DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 این بازیگر هالیوودی در کانادا زندگی میکند و هم مانکن و هم بازیگر ایرانی هست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لیلا میلانی متولد ۲ آوریل ۱۹۸۲٫مانکن طراح مد و بازیگر کانادایی ایرانی الاصل است.تا کنون در چند برنامه تلویزیونی در شبکه های ان بی سی و فاکس نیوز مشارکت داشته است . 22
saba mn 20993 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 هوم من بیشتر از لباسش خوشم اومد ...اون اسپرتاش با پیرهن بنفشه عکس 10:w16:خوب میگه چیه خوشگل بود... ولی از بقیه نه
El Roman 31720 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 90٪وجودش عمله از سایت رهبری گرفتی عکسارو؟ ببین چیو سانسور کرده 2
El Roman 31720 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 همه که سلنا نیستن خوش تیپ و قیافس..موهاشم خیلی قشنگه سلنا که قابل قیاس نیست با اینا موهاش واقعا فوق العادس، عاشق این جور موهایی هستم، چطوری میشه موها رو اینجوری کرد؟
سـارا 20071 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 سلنا که قابل قیاس نیست با ایناموهاش واقعا فوق العادس، عاشق این جور موهایی هستم، چطوری میشه موها رو اینجوری کرد؟ بر منکرش لعنت والا ما که آخرش نفهمیدیم..حتما سشواره دیگه.نمی دونم اینا که انقدر موهاشونو رنگ می کنن و هزار جور بلا سرش میارن ، این همه موی