کی دقیقا ؟؟ ساعت دقیق نداره لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ بستگی به عروس خانم داره شما رو کن چیا داری عروس خودش بدو بدو میرسه از راه لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ ساعت دقیق نداره یعنی اقایان شاد نیستند ؟؟ فصلیه یا همیشگیه ؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ شما رو کن چیا داریعروس خودش بدو بدو میرسه از راه نپرس بابا همه چی داره:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ شما رو کن چیا داریعروس خودش بدو بدو میرسه از راه ماشین دارم .. یه موبایل هم دارم بسه دیگه ؟؟ لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ نپرس بابا همه چی داره:icon_pf (34): افرین همه چیزی داره ولی شانس نداره لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ ماشین دارم .. یه موبایل هم دارم بسه دیگه ؟؟ به نام میزنی دیگه ؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ یعنی اقایان شاد نیستند ؟؟ فصلیه یا همیشگیه ؟ از اقایون بپرس همیشگیه ظاهرا لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ افرین همه چیزی داره ولی شانس نداره همین که داری بسه لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ به نام میزنی دیگه ؟ از خدامه از بس هر دو قراضه اند میخوام یکی بیاد ورداره چه کسی بهتر از عروس خانوم لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ همین که داری بسه ماشین و موبایل یا چی چی ؟؟ لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ از خدامه از بس هر دو قراضه اند میخوام یکی بیاد ورداره چه کسی بهتر از عروس خانوم پس عروس خانوم قراضه هم میاد الان سراغت لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ فکر کنم باید دست بدامن بهار بشم . حتما یکی رو جور میکنه . از امامزاده ی تو هیچ معجزه ای پیدا نمیشه لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ اقااااااا همه صبر كنين ببينم اين تاپيك منه خواستگاري چيه بعدم من بايد به عنوان خواهر داماد نظر بدم هركي هم مياد هيچي به اسمش نمي كنيم كسايي كه مي خوانن اعلام امادگي كنن من نظر ميدم بعد به داداش هيملرم مي گم كه اون بعدا نظر بده لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ پس عروس خانوم قراضه هم میاد الان سراغت میگم من بد شانسم فعلا قراضه اش هم نیومده سراغم الان تو فقط منو سین جیم میکنی برو سراغ عروس لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ فکر کنم باید دست بدامن بهار بشم . حتما یکی رو جور میکنه . از امامزاده ی تو هیچ معجزه ای پیدا نمیشه بيا داداش گلم پيش خودم اينا رو همه رو ول كن :there: تو فقط لب تر كن بگو كي كدوم دختره بگه نه همين كه خواست بگه نه چنان كف گرگي ميرم تو صورتش تا حالش جا بياد :ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ میگم من بد شانسم فعلا قراضه اش هم نیومده سراغم الان تو فقط منو سین جیم میکنی برو سراغ عروس عروس نداریم اقا جم کنین بینم خرج که نمیکنه به نام که نمیزنه عروسم میخواد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده