رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

این نظرسنجی مربوط به برنامه "موزیک" شبکه منو تو هست که سام و دنیل اجراش میکنن ، نظرسنجی از طریق فیس بوک انجام شد و 10 تا از ضعیفترین و بهترین آهنگهای سال 2011 به انتخاب مردم توی برنامه این هفته اعلام شد.

ویدیوی برنامه رو میتونید از

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
کنید (متاسفانه لینک فیـلتِر نشده ای پیدا نکردم)

vopitqgw2c9lb1xfn1bt.jpg

ضعیفترین ها :

10. جیگر طلا...آرسینه

9. دلت خنک شد...سلماز

8. ناز شستت ...فریده

7. میخوام باهات برقصم...جزمین

6. کوچتون....پیام و کامیار

5. دلم گرفته...اشکین 0098

4. دوست دارم...آینه

3. حراجی....آرزو

2. بشکن...منصور

1. الکتریک...کامرون کارتیو ---> ضعیفترین آهنگ سال 2011

------------

بهترین ها:

10. کم میارمت...مهرنوش

9. ساده بگم....کسری

8. نابرده رنج....احسان خواجه امیری

7. ملودی....آرش

6. همدم....معین

5. بازی...سیاوش قمیشی

4. از چی بگم...یاس

3. دیوار....داریوش و فرامرز اصلانی

2. نه نرو....سیروان خسروی

1.حالم عوض میشه...شادمهر ---> بهترین آهنگ 2011

5cemrx2s2781h4dumeu7.jpg

• Like 25
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 105
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

موزیک چیپ تر از "حالم عوض میشه" نبود به عنوان بهترین انتخاب کنن؟ متاسف شدم واسه موسیقی ایران. مهرنوش خیلی قشنگ تر میخوونه، حداقل آرامش بخشه.

• Like 5
لینک به دیدگاه

حالم عوض میشه واقعا حقش بود هم ویدئوش محشر بود هم تحریر های استاد شادمهر....

دمشششش گرررررررررم:hapydancsmil:

جیگر طلا خدا بود واقعا!:ws28:

یا اون که میگفت im electric وقتی کنارتم.... من چند روز ذهنم مشغول بود که معنی این آهنگ چی میشه؟:ws52:

• Like 6
لینک به دیدگاه
موزیک چیپ تر از "حالم عوض میشه" نبود به عنوان بهترین انتخاب کنن؟ متاسف شدم واسه موسیقی ایران. مهرنوش خیلی قشنگ تر میخوونه، حداقل آرامش بخشه.

ویویان جان میشه بگی حالم عوض میشه چیش چیپه ؟ اصلا چیپ توی موسیقی به چه کارهایی اطلاق میشه از نظر تو؟!

من خودم آهنگ حالم عوض میشه رو جز آهنگای تاپ شادمهر نمیدونم ولی واقعا توی این مجموعه آهنگی نمیبینم که برای بهترین آهنگ سال شدن شایسته تر از حالم عوض میشه بوده باشه

در ضمن این آهنگو مردم انتخاب کردن

• Like 4
لینک به دیدگاه

اوه اوه

خونت حلال شد

الان شادی میاد :icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

یا اون که میگفت im electric وقتی کنارتم.... من چند روز ذهنم مشغول بود که معنی این آهنگ چی میشه؟:ws52:

خدایی من با الکتریک خیلی حال مردم.....:icon_pf (34):

احتمالا به خاطر همون آیم الکتریک گفتنش مورد نفرت مردم قرار گرفته!! اتفاقا منم بدم نمیومد از اون آهنگش ! :ws3:

آهنگ "حراجی" آرزو واقعا فاجعه ست هر وقت شعرشو میشنوم یه جوری میشم! :84eb3ampc0vsywihe0i

آهاي آهاي خبر دار مردم كوچه بازار

هنوز دارم ميگردم دنبال يه خريدار

يه قلب عاشق دارم اونو حراج ميزارم

یعنی فاحــ*شه ها هم اینجوری خودشونو حراج نمیذارن ! :icon_pf (34)::icon_pf (34):

• Like 7
لینک به دیدگاه
یعنی فاحــ*شه ها هم اینجوری خودشونو حراج نمیذارن ! icon_pf (34).gificon_pf (34).gif

حالا انقدر خودتو عصبی نکن پسرم:w02:

یه شعریه دورهم خودندن دیگه ...

خوشم میاد حفظشم کردی :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ویویان جان میشه بگی حالم عوض میشه چیش چیپه ؟ اصلا چیپ توی موسیقی به چه کارهایی اطلاق میشه از نظر تو؟!

من خودم آهنگ حالم عوض میشه رو جز آهنگای تاپ شادمهر نمیدونم ولی واقعا توی این مجموعه آهنگی نمیبینم که برای بهترین آهنگ سال شدن شایسته تر از حالم عوض میشه بوده باشه

در ضمن این آهنگو مردم انتخاب کردن

کلا از صدای شادمهر خوشم نمیاد که، اکثر ترانه هاش تاریخ مصرف دارن، ترانه حالم عوض میشه خیلی مزخرفه به اضافه ویدئوش که فکر کنم از ویدئوی lady" modjo" کپی کرده.

• Like 3
لینک به دیدگاه
کلا از صدای شادمهر خوشم نمیاد که، اکثر ترانه هاش تاریخ مصرف دارن، ترانه حالم عوض میشه خیلی مزخرفه به اضافه ویدئوش که فکر کنم از ویدئوی lady" modjo" کپی کرده.

خب اینکه از صداش خوشت نمیاد سلیقه توئه ولی ربطی به چیپ بودن کارای شادمهر نداره، بر عکس تو من فکر میکنم اکثر ترانه هاش ماندگار میشن (بر خلاف بقیه خواننده ها )... گفتی برای موسیقی ایران متاسفی به خاطر این انتخاب ، فکر میکردم دلایل محکمتری داشته باشی ولی گویا اینجوری نیست

در مورد اینکه ویدیوش تقلید بوده یا نه چیزی نمیدونم ولی توی ویدیوهای ایرانی ویدیوی بدی نبود ،البته ویدیو واسه الک کارتیو هست خوب و بد بودنش زیاد به شادمهر مربوط نمیشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

کاش خزترین خواننده سال رو هم میگفتن...به نظر من کامران؛هومن...باید یه بار این عنوان رو بگیرن...خیلی نیاز داارن...

• Like 1
لینک به دیدگاه

بی اعتمادم کن به همه دنیا این که با من باشکنار من تنهــا،کنار من تنهــا،کنار من تنهــا از اولیـن جمله ات،فهمیــده بــودم زودعشقهــای قبل از تو، سوء تفاهــم بــود اونــقدر میخوامــت،همــه باهات بد شــنبا حســرت هر روز از،کنار ما رد شن حالـم عوض میشـه،حرف تو که باشـهاسم تــو بارونــه،عطـر تو همراشــه اون گوشه از قلبم که مال هیچکس نیستکی با تو آروم شد؟اصلا مشخص نـیست

این ترانه رو با ترانه های فرهاد و داریوش و قدیمای گوگوش مقایسه کنید. ترانه خیلی مهمه، به نظر من واسه ماندگاری یه آهنگ از آهنگ مهمتره.

• Like 2
لینک به دیدگاه

بی اعتمادم کن به همه دنیا این که با من باشکنار من تنهــا،کنار من تنهــا،کنار من تنهــا از اولیـن جمله ات،فهمیــده بــودم زودعشقهــای قبل از تو، سوء تفاهــم بــود اونــقدر میخوامــت،همــه باهات بد شــنبا حســرت هر روز از،کنار ما رد شن حالـم عوض میشـه،حرف تو که باشـهاسم تــو بارونــه،عطـر تو همراشــه اون گوشه از قلبم که مال هیچکس نیستکی با تو آروم شد؟اصلا مشخص نـیست

این ترانه رو با ترانه های فرهاد و داریوش و قدیمای گوگوش مقایسه کنید. ترانه خیلی مهمه، به نظر من واسه ماندگاری یه آهنگ از آهنگ مهمتره.

این ترانه ی مونا برزویی واقعا قشنگه نمیدونم تو چه اشکال بزرگی توش میبینی ؟ :ws52:

یه نکته هم توجه کن ، این آهنگ بهترین آهنگ قرن انتخاب نشده که با آهنگای قدیمی مقایسه ش کنیم خود شادمهر کلی آهنگ داره که قشنگتر از این آهنگه ولی موضوع اینه که سال 2011 چند تا آهنگ بهتر از این داشتیم ؟ داریوش و گوگوش 2011 رو با شادمهر 2011 مقایسه کن! آهنگ داریوش هم توی این نظرسنجی بود که سوم شد ! :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
این ترانه ی مونا برزویی واقعا قشنگه نمیدونم تو چه اشکال بزرگی توش میبینی ؟ :ws52:

یه نکته هم توجه کن ، این آهنگ بهترین آهنگ قرن انتخاب نشده که با آهنگای قدیمی مقایسه ش کنیم خود شادمهر کلی آهنگ داره که قشنگتر از این آهنگه ولی موضوع اینه که سال 2011 چند تا آهنگ بهتر از این داشتیم ؟ داریوش و گوگوش 2011 رو با شادمهر 2011 مقایسه کن! آهنگ داریوش هم توی این نظرسنجی بود که سوم شد ! :w16:

خب منظور منم همین بود دیگه، اگه قشنگ هم باشه فقط یکی - دوسال قشنگه، بعدش از مد افتاده میشه و خز. ولی آهنگای پاپ قدیمی هنوز میشه شنیدشون و لذت برد ازشون.

• Like 1
لینک به دیدگاه

با آهنگ تقدیر شادمهر حال میکنم.

این آهنگشم خیلی خوب بود.

اما ترانه سیروان خسروی به نظرم بهتر بود.

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلامليكم 14k8gag.gif

با اجازه صاحابش من "نه نرو"ي سيروان خسروي رو بيشتر دوس داشتم :w02:

شادي چقد مونده به اينجا برسي؟ ---> hitler.gif

90.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه

تا وقتی سیاوش هست هیچ ترانه دیگه ای لیاقت اول شدن رو نداره :w16:

حالم عوض میشه هم خوب بود..دوم یا سوم به همراهی دیوار

حتما باید کسری رو میذاشتن تو لیست؟:banel_smiley_4: نظرتون چیه راجع به اهنگش؟؟ به نظر من صداش جوری نیست که ادم دوست داشته باشه زیاد گوش کنه

ضعیف ها رو هم خوب اومده به خصوص اون کارتیوی بی هنر :whistles:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...