eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]پر بازدیدترین سایتهای ایرانی 2011[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]پربازدیدهای ایرانی در ایران اولین سایت پربازدید بدون تردید همان موتور جستوجوی معروف است. گوگل رتبه اولین سایت پربازدید ایرانی را داراست. هرچند که بر اساس اطلاعات موجود در تارنمای فیزیک نظری این سایت دامنه دات آی آر را هم برای خود گرفته است، اما در ایران همچنان با دات کام فعالیت میکند. براساس آمار الکسا، سرویسهای جیمیل، موتور جستوجو، سرویس ترجمه و در نهایت گوگل مپ جزو سرویسهای پرطرفدار ایرانی هستند. بعد از گوگل، دومین سایت پرطرفدار در ایران یاهو است. این سایت به رغم آنکه سرویسهایی مشابه به گوگل را برای کاربران ارائه میکند، اما در ایران بیشتر از بخش ایمیل آن استفاده میشود. البته موتور جستوجوی آن هم طرفدار دارد، اما نه به اندازه گوگل. بعد از این دوسایت مطرح جهانی، سومین سایت پربازدید در ایران همانند گذشته سایت بلاگفا است. این سایت که یکی از ارائهدهندگان خدمات رایگان برای وبلاگنویسان است چند سالی است که رتبه سومین سایت پربازدید ایرانی را به خود اختصاص داده است. هر چند که پیش از این در رقابت بین سرویسهای ارائهدهنده خدمات وبلاگ در ایران فاصله زیادی وجود داشت، اما به هر حال هم اکنون به نظر میرسد که رقابت تنگاتنگی بین این برندها در وب فارسی وجود دارد. چهارمین سایت پربازدید ایرانی سایت تارنماهای مفید ایرانی است. این سایت در حقیقت کاربران را با انبوهی از سایتهای مرتبط با موضوعات مختلف آشنا میکند و به نوعی یک لینکدونی نیز محسوب میشود. البته بر اساس آمار موجود این سایت طی دو سال گذشته در ردهبندی سایتهای ایرانی توانسته دو تا سه پله صعود داشته باشد. این سایت همان صفحه معروف *****ینگ است. رتبه پنجم در بین سایتهای پربازدید ایرانی به میهنبلاگ و رتبه ششم به پرشین بلاگ اختصاص پیدا کرده است. در نتیجه به نظر میرسد که رقابت بین سه سرویس ارائهدهنده خدمات وبلاگ (بلاگفا، میهنبلاگ و پرشین بلاگ) حساس شده باشد. ورزش سه، هفتمین سایت پربازدید ایرانی است. این سایت که به ارائه اطلاعاتی درباره لیگهای فوتبال ایران میپردازد طی یک سال گذشته رشد بسیار خیرهکنندهای داشته است. از آنجایی که این سایت در زمان پخش مسابقات فوتبال به ارائه نتیجه بازیها به شکل زنده میپردازد همین امر بر تعداد بازدیدکنندگان آن افزوده است. دانشنامه ویکیپدیا، هشتمین سایت پربازدید ایرانی است که بعد از آن و در رده نهم سایت تابناک قرار گرفته است. تابناک تنها پایگاه اطلاعرسانی خبری تحلیلی است که طی چند سال گذشته از دید الکسا به عنوان یکی از 10 سایت پربازدید ایرانی معرفی میشود. رتبه دهم در بین سایتهای پربازدید در ایران به یک شبکه اجتماعی تعلق دارد. شبکه اجتماعی فارسیزبانان با عنوان کلوب توانسته که دهمین سایت پربازدید ایران باشد. البته ناگفته نماند که فیسبوک نیز به عنوان یک شبکه اجتماعی رتبه یازدهمین سایت پر بازدید را در بین کاربران ایرانی به خود اختصاص داده است. [/TD] [/TR] [/TABLE] یه مواقعی که بیکارم میشم تویه گوگل سرچ میکنم س.ک.س بعد منو به سایت چهارم پر بازیده مفید منتقل میکنه از بیکاری در میام 17 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ کلا یه دونه سایت بزارن که همه کارامونو توش بکنیم دیگه. چرا انقدر شلوغ بازی در میارن؟ :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ کلا یه دونه سایت بزارن که همه کارامونو توش بکنیم دیگه. چرا انقدر شلوغ بازی در میارن؟ :icon_pf (34): ما که با اپرا میزیم این صفحه خوشگل رو هیچ وقت ملاقات نمیکنیم 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ ما که با اپرا میزیم این صفحه خوشگل رو هیچ وقت ملاقات نمیکنیم منظورت اپرا مینیه موبایله؟ یا اپرای کامپیوتر هم همینطوره؟ 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ منظورت اپرا مینیه موبایله؟ یا اپرای کامپیوتر هم همینطوره؟ مینی موبایل ولی همون رو هم تو پی سی میشه استفاده کرد 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ مینی موبایلولی همون رو هم تو پی سی میشه استفاده کرد جدیدن سرور اوپرا مینی قطع شده بود الان درست شده ؟ 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ جدیدن سرور اوپرا مینی قطع شده بود الان درست شده ؟مال من اصلا قطع نشدسرورشو عوض کردم 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ مال من اصلا قطع نشدسرورشو عوض کردم برنامه ای که برنامه های جاوا میشه اجرا کرد رو دارین؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ ببخشید یه سئوالی پیش میاد مگه وقتی میریم فیسبوک و از قیلشکن های متنوع استفاده میکنیم، اینا آی پی هامونه رو عوض نمیکنن؟ و وقتی ما میریم فیس مگه با یه آی پی غیر از آی پی ایران نمیریم؟ پس الکسا چطور اون رو توی پربازدیدترین سایتها با آی پی ایرانی قرار داده؟ 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ ببخشید یه سئوالی پیش میادمگه وقتی میریم فیسبوک و از قیلشکن های متنوع استفاده میکنیم، اینا آی پی هامونه رو عوض نمیکنن؟ و وقتی ما میریم فیس مگه با یه آی پی غیر از آی پی ایران نمیریم؟ پس الکسا چطور اون رو توی پربازدیدترین سایتها با آی پی ایرانی قرار داده؟ خب میتونسته از سایتهایه ارائه دهنده ی وی پی ان آمار بگیره اونا آی پی کاربراشون رو دارن 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ خب میتونسته از سایتهایه ارائه دهنده ی وی پی ان آمار بگیره اونا آی پی کاربراشون رو دارن نه بعید میدونم، اولن ارائه دهنده وی پی ان یکی دو تا نیست، دوما ارائه دهنده وی پی ان اطلاعاتش رو اینجوی راحت در اختیار بزاره کی وی پی ان نیست دیگه، فکر کنم این رتبه یازدهم مال تلاشهای نافرجامی هست که بدون فیلشکن برای رفتن به فیسبوک انجام میشه و آمار واقعی فیسبوک باید از این بیشتر باشه 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ بله دارم اونم چند ورژن لطف میکنی لینک دانلودشو برام بزاری لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ نه بعید میدونم، اولن ارائه دهنده وی پی ان یکی دو تا نیست، دوما ارائه دهنده وی پی ان اطلاعاتش رو اینجوی راحت در اختیار بزاره کی وی پی ان نیست دیگه، فکر کنم این رتبه یازدهم مال تلاشهای نافرجامی هست که بدون فیلشکن برای رفتن به فیسبوک انجام میشه و آمار واقعی فیسبوک باید از این بیشتر باشه وی پی ان اطلاعات رو تویه یه بستر امن انتقال میده گفتن آمار فکر نکنم بتونه امنیتش رو به خطر بندازه پیشنهاد میکنم تاپیکایی که حسین در این باره زده رو بخونی تلاش هایه نافرجام هم از داخل به صفحه ی جدید قیلترینگ منتقل میشه و اونو نشون میده نمیشه دقیق گفت این آمار رو از کجا آورده .... باید یه سرچی صورت بگیره 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ لطف میکنی لینک دانلودشو برام بزاری امروز کلا با گوشی بودم فردا اگه با پیسی بودم چشم لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ امروز کلا با گوشی بودم فردا اگه با پیسی بودم چشم دست گلت درد نکنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده