رفتن به مطلب

ساختمان سفارت سابق ایران در واشنگتن

ارسال های توصیه شده

این اطلاعات که در زمان پهلوی آثار باستانی رو میدزدین رو از کجا میارین؟ :banel_smiley_4:

یکی از ادعاهای پهلوی، حفظ تاریخ باستانی ایران بوده و برگزاری جشن های 2500 ساله و.... که تاریخ کهن ایران رو به دنیا بشناسونه.

یک نگاه به تخت جمشید در سال 56 و تخت جمشید در سال 91 بندازین خیلی چیزارو متوجه میشین.

جناب آقای خلخالی رئیس دادگاه انقلاب اسلامی حتی دستور تخریب تخت جمشید رو با لودر هم داده بوده.

اونایی رو هم که بردن، به خاطر خائنین ایرانی بوده، بهتره بررسی کنید چرا ایران اینقدر خائن داره اما آمریکایی به کشورش خیانت نمیکنه.

برای اینکه آمریکایی برای مردم خودش بهترین امکانات رو تا حد ممکن فراهم میکنه و مردمش رو به خودی و غیر خودی و دشمن و فتنه گر و.... تقسیم نمیکنه، اما اینجا مثل رعیت و حشم بهت نگاه میکنند، از خودشون هم باشی باید مدام پاچه خواری کنی. (هم در حکومت قلبی و هم حکومت فعلی)

شما میفرمایید که من با بسیج و... کاری ندارم، ولی حرفاتون بسیار شبیه حرفای مدیر مسئل روزنامه کیهان، جناب حسین شریعت مداری هست که هرچی میشه میگه آمریکا کرد و اونا جاسوسن و اونا مارو بدبخت کردن و....

توهم توطئه باور کن چیز جالبی نیست، مشکل ایران مردم خودش و نبود یک ایدئولوژی و تاریخ وطنی هست.:sigh:

در مورد اطلاعات که یه چیز کاملا بدیهی ست .. کافیه فقط یه سرچی تو گوگل داشته باشین تا اطلاعات دقیقی از اشیای مختلفی که دزدیه شده در اعصار مختلف، چه قاجار چه پهلوی چه نظام کنونی در بیارین ...

در مورد اینکه من گفتم با بسیج و اینا کاری ندارم ... اصلا همچین حرفی نزدم! من با همه کار دارم! من تو هر سیستمی بعضی ها رو قبول دارم بعضی ها رو قبول ندارم .. مهم اینه که تشخیص بدم چی خوبه چه بده

من نه تنها با آمریکا مشکل اساسی دارم .. بلکه با همه ی کشورایی که خودشون رو صاحب جهان میدونن و بدون رضایت بقیه کشور ها برای خودشون حق وتو قائل شدن مشکل دارم ...

من بیشتر از همه احساس غصه بهم دست میده وقتی شما به کشوری که حقوق همه ی ملت های جهان رو به خاطر اسرائیل با یک حق وتو نادیده میگیره بهش میگین که به ملت ها احترام میذاره

• Like 2
لینک به دیدگاه
اتفاقا من بابت آثار دزدیده شده از ایران خیلی خیلی خوشحالم. قدر زر زرگر بداند قدر گوهر گوهری. ما که لیاقت نگهداری از آثارمون رو نداریم. حداقل بردن اونجا و تحت شرایط مناسب ازشون نگهداری میکنن و از تخریبش جلوگیری میشه. در نهایت هم به اسم ماست. یکی از ستون ها و سرستون های تخت جمشید تو موزه لوور پاریش تحت بهترین شرایط داره نگهداری میشه اما ما اینهمه آثار به جا مونده از تاریخمون رو ول کردیم زیر آفتاب و بارون. یه مدت که خلخالی میخواست با بولدزر خراب کنه الانم که هی اخبارش میرسه که به علت آبگیری فلان سد و طمع سوداگران گنج در گوشه گوشه این کشور میراث تاریخیمون داره از بین میره.

ببین عزیز

50 سال دیگه هیچ کدوم از شخصیت های سیاسی که الان تو مملکت هستن دیگه نیستن!

پی کی هست؟

بچه های منو شما!

اگر ما با این طرز تفکر بریم جلو ... پس کی مخواد این کشور رو آباد کنه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام و احترام

گفتیم اگه واقعا اینطور باشه دمشون گرم

من نمیدونم ولی حتما اون موقع هم چپاول آثار باستانی داشتیم ولی الان خیلی بیشتره چونکه اصلا صداش در نمیاد

چیزی که برا من جای تاسف داره وجود باندهایی که منتصبشون میکنن به خود سازمان میراث ( انشالله که اینطور نباشه)

یعنی اینکه در معاملات آثار باستانی این باندها همیشه نفر خودشونو میفرستن

حالا بسته به شرایط و موقعیت میگن از خروج آثار جلوگیری کردن یا اینکه مورد خاصی نبوده ... :w58:

و البته نتایج این غارت به طور قطع سالها بعد مشخص میشه - چون کسی از وجود آثار غارت شده اطلاعی نداره که ..

ما اگه میتونست حتما انجام میداد

ما اگه عرضه داشت با این همه ادعا جلوی غارت میراث رو میگرفت

ولی ملت میدونن این ما تعصبی روی میراث و فرهنگ ایرانی نداره - چه بسا که خارج شدن این آثار حاصل بیشتری براش داره

این ما اگه راست میگه آثار حاضر رو درست نگهداری کنه

در مورد سرمایه های ملی ما شوخی نداریم! هر کس باعث و بانیه خدا به زمینش بزنه!

اما بحث سر اینه که اونا به ما احترام نمیذارن! اینجا گفته شده که به حریم یک سفارت ایران تو خاک آمریکا احترام گذاشته شده چون اونا به ملت ها احترام میذارن!

من میگم اگر اینقد احترام میذارن ... ما که قاچاقچی آثار باستانی خودمون به خاک اونها نبودیم ... اونا به احترام ما بیان آثار دزدیده شده ای خونه ی ما رو بهمون پس بدن

چرا نمیدن؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
در مورد اطلاعات که یه چیز کاملا بدیهی ست .. کافیه فقط یه سرچی تو گوگل داشته باشین تا اطلاعات دقیقی از اشیای مختلفی که دزدیه شده در اعصار مختلف مشخص چه قاجار چه پهلوی چه نظام کنونی در بیارین

در مورد اینکه من گفتم با بسیج و اینا کاری ندارم ... اصلا همچین حرفی نزدم! من با همه کار دارم! من تو هر سیستمی بعضی ها رو قبول دارم بعضی ها رو قبول ندارم .. مهم اینه که تشخیص بدم چی خوبه چه بده

من نه تنها با آمریکا مشکل اساسی دارم .. بلکه با همه ی کشورایی که خودشون رو صاحب جهان میدونن و بدون رضایت بقیه کشور ها برای خودشون حق وتو قائل شدن مشکل دارم ...

قاجار که ربطی به آمریکا نداره، فکر کنیم بریم جلوتر شما حمله مغول و اعراب رو هم گردن آمریکا بندازین. :banel_smiley_4:

اسلام بزرگترین مکتب تمامیت خواه جهان هست و تمامیت خواهی امپریالیسم آمریکا در برابر آن هیچ است.

اما چون دیگه الان زوارش در رفته، نمیتونه مثل گذشته بیاد گردن امثال ایرانی ها رو از بیخ بزنه و مسلمونشون کنه، روز به روز داره تحلیل میره چون مقبولیت های عامه اش رو از دست داده و ریزشش هم شیب بسیار تندی گرفته.

حق وتو دقیقا مشابه حق ولی امر و شورای نگهبان در اسلام هست.

باز هم ضرب المثل معروف سوزن و جوال دوز. :banel_smiley_4:

روسیه هم حق وتو داره ها، همچنین چین، استعمار ایران هم توسط چین و روسیه قابل قیاس با آمریکا نیست.

آمریکا نه خاکی از ایران جدا کرده نه عهدنامه ننگی به ما تحمیل کرده، اما چین و روسیه هر غلطی خواستند تو این مملکت کرده اند + بریتانیا البته.

اما چون مسلمانان ایران چشمشون به دهان رهبرانشون بوده تا عقل خودشون، هیچ وقت این سفارت ها رو نگرفتند، اما آمریکایی که کمترین ضرر رو نسبت به چین و روسیه و از همه نظر در تاریخ به ایران زده، شده بزرگترین دشمن !!!!!!!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه
قاجار که ربطی به آمریکا نداره، فکر کنیم بریم جلوتر شما حمله مغول و اعراب رو هم گردن آمریکا بندازین. :banel_smiley_4:

اسلام بزرگترین مکتب تمامیت خواه جهان هست و تمامیت خواهی امپریالیسم آمریکا در برابر آن هیچ است.

اما چون دیگه الان زوارش در رفته، نمیتونه مثل گذشته بیاد گردن امثال ایرانی ها رو از بیخ بزنه و مسلمونشون کنه، روز به روز داره تحلیل میره چون مقبولیت های عامه اش رو از دست داده و ریزشش هم شیب بسیار تندی گرفته.

