Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ چاکریمبنده شدم واستا بگم صف ببندن مصاحبه کنیم انتخاب کنی میگن بهش گزینش اره ؟ نمیودنم من تجربه ندارم هنوز نمیدونم که چی بهش میگن لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ شقایق متولد 61 متاهل دارای دو فرزند 9 و 2ساله لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ 50 درصدش از جانب شما حله دیگه... فعلا با این دوتای دیگه هماهنگ کنین زود حلش نکن لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ نمیودنم من تجربه ندارم هنوز نمیدونم که چی بهش میگن جون اون شکمت که تو نمیدونی چی بهش میگن یعنی تاحالا نرفتی از کسی خواستگاری کنی بعد ازش بپرسی چی میخواد چی نمیخواد ؟ لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ شقایقمتولد 61 متاهل دارای دو فرزند 9 و 2ساله شقی تا نکشتمت برو بیرون ازتاپیک:vahidrk: اینجا مال مجرد هاست میگم وحید بیاد ها لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ شقایقمتولد 61 متاهل دارای دو فرزند 9 و 2ساله شما هم شاغلی هم اینجا مدیری هم بچه و شوهر و زندگی و اینا خدایی میشه گفت که موفق هستین بزن کف قشنگه رو لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ جون اون شکمت که تو نمیدونی چی بهش میگن یعنی تاحالا نرفتی از کسی خواستگاری کنی بعد ازش بپرسی چی میخواد چی نمیخواد ؟ نه والا خب اومدم الان یاد بگیرم . فقط شنیدم سکه میخوان که من عمرا قبول کنم . لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ شقی تا نکشتمت برو بیرون ازتاپیک:vahidrk: اینجا مال مجرد هاست میگم وحید بیاد ها هر وقت اسم مهراوه شریفی نیا حذف شد منم میرم بیرون لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ نه والا خب اومدم الان یاد بگیرم . فقط شنیدم سکه میخوان که من عمرا قبول کنم . خب شما جاش خونه و ماشین بده خیلی هم بهتره لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ شما هم شاغلی هم اینجا مدیری هم بچه و شوهر و زندگی و ایناخدایی میشه گفت که موفق هستین بزن کف قشنگه رو به این هیملر بوگو لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ بیچاره کور مصلحتیه تورو خدا منو هیملر درگیر نکن اقا ما گردنمون از مو باریک تره اومدیم یه زن برای بگیریم و بریم لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ خب شما جاش خونه و ماشین بدهخیلی هم بهتره خب طرف اول باید معلوم بشه قول نمیدم به این هیملر بوگو تو که هزار و یک مشتری هر روز میاد پییشت یه دونه هم نمیتونی پیدا کنی اقلا مزاحم نشو بذار شاید این بچه ها یه کاری کردند هیملر با شمام با من باشی فایده نداره مورد رو پیدا کن :vahidrk: لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ هر وقت اسم مهراوه شریفی نیا حذف شد منم میرم بیرون این مهراوه مجرده یا نه ؟ ولی خیلی افسرده به نظر میرسه اگه مجرده من قبولش ندارم میخوام شاد باشه لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تورو خدا منو هیملر درگیر نکن اقا ما گردنمون از مو باریک تره اومدیم یه زن برای بگیریم و بریم گوش به حرف شقایق :vahidrk:نکن اون میخواد من تا اخر عمر همینجوری بمونم افرین خواستن توانستنه .. :ws37: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ این مهراوه مجرده یا نه ؟ ولی خیلی افسرده به نظر میرسه اگه مجرده من قبولش ندارم میخوام شاد باشه متاهله نمیدونم چرا زنهای متاهل روزا شارژن لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ گوش به حرف شقایق :vahidrk:نکن اون میخواد من تا اخر عمر همینجوری بمونم افرین خواستن توانستنه .. :ws37: تو هم میخوای شاد بشی صبحا لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ اخه اينا شوهر لازم دارررررن؟ خوووشن اقا بالا سر كه نميخوووان لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ متاهلهنمیدونم چرا زنهای متاهل روزا شارژن یعنی چی واضح تر بگو .. روز های یعنی کی دقیقا ؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده