رفتن به مطلب

داریم چی پرورش میدیم؟؟؟

ارسال های توصیه شده

بچه ها واقعا عصبانی ام ، از دست خودم ، از دست این مملکت ، از دست جوونایی که جز آویزون این و اون بودن هیچی از این زندگی نمیدونن ...

واقعا به کجا میرسیم؟ میگن جوونا آینده ساز مملکتن! کدوم جوونا؟ اینایی که من دیدم تو این چن وقته خودشون نمیتونن بسازن چه رسد به مملکت!

اول یه چیزی رو بگم که چرا به این چیزا فک میکنم بعد یه سوال دارم...

من به خاطر کارم با دانشجوها و جوونا خیلی سرو کار دارم. بعضی هاشون انقد خنگ اند که اصلا باورم نمیشه واقعا اینی که باهاش طرفم دانشجوئه؟؟؟ نه اینکه آی کیوی پایینی داشته باشن ! نه...

فقط اون مخ رو به کار نمی ندازن.

چن روز پیش واقعا مخم سوت کشید انقد عصبانی شدم که جواب یکی از دانشجوها رو یه جور دادم که مات تو صورتم نگاه کرد!

به دانشجوی معماری وقتی بگی کارتو تو برگه A4 و با مقیاس 100/1 پرینت بگیر ... بعد اون نفهمه منظورتو و بگه ببخشبد میشه برام تو کاغذ بنویسید چه حالی میشید؟ نگاهش کردم و با عصبانیت گفتم این چیزا مال بی سواداس نه یکی که اسمش دانشجوئه!

این تازه یه نمونه از صد تا نمونه ای بود که تو طول این مدت باهاش روبرو شدم.

واقعا خسته شدم.

چرا اینطوری شدن دانشجوهامون؟ ماها که جوونیم میخوام بدونم آینده ی چی رو اینا میخوان بسازن؟ داریم چی تو این مملکت پرورش میدیم ؟:w00:

• Like 47
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 64
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دختر داییم یه دفتر فنی داره

بعضی وقتا میرم نوراباد سر بهش میزنم.

میگه طرف میاد میگه بهم استادم گفته هفته دیگه این ماکت این طرح این پلان رو بیار.

میگه اصلا خودش نمیدونه چیه و ما براش انجام میدیم.

و فقط اسم دانشجو رو یدک میکشه.

یه بار یه دانشجو اومده بوده گفته بود به اندازه 15 هزار تومان این ماکت رو برام 3d کن

حالا این دانشجو چقدر عقل تو کله داره؟

حتی ایده پردازی های کاراشون رو هم همون چند نفر دفتر فنی انجام میدن. حالا اون استادا اسنقد خنگ هستن که نیمتونن تشخیص بده ایده و پرزانته همشو تقریبا مثل هم هست و فقط تغییراتی جزئی داره.

در پایان هم فلان شخص مدرک لیسانسشو گرفته

ماشااله اینقد هم دانشجو هست که نگو.

• Like 18
لینک به دیدگاه

اینا همه بر میگرده ریشه ما نسل الان که خیلی داغونه!

مثلا اولین جلسه کلاس استاد فیزیکمون تو لا به لای درس به ما گفت مساحت مثلث چیه؟! همه به هم نگاه میکردن چیزی یادشون نبود!!:w58:

میگفت این واسه دوره 1 دبیرستانه خجالت بکشین شما!! انوقت خیلی هاتون توش موندین!:banel_smiley_4:

میگقت رابطه فیثاغورث چی بود بچه ها؟ بچه ها هرکی یه چرتی میگفت جزء جواب استاد!! استاد اینجوری موند!!:w58:

خیلی از بچه ها وقتی که برف میاد همه دست به دعا میشن خدا خدا میکنن که اخبار آخر شب مثلا بگه برید خوش باشید فردا دبستان راهنمایی دبیرستان تعطیل!!!!!! بجای اینکه ناراحت باشیم از درس عقب میافتیم 2 متر از خوشحالی می پریم بالا!:icon_pf (34):

اگه از ابتدا بچه ها را اینجوری بار بیایم همینیم که هستیم زیاده.......:banel_smiley_4:

• Like 14
لینک به دیدگاه

چرا جوونامون به پوچی رسیدن؟

بخدا فقط اون چیزی که زیاد میبینم اینه که دختر و پسرای این زمونه فقط اینو بلدن آویزون هم باشن.

من محیط کارم یکی از شلوغترین خیابونای شهرمه. دقیقا مرکز شهر.

بعد از ظهر خیلی از همون دانشجوها رو میبینم که تو خیابون آویزنن.

اونوقت وقتی میگی کارت کو میگه انقد سرم شلوغه بخدا نمیرسم به کارام:w58:

• Like 11
لینک به دیدگاه
دختر داییم یه دفتر فنی داره

بعضی وقتا میرم نوراباد سر بهش میزنم.

میگه طرف میاد میگه بهم استادم گفته هفته دیگه این ماکت این طرح این پلان رو بیار.

میگه اصلا خودش نمیدونه چیه و ما براش انجام میدیم.

و فقط اسم دانشجو رو یدک میکشه.

یه بار یه دانشجو اومده بوده گفته بود به اندازه 15 هزار تومان این ماکت رو برام 3d کن

حالا این دانشجو چقدر عقل تو کله داره؟

حتی ایده پردازی های کاراشون رو هم همون چند نفر دفتر فنی انجام میدن. حالا اون استادا اسنقد خنگ هستن که نیمتونن تشخیص بده ایده و پرزانته همشو تقریبا مثل هم هست و فقط تغییراتی جزئی داره.

در پایان هم فلان شخص مدرک لیسانسشو گرفته

ماشااله اینقد هم دانشجو هست که نگو.

آقا ابوذر خبر نداری دانشگاهامون چه خبره؟؟؟

استاده خودش دفتر فنی فلان رو معرفی میکنه که کارتونو ببرید فلان جا کارش خوبه!:4564:

خود اساتید محترم اشاعه دهنده این موضوعند.

• Like 8
لینک به دیدگاه

ترم چند بوده این دانشجو؟

خب شاید دانشجو بلد نباشه واقعا.

من میدونم خیلی از اساتید رو که خیلی از چیزها رو در ترم های پایه نمی گن.

در هر صورت دانشجو خودش باید بره سراغش اما استاد هم سهم داره!

• Like 13
لینک به دیدگاه

حالا خارج از این موضوع کلاً دانشجو ها هم خنگ شدن

به پسر داییم میگم وحید چند واحد پاس کردی؟

داداشش میگه وحید واحدی رو پاس نکرده.

میگم پس چه جوری الان ترمم 5 برق هستش؟

گفت که بابام درساشو هی پاس میکنه.

گفت با پول هی درسا رو پاس میکنه

• Like 11
لینک به دیدگاه

هم دانشجو مقصره هم استاد، ولی دانشجوها بیشتر سهم دارند........ وقتی دانشگاه قبول میشن دیگه همه کاری میکنن جز درس خوندن.....................

• Like 4
لینک به دیدگاه

اینها گفتی دلم باز کباب شدhanghead.gif

ازهمه بیشتر اون قسمتش زور داره که طرف که کل کارشو داده بیرون نمرهش از اونی که خودش کارکرده بیشتر میشه.....TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

دوهفته رفتم کمک یکی از بچه ها برش بزنیم چندکارو

البته کاردانشجوئی بود

همه اینها به کنار چندا خط چین توکاره بود من میگفتم این قسمت درنباید باشه و ازاین حرفها اونی هم که کارو گرفته بود میگفت نه اینجا مثلا سقف کاذبه و...

بعد گفتم برو از خود طرف بپرس اینجا چی بوده .......

رفت و برگشت گفت این پلان هارو خریدند w58.gif وفکرشو بکنید طرف حتی نمیتونه ازز طرح آماده برش بزنه:banel_smiley_4:

واقعا من متأُسف هستم برای معمارها چون اونهایی که واقعا معمارو طراح هستند اسمشون و سابقه شون داره نابود میشه....

بعد اینها آینده سازان هم هستند......icon_razz.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه
ترم چند بوده این دانشجو؟

خب شاید دانشجو بلد نباشه واقعا.

من میدونم خیلی از اساتید رو که خیلی از چیزها رو در ترم های پایه نمی گن.

در هر صورت دانشجو خودش باید بره سراغش اما استاد هم سهم داره!

ترم 3 معماری فک کنم باید بدونه مقیاس و برگه a4 یعنی چی!

• Like 5
لینک به دیدگاه
ترم 3 معماری فک کنم باید بدونه مقیاس و برگه a4 یعنی چی!

ای بابا خواهر!

دانشجو دارم ترم 5 هنوز نمیدونه "کرکسیون" درسته نه "کلکسیون"! :banel_smiley_4:

• Like 13
لینک به دیدگاه
ای بابا خواهر!