روسیه هم حق وتو داره ها، همچنین چین، استعمار ایران هم توسط چین و روسیه قابل قیاس با آمریکا نیست.

آمریکا نه خاکی از ایران جدا کرده نه عهدنامه ننگی به ما تحمیل کرده، اما چین و روسیه هر غلطی خواستند تو این مملکت کرده اند + بریتانیا البته.

اما چون مسلمانان ایران چشمشون به دهان رهبرانشون بوده تا عقل خودشون، هیچ وقت این سفارت ها رو نگرفتند، اما آمریکایی که کمترین ضرر رو نسبت به چین و روسیه و از همه نظر در تاریخ به ایران زده، شده بزرگترین دشمن !!!!!!!!!

من دقیقا گفتم که همه ی کشور هایی که حق وتو دارن!

چون ریشه ی اینا یکی و همه استعمار گرن

انگلیس و آمریکا هیچ فرقی باهم ندارن که ما دوره ی قاجار و پهلوی رو باهم جدا کنیم .. زیرا:

آمریکا عبارت است از غصب سرزمینی که انگلیسی ها به زور از دست سرخپوستان و بومی های اون سرزمین گرفتن و در اونجا ساکن شدن

اما در مورد مهمترین بخش از صحبت هاتون که در مورد ضعیف شدن اسلام بود!

بسیار متعجب شدم با اینکه میدونید رشد اسلام در جهان به چه شدتی داره افزایش پیدا میکنه باز بر خلاف دونسته هاتون یک مساله ای رو بیان کردین

اگر واقعا اطلاعی از رشد اسلام ندارین میتونین به سایت زیر مراجه کنید و پیش بینی رشد اسلام تا سال 2030 رو مشاهده کنید

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 4
لینک به دیدگاه

این بخش رو مجبور شدم جدا نقل قول بگیرم چون بحث سوزن بود و ادعای من در مورد میخ طویله!

اولا که بحث ولی امر و شورای نگهبان فقط مربوط میشه به مردم ایران و هیچ ضرری به کشورهای جهان نمیرسونه! در حالی که حق وتو حق همه ی مردم جهان رو پایمال میکنه

این دو تا چه ربطی به هم داره حالا؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
من دقیقا گفتم که همه ی کشور هایی که حق وتو دارن!

چون ریشه ی اینا یکی و همه استعمار گرن

انگلیس و آمریکا هیچ فرقی باهم ندارن که ما دوره ی قاجار و پهلوی رو باهم جدا کنیم .. زیرا:

آمریکا عبارت است از غصب سرزمینی که انگلیسی ها به زور از دست سرخپوستان و بومی های اون سرزمین گرفتن و در اونجا ساکن شدن

اما در مورد مهمترین بخش از صحبت هاتون که در مورد ضعیف شدن اسلام بود!

بسیار متعجب شدم با اینکه میدونید رشد اسلام در جهان به چه شدتی داره افزایش پیدا میکنه باز بر خلاف دونسته هاتون یک مساله ای رو بیان کردین

اگر واقعا اطلاعی از رشد اسلام ندارین میتونین به سایت زیر مراجه کنید و پیش بینی رشد اسلام تا سال 2030 رو مشاهده کنید

در گذشته تمامی سرزمین های دنیا با حمله اضافه یا کم میشده.

خاک همین کشور ما در طول تاریخ مدام زیاد و کم شده، این طبیعت گذشته بوده، اما طبق قوانین جدید کسی کشوری رو به خودش اضافه نخواهد کرد.

حق وتو یک چیز ناجوانمردانه هست، اما خوشحال میشدم همانطور که از حق وتوی آمریکا ابراز نگرانی میکردید به نفع اسرائیل، از حق وتو روسیه و چین هم ابراز نگرانی میکردین که تا الان سوریه 36000 نفر رو قتل عام کرده.

حق وتو دقیقا همان حق اولی الامری و فصل الخطابی در اسلامه، من نمیدونم چرا شما با این قسمتش مشکلی ندارین، تو این کشور میری رای میدی به کسانیکه از فیلـــتر وتوی شورای نگهبان گذشتن، اما اعتراض نمیکنید چون میترسید و این رو حق میدونید.

پیش بینی آینده باور مردم بدون هیچ سندی یک چیز ناشیانه هست، من دارم زمان حال رو عرض میکنم که روی سراشیبی سقوط افتاده، گسترش اسلام هم اگر دقت کنی، در کشورهای فقیر آفریقا و افغانستان و... داره میره بالا، اونم چون مالکین نفتی اسلامی فعلا دارند اونجاها خرج میکنند.

در مورد ایران هم که نوشته اسلام داره گسترش پیدا میکنه.

من موندم نگرانی مسئولین از کجا نشات گرفته پس، جنگ و نرم و فتنــه و اینا چیه جریانش، اگر شما در خیابان های شهر بویی از گسترش دین اسلام در بین ایرانی ها میبنید من واقعا حرفی ندارم. :sigh:

جالبیش هم اینجا بود که زدن ادیان کلی همین سایتی که دادین رو فیلـــتر کردن، پس معلومه سایته یک چیزایی قبلش گفته: :whistle:

این بخش رو مجبور شدم جدا نقل قول بگیرم چون بحث سوزن بود و ادعای من در مورد میخ طویله!

اولا که بحث ولی امر و شورای نگهبان فقط مربوط میشه به مردم ایران و هیچ ضرری به کشورهای جهان نمیرسونه! در حالی که حق وتو حق همه ی مردم جهان رو پایمال میکنه

این دو تا چه ربطی به هم داره حالا؟

ظلم، ظلم هست، چه شامل یک نفر بشه چه هزاران نفر.

در ضمن برای قطع نامه های سازمان ملل هست این حق وتو، نه اینکه مثلا بیان برزیل رو با حق وتو از حقوقش محروم کنند !!!!!!!!!!

شما چندتا کشور نام ببرین که با حق وتو توی مسائل شخصیشون دخالت شده !!!!!!!!!!!!

این حق واسه مواردی مثل جنگ ها و حملات نظامی و... بوده.

حق وتو واسه موارد اضطراریه، اما ولی امر واسه دخالت توی تمامی زندگی شماست حتی نوع پوششت !!!

• Like 7
لینک به دیدگاه
در گذشته تمامی سرزمین های دنیا با حمله اضافه یا کم میشده.

خاک همین کشور ما در طول تاریخ مدام زیاد و کم شده، این طبیعت گذشته بوده، اما طبق قوانین جدید کسی کشوری رو به خودش اضافه نخواهد کرد.

حق وتو یک چیز ناجوانمردانه هست، اما خوشحال میشدم همانطور که از حق وتوی آمریکا ابراز نگرانی میکردید به نفع اسرائیل، از حق وتو روسیه و چین هم ابراز نگرانی میکردین که تا الان سوریه 36000 نفر رو قتل عام کرده.

حق وتو دقیقا همان حق اولی الامری و فصل الخطابی در اسلامه، من نمیدونم چرا شما با این قسمتش مشکلی ندارین، تو این کشور میری رای میدی به کسانیکه از فیلـــتر وتوی شورای نگهبان گذشتن، اما اعتراض نمیکنید چون میترسید و این رو حق میدونید.

پیش بینی آینده باور مردم بدون هیچ سندی یک چیز ناشیانه هست، من دارم زمان حال رو عرض میکنم که روی سراشیبی سقوط افتاده، گسترش اسلام هم اگر دقت کنی، در کشورهای فقیر آفریقا و افغانستان و... داره میره بالا، اونم چون مالکین نفتی اسلامی فعلا دارند اونجاها خرج میکنند.

در مورد ایران هم که نوشته اسلام داره گسترش پیدا میکنه.

من موندم نگرانی مسئولین از کجا نشات گرفته پس، جنگ و نرم و فتنــه و اینا چیه جریانش، اگر شما در خیابان های شهر بویی از گسترش دین اسلام در بین ایرانی ها میبنید من واقعا حرفی ندارم. :sigh:

جالبیش هم اینجا بود که زدن ادیان کلی همین سایتی که دادین رو فیلـــتر کردن، پس معلومه سایته یک چیزایی قبلش گفته: :whistle:

ظلم، ظلم هست، چه شامل یک نفر بشه چه هزاران نفر.

در ضمن برای قطع نامه های سازمان ملل هست این حق وتو، نه اینکه مثلا بیان برزیل رو با حق وتو از حقوقش محروم کنند !!!!!!!!!!

شما چندتا کشور نام ببرین که با حق وتو توی مسائل شخصیشون دخالت شده !!!!!!!!!!!!

این حق واسه مواردی مثل جنگ ها و حملات نظامی و... بوده.

حق وتو واسه موارد اضطراریه، اما ولی امر واسه دخالت توی تمامی زندگی شماست حتی نوع پوششت !!!

به عنوان سومین بار تکرار میکنم که برای من هیچ فرقی بین آمریکا و هر کشور دیگه ای که برای خودش صاحب حق وتو شده نیست

اما بذارید یک بار دیگه حق وتو رو باهم مرور کنیم

تعريف «حق وتو»حق وتو ناشى از بند 3 ماده 27 منشور سازمان ملل متحد است كه مى‌گويد:هريك از پنچ عضو دايمى شوراى امنيت (چين، فرانسه، شوروى [روسيه]، انگلستان و آمريكا) مى‌تواند با دادن رأى منفى، از صدور قطع‌نامه‌اى در شوراى امنيت جلوگيرى نمايد. اين رأى منفى عضو دايمى شوراى امنيت را، كه مانع از تصويب قطع‌نامه مى‌شود، «وتو» مى‌نامند.

قطع نامه ی شورای امنیت میدونید یعنی چی؟

یعنی هر ظلمی که اینا بخوان در دنیا بکنن میتونن بکنن و کسی هم نمیتونه بهشون چیزی بگه.. حالا همه ی جنگ هایی که بعد از جنگ جهانی دوم در جهان اتفاق افتاده توسط چه کشور هایی بوده؟

کسی میتونه اونا رو متهم کنه؟

اما یه مساله ای که بحث بین منو شما رو به درازا میکشونه اینه که من هر چی میگم اینا ظالمن .. شما میگی چرا نمیگی حکومت داخلی ظالمه!

برای من هیچ فرقی بین ظلم داخلی و ظلم خارجی نمیکنه .. ظلم ظلمه و روش من میگه جلوی ظلم باید ایستاد

من ندید میتونم به شما قول بدم که من بیشتر از شما با همین داخلی ها سر ظلم درگیر شدم!

• Like 5
لینک به دیدگاه

اما بذارید یک بار دیگه حق وتو رو باهم مرور کنیم

تعريف «حق وتو»حق وتو ناشى از بند 3 ماده 27 منشور سازمان ملل متحد است كه مى‌گويد:هريك از پنچ عضو دايمى شوراى امنيت (چين، فرانسه، شوروى [روسيه]، انگلستان و آمريكا) مى‌تواند با دادن رأى منفى، از صدور قطع‌نامه‌اى در شوراى امنيت جلوگيرى نمايد. اين رأى منفى عضو دايمى شوراى امنيت را، كه مانع از تصويب قطع‌نامه مى‌شود، «وتو» مى‌نامند.

قطع نامه ی شورای امنیت میدونید یعنی چی؟

یعنی هر ظلمی که اینا بخوان در دنیا بکنن میتونن بکنن و کسی هم نمیتونه بهشون چیزی بگه.. حالا همه ی جنگ هایی که بعد از جنگ جهانی دوم در جهان اتفاق افتاده توسط چه کشور هایی بوده؟

کسی میتونه اونا رو متهم کنه؟

اوکی، من کاری به داخل و اسلام و.... ندارم.

اما این حق وتو جز جنگ جهانی و یکسری مسائل هسته ای خاص و جنگ ها، حقوق ملت هارو در مسائل عادی شامل نمیشه !!!

شما مدام میفرمایید هر ظلمی که میخوان میکنند؟

این ظلم هایی که شامل کشورهایی مثل ترکیه، برزیل، سوئیس و سوئد و... که نه حق وتو دارند، نه به جایی کرم میریزند، کجاست؟

چرا هرچی ظلم هست شامل ملت غیور و سلحشور ایرانه یا افغانستان و فلسطین و...؟

برزیل منابعش خیلی بیشتر از ایرانه ها مهدی جان، اما اون با دنیا سر لج نداره، همه جا تعامل داره حتی با آمریکا.

اگر هم حس کنه نمیتونه با آمریکا تعامل داشته باشه، دیپلماتیک برقرار میکنه نه اعمال کودکانه ای مثل اتش زدن پرچم و بالا رفتن از سفارت و شکستن شیشه و....

ای کاش مستندی مثل خودکفایی از توهم تا واقعیت، ایران و برزیل رو مشاهده میکردین. :hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه

اوکی، من کاری به داخل و اسلام و.... ندارم.

اما این حق وتو جز جنگ جهانی و یکسری مسائل هسته ای خاص و جنگ ها، حقوق ملت هارو در مسائل عادی شامل نمیشه !!!

شما مدام میفرمایید هر ظلمی که میخوان میکنند؟

این ظلم هایی که شامل کشورهایی مثل ترکیه، برزیل، سوئیس و سوئد و... که نه حق وتو دارند، نه به جایی کرم میریزند، کجاست؟

چرا هرچی ظلم هست شامل ملت غیور و سلحشور ایرانه یا افغانستان و فلسطین و...؟

برزیل منابعش خیلی بیشتر از ایرانه ها مهدی جان، اما اون با دنیا سر لج نداره، همه جا تعامل داره حتی با آمریکا.