با پوزش فراوان .از اینکه اسپم میشود

من همیشه دلم میخواست بدونم کرکسیون یعنی چی:icon_redface: یعنی چی حالا؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

تقصیر دانشجوهامون نیست . جامعه پر شده از دانشجوهایی که پروژه های خیلی ساده شونو میدن بیرون براشون انجام بدن . چون نمیکشن خودشون انجام بدن، چون نمیخوان ، نمیدونم چجوری چند وقت دیگه باس برن تو جامعه کار کنن .

تقصیر از کل نظام آموزشمونه ، زمانی بود که فقط افراد نخبه وارد دانشگاه ها میشدن . واقعا هم نخبه بودن . الان ماشالا به لطف دانشگاه های پیام نور، غیر انتفاعی آزاد و ... که حتی بدون کنکور دانشجو میگیرن ، چه انتظاری میشه از دانشجوهاش داشت . یا همین دانشگاه های دولتی که هرسال n تا به ظرفیتاش اضافه میکنه ....

منظورم از حرفام به هیچ عنوان توهین به دانشجوهای این دانشگاه هایی که اسمشونو آوردم نیست . شاید در بین اینها افرادی هم باشن که واقعا کارشون درسته .

الان کل هدف دانشجوهای ما از رفتن به دانشگاه تفریجه ... ( البته منظورم بیشترشونه ) اینو میگم چون دارم میبینم از آدمهای اطرافم .

دانشگاه ها نباید به این راحتی در رشته های مهم دانشجو بگیرن .

یادمون باشه که هرچه ضربه وارده به درختی محکم تر باشه ، برگهای زرد بیشتری خواهند ریخت. :a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه
با پوزش فراوان .از اینکه اسپم میشود

من همیشه دلم میخواست بدونم کرکسیون یعنی چی:icon_redface: یعنی چی حالا؟

کرکسیون همون Correction به معنای تصحیح هست و چون ادبیات معماری و شهرسازی ما تحت تاثیر مدرسه بوزار فرانسه و آندره گدار (موسس دانشکده هنرهای زیبای تهران) هست ادبیات فرانسوی بیشتر توی معماری و شهرسازی رسوخ کرده.

در همین راستا به Sketch میگوییم اسکیس

یا به Scale میگوییم اشل!

و قس علی هذا!

دی:

• Like 11
لینک به دیدگاه
تقصیر دانشجوهامون نیست . جامعه پر شده از دانشجوهایی که پروژه های خیلی ساده شونو میدن بیرون براشون انجام بدن . چون نمیکشن خودشون انجام بدن، چون نمیخوان ، نمیدونم چجوری چند وقت دیگه باس برن تو جامعه کار کنن .

تقصیر از کل نظام آموزشمونه ، زمانی بود که فقط افراد نخبه وارد دانشگاه ها میشدن . واقعا هم نخبه بودن . الان ماشالا به لطف دانشگاه های پیام نور، غیر انتفاعی آزاد و ... که حتی بدون کنکور دانشجو میگیرن ، چه انتظاری میشه از دانشجوهاش داشت . یا همین دانشگاه های دولتی که هرسال n تا به ظرفیتاش اضافه میکنه ....

منظورم از حرفام به هیچ عنوان توهین به دانشجوهای این دانشگاه هایی که اسمشونو آوردم نیست . شاید در بین اینها افرادی هم باشن که واقعا کارشون درسته .

الان کل هدف دانشجوهای ما از رفتن به دانشگاه تفریجه ... ( البته منظورم بیشترشونه ) اینو میگم چون دارم میبینم از آدمهای اطرافم .

یادمون باشه که هرچه ضربه وارده به درختی محکم تر باشه ، برگهای زرد بیشتری خواهند ریخت. :a030:

دقیقا منم این حرفو قبول دارم.

درسته خودم کارشناسیمو رفتم غیر انتفاعی اونم چون میخواستم شهر خودم باشه فقط رفتم

ولی دیگه پیام نور شورشو درآورده

آخه رشته هایی مثل معماری و عمران و شهرسازی یا جدیدا پزشکی رو که پیام نور آورده غیر قابل درکه ........

توهین نمیکنم به کسی ولی این چندرشته مخصوصا نیاز به کلاسها و کارگاههای با ساعات طولانی و پرکار داره تا مفید باشند.....

البته غیرانتفاعی هم امکاناتش کمه ولی اساتیدش همون اساتید دانشگاههای دولتی هستند...

ولی خداییش بعضی هاشون واقعا همه چیزو زیر سوال میبرند...

کاشکی جز شرط معدل برای ارشد میزان اطلاعات رو محک میزدند چون وقتی دانشجو میاید میده کارشو بیرون نمرهش هم میره بالا و شرایطش اکی میشه برای ارشد رفتند....

• Like 5
لینک به دیدگاه

البته غیرانتفاعی هم امکاناتش کمه ولی اساتیدش همون اساتید دانشگاههای دولتی هستند...

دلت خوشه سفید برفی جان ...

اون واسه قدیما بود ، الان اساتید اکثر از بچه های ارشد هستن .... اونم دانشگاه آزاد ، اسم دانشگاهش هم خواستید میگم :w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
دلت خوشه سفید برفی جان ...

اون واسه قدیما بود ، الان اساتید اکثر از بچه های ارشد هستن .... اونم دانشگاه آزاد ، اسم دانشگاهش هم خواستید میگم :w16:

خب اساتید دانشگاه ما اینجوری نبودند

همشون هم فارغ التحصیل دانشگاههای دولتی بودند ..... دکترا هم داشتند یا دیگه فوقش دانشجوی دکترا بودند

یا فارغ التحصیلهای هنرهای زیبای تهران .......

کلا توی این دوسال که ازشروع رشته میگذشت تو یونی ما تقریبا تمم اساتیدش تعویض شدند جز معدودش که دیگه اکی بودند....

ماتو شهرمون یه بازار داریم مثل فحش خواب اوره برای استادهای دانشگاها:whistle: (بازار انقلاب )

آخه توش از پروژه و نقشه از مقطع کادانی وجود داره تا دکترا:whistle:

البته کل رشته های هم هست نه فقط معماری .......:banel_smiley_4:

درهر حال اگر دانشجو فقط اسما دانشجو باشه هیچ کاریش نمیشه کرد فقط درکنارش باید پول دربیاری همین:whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ای بابا خواهر!

دوست مت همکلاسی بنده دانشجوی ارشده هنوز به کرکسیون میگه کلکسیون ...

دلم میخواد بگیرم خفه اش کنم:4564:

آبروی هر چی دانشجوئه برده.

اونوقت میاد از کاراش حرف میزنه فک میکنی این تو فرانسه ای، ایتالیایی ، جایی درس خونده!:w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه

میدونی فلسفه ی گرفتن این همه دانشجو چیه؟؟؟

اینکه جوونا فعلا بیکار نباشن که صداشون دربیاد.

مملکت داریم دیگه!!!

جوونارو اینطوری فعلا دهنشونو بستن که نگن ما کار نداریم و ...

• Like 3
لینک به دیدگاه

چندین عامل داره

اولیش که سیستم آموزشیی هست که ماها توش بزرگ شدیم که فقط براش نمره پایان ترم مهم بوده و ما هم از اول ابتدایی شروع کردیم به حفظ کردن نه یاد گرفتن، حفظیات هم که بعد از مدتی از یاد میرند به خاطر همین شاید خیلی از مفاهیم پایه که باید تو مدرسه یاد میگرفتیم رو الان به یاد نداریم

بعدیش اینه که هدف دانشجو از رفتن به دانشگاه چی هست؟ من میگم هدف اولیه اکثر دانشجوها تفریح هست اون هم با کنار جنس مخالف نشستن نه درس یاد گرفتن چون شاید در طول زندگیش تنها مقطعی باشه که بتونه جنس مخالفش رو بشناسه

گزینه بعدی اینه که من چرا باید وقت بزارم برای یاد گرفتن چیزهایی که چند سال بعد و تو بازار کار هیچ کاربردی نداره و منطبق بر علوم 50 سال پیش هست؟

مسئاله بعدی اساتید هستند، همین استادی که میاد میپرسه مساحت مثلث یعنی چی و دانشجو نمیدونه باید 2 دستی بکوبه تو سرش و با جدیت پیگیره این باشه که ریشه مشکل کجاست و به دانشجو انگیزه بده برای یاد گرفتن به جای تحقیر کردن دانشجو

و گزینه آخر هم اینه که شتیدیم همیشه میگن ایرانیا باهوشترین مردم دنیا هستند، باور نکنید این چیزا رو ما 56 امین کشور باهوش دنیا هستیم و انتظار نداشته باشید همه نابغه باشیم!

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...