اگر هم حس کنه نمیتونه با آمریکا تعامل داشته باشه، دیپلماتیک برقرار میکنه نه اعمال کودکانه ای مثل اتش زدن پرچم و بالا رفتن از سفارت و شکستن شیشه و....

ای کاش مستندی مثل خودکفایی از توهم تا واقعیت، ایران و برزیل رو مشاهده میکردین. :hanghead:

هی داره بحث داره به سوی دیگه حرکت میکنه .. من بحثم سر حق وتو بود

حالا اینکه با این شرایط زور گویی آیا باید مقابله ی مستقیم کرد یا با سیاست جلو رفت بحثش جداست

ما خیلی کارها باید میکردیم که نکردیم

• Like 2
لینک به دیدگاه
در مورد سرمایه های ملی ما شوخی نداریم! هر کس باعث و بانیه خدا به زمینش بزنه!

اما بحث سر اینه که اونا به ما احترام نمیذارن! اینجا گفته شده که به حریم یک سفارت ایران تو خاک آمریکا احترام گذاشته شده چون اونا به ملت ها احترام میذارن!

من میگم اگر اینقد احترام میذارن ... ما که قاچاقچی آثار باستانی خودمون به خاک اونها نبودیم ... اونا به احترام ما بیان آثار دزدیده شده ای خونه ی ما رو بهمون پس بدن

چرا نمیدن؟

در مورد سرمایه های ملی - ما هم کوتاه نمیاییم

همچنان که سهمیه مون در دریای خزر تقلیل یافت و گفتن مصلحت بود و ....

هیچ کس هم صداش در نیومد

ولی از قرداد ترکمنچای و گلستان ( در حالی که بدبخت این محمد(عباس) میرزا برای دفاع هر چه در توان داشت گذاشت)

با عنوان دوره سیاه و ننگین یاد میشه ولی الان این حرفو نمیزنیم

فردا نسل های آیندمون هم از این دوره همینطور یاد میکنن

در هر موضوعی بنگریم قریب به اتفاق دست خیانت خودی توش هست حالا یا با عنوان مصلحت یا هر چیز دیگه ای

وگرنه مگه میشه آثارمون به این راحتی قاچاق بشه و برسه به موزه های اونا - البته آثار باستانی یه گوشه شه

ورود بی رویه اجناس چینی - هوو - ورود اجناس بی کیفیت بعضی کشورها -> اجبارا و ...

با این رویه بخواهیم جلو بریم - میرسیم به عصر آهن و برنز - مبادله کالا به کالا w58.gif

این وسط ما باید چکار کنیم که نه راه پس داریم - نه راه پیش

امریکایی ها هر چی هستن لااقل به فرهنگ مردمشون احترام میزارن و کمتر از ما به شعور مردمشون توهین میکنن

در مورد حق وتو کاملا موافقم باهاتون - ابر قدرته -> کوتاه نمیاد و البته قدرت صندلی هست که هیچ کس دوس نداره با کسی قسمت کنه

همچنان که دیدیم و میبینیم

• Like 5
لینک به دیدگاه

خدايش از سياست آمريكا خوشم مياد

با يك ساختمون ببين چطور نظر بچه ها رو جلب كرده

يك نگهداري ساده / كاري نكرده / همين فقط كاري نكرده / ساختمون رو رها كرده / عملا هيچ كاري نكرده هااااا

ولي ببين چقدر جلب نظر كرده !!!!!!!

روباه مكار آمريكا...

خوشمان آمد از دكوراسيون داخلي !!! زيبا بود

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببین عزیز

50 سال دیگه هیچ کدوم از شخصیت های سیاسی که الان تو مملکت هستن دیگه نیستن!

پی کی هست؟

بچه های منو شما!

اگر ما با این طرز تفکر بریم جلو ... پس کی مخواد این کشور رو آباد کنه؟

میخوای مملکتت رو آباد کنی؟ پس اول باید خانه ات را خراب کنی.

• Like 3
لینک به دیدگاه
میخوای مملکتت رو آباد کنی؟ پس اول باید خانه ات را خراب کنی.

مملکت منو هزاران ساله دارن خراب میکنن و میسازن اما نتیجه ی هر کدوم از این ساختن ها بوده چپاول و غارت سرمایه هاش!

• Like 2
لینک به دیدگاه
مملکت منو هزاران ساله دارن خراب میکنن و میسازن اما نتیجه ی هر کدوم از این ساختن ها بوده چپاول و غارت سرمایه هاش!

کی ساخته و کی آباد کرده؟ وقتی مشکل از خودمونه چرا یقه آمریکا و سایر دول رو میچسبیم؟ اونم با توهمات ضد دین و فراماسونری و اینا؟

اگر این وضعیت بر ما حاکم شده حتما لایق این وضعیت هستیم. به دیگران چیکار دارید؟ نتیجه این دشمن تراشی ها و توهم ها چی بوده؟ چه چیزی را جز بدبختی و فلاکت برای این مردم به ارمغان آورده؟

اونها نه با اسلام دشمنی دارند و نه با شیعه و امام زمانتون. اینها همش یه مشت چرندیاته. نمونه بارزش هم کویته که اکثریت مردمش شیعه هستند. اما هیچ دشمنی با آمریکا ندارند. چون نیازی به دشمن خارجی ندارند. اما ما به شدت به یک دشمن خارجی نیاز داریم تا همه کمبودها و بدبختی هامون رو به اون نسبت بدیم. دست بردارید از این تفکرات. دنیا داره به سمت جلو حرکت میکنه اما هنوز با همین توهمات داریم وقتمون رو هدر میدیم. تجربه نشون داده هر کشوری که با دولت های بزرگ و قوی ارتباط برقرار کرده در مسیر پیشرفت قرار گرفته. اما این دشمن تراشی ها جز اینکه ما رو در حالت عقب گرد نگه داشته هیچ دست آورد دیگری برای این سرزمین نداشته و نخواهد داشت. تاوانش را هم مردم عادی میپردازن.

• Like 5
لینک به دیدگاه
کی ساخته و کی آباد کرده؟ وقتی مشکل از خودمونه چرا یقه آمریکا و سایر دول رو میچسبیم؟ اونم با توهمات ضد دین و فراماسونری و اینا؟

اگر این وضعیت بر ما حاکم شده حتما لایق این وضعیت هستیم. به دیگران چیکار دارید؟ نتیجه این دشمن تراشی ها و توهم ها چی بوده؟ چه چیزی را جز بدبختی و فلاکت برای این مردم به ارمغان آورده؟

اونها نه با اسلام دشمنی دارند و نه با شیعه و امام زمانتون. اینها همش یه مشت چرندیاته. نمونه بارزش هم کویته که اکثریت مردمش شیعه هستند. اما هیچ دشمنی با آمریکا ندارند. چون نیازی به دشمن خارجی ندارند. اما ما به شدت به یک دشمن خارجی نیاز داریم تا همه کمبودها و بدبختی هامون رو به اون نسبت بدیم. دست بردارید از این تفکرات. دنیا داره به سمت جلو حرکت میکنه اما هنوز با همین توهمات داریم وقتمون رو هدر میدیم. تجربه نشون داده هر کشوری که با دولت های بزرگ و قوی ارتباط برقرار کرده در مسیر پیشرفت قرار گرفته. اما این دشمن تراشی ها جز اینکه ما رو در حالت عقب گرد نگه داشته هیچ دست آورد دیگری برای این سرزمین نداشته و نخواهد داشت. تاوانش را هم مردم عادی میپردازن.

بله مشکل از خودمون هست به یقین! مشکل اساسی هم بی اطلاعیه... مردم ایران همیشه به شیوه ی ارباب رعیتی زندگی کردن .. چه در دوره ی هخامنشی و ساسانیان چه در سلسه های بعد از اون که همراه با ورود اسلام بوده

مردم همیشه دنبال اینن که ببینن دیگران چی بهشون میگن ... یعنی یه مرجعی رو انتخاب میکنن و از اون طبعیت میکنن!

همین الانشم به قول اسی .. برخی از مردم گوش میدن به رسانه ها و مراجع داخلی و هر چی شنیدن تکرار میکنن ... نصفی دیگه هم گوش میدن به رسانه های خارجی و هر چی اونا گفتن تکرار میکنن

انصافا کمتر کسی هم تلاش میکنه بره یه جستجویی کنه ببینه حرفایی که شنیده میشه چقدر واقعیت داره .. اکثرا میخوان همه چی رو با حس خودشون باور کنن و به اعتقاد برسن

ما همش داریم بحث میکنیم تو همین انجمن و فقط در پستامون همدیگه رو متهم میکنیم که تو نمی فهمی و من میفهمم .. همچین نمیخوام که خودمم مستثنی کنم ... تو این چند روز من که باز دهی برام نداشت ... حتما برای شما هم نداشته ..

من فکر کنم با یه روش دیگه ای باید تو بحثا جلو بریم که بتونیم به هم کمک کنیم .. من جدا نمیخوام اینجا خودم رو اثبات کنم .. واقعا میخوام در کنار بقیه ی دوستان مقدار زمانی که میذارم ازش بهره ی خوبی ببرم

امیدوارم که بتونیم اینچوری در کنار هم باشیم:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بله مشکل از خودمون هست به یقین! مشکل اساسی هم بی اطلاعیه... مردم ایران همیشه به شیوه ی ارباب رعیتی زندگی کردن .. چه در دوره ی هخامنشی و ساسانیان چه در سلسه های بعد از اون که همراه با ورود اسلام بوده

مردم همیشه دنبال اینن که ببینن دیگران چی بهشون میگن ... یعنی یه مرجعی رو انتخاب میکنن و از اون طبعیت میکنن!

همین الانشم به قول اسی .. برخی از مردم گوش میدن به رسانه ها و مراجع داخلی و هر چی شنیدن تکرار میکنن ... نصفی دیگه هم گوش میدن به رسانه های خارجی و هر چی اونا گفتن تکرار میکنن

انصافا کمتر کسی هم تلاش میکنه بره یه جستجویی کنه ببینه حرفایی که شنیده میشه چقدر واقعیت داره .. اکثرا میخوان همه چی رو با حس خودشون باور کنن و به اعتقاد برسن

ما همش داریم بحث میکنیم تو همین انجمن و فقط در پستامون همدیگه رو متهم میکنیم که تو نمی فهمی و من میفهمم .. همچین نمیخوام که خودمم مستثنی کنم ... تو این چند روز من که باز دهی برام نداشت ... حتما برای شما هم نداشته ..

من فکر کنم با یه روش دیگه ای باید تو بحثا جلو بریم که بتونیم به هم کمک کنیم .. من جدا نمیخوام اینجا خودم رو اثبات کنم .. واقعا میخوام در کنار بقیه ی دوستان مقدار زمانی که میذارم ازش بهره ی خوبی ببرم

امیدوارم که بتونیم اینچوری در کنار هم باشیم:icon_gol:

شما درست میگید. منم استقبال میکنم. اما مهدی جان منم در پی اثبات خودم نیستم. چون در دنیای واقعیش هم نیاز به اثبات خودم ندارم. شما هم قطعا نیازی ندارید. چه برسه به دنیای مجازی. اما هدفم از حرف زدن و صحبت کردن صرفا آگاه کردن و آگاه شدنه. اما این آگاهی ها باید بر اساس واقعیت های موجود عینی و حال حاضر مسائل مورد بحث باشه. نه اینکه بر اساس احساسات یا پیشینه تاریخی مسائل. اگر در مسائل کهنه کنکاش کنیم از گذر زمان عقب خواهیم موند. باید تفکراتمون رو با نظام ایده آل خواه جهانی هماهنگ کنیم تا در مسیر پیشرفت قرار بگیریم. این تجربه عینی همه ملت های پیشرفته دنیاست. وگرنه دست و پا زدن در مسائل کهنه هیچ سودی نه برای من و نه برای شما و نه برای جامعه نخواهد داشت. :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اینکه ما بیایم روند عقب ماندگی هامونو آسیب شناسی کنیم , قطعا به باور ها و اندیشه مردم بر خواهیم خورد. تو این باور ها ما به غلط و در موقعیت بسیار بی ربط از حوادثی که خودمون به سر خودمون میاریم به توسل و توکل متوسل میشیم که به نظر من ریشه همه عقب ماندگی هامونه. ذهن انسان وقتی توکل رو باور میکنه , دیگه دنبال چرائی زفتار ها و نتایج نمیره. از این روست که بناچار به گذشته برمیگردیم. چون بصورت مداوم چوب عواقب باور هامونو میخوریم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
در آستانه اشغال سفارت آمریکا توسط جو زده های چشم بسته هستیم.

حرکتی که به نظر من بزرگترین ضربه رو به تاریخ این کشور زد و بی جهت مارو در سراشیبی سقوط قرار داد.

اسباب تاسف هست که هنوز در رسانه ملی از این حرکت به عنوان یک حماسه یاد میشه و این مناظره برنامه دیروز، امروز فردا هم شریعتمداری توهم توطئه را القا میکند.

13 آبان واقعا سیاه ترین روز تاریخ معاصر ایران است، ای کاش رخ نمیداد، ای کاش اون مغزها یک لحظه خود تکانی میکردند.

و چه زیبا گفت نارسیس بزرگ:

گوسفندانی که رهبری شیر دارند بر شیرانی که رهبری گوسفند دارند پیروز خواهند شد....:sigh:

13 آبان روزه تولد منه نبینم راجعبش دیگه اینطوری حرف بزنی :w000: :w000:

من خودم سپیدش کردم:ws3:

جدا از اسپم........به نظرم باید کار خوب رو از هر کی می خواد باشه یاد گرفت افراطی رفتار نکرد به ملت خود نیز توهین نکرد

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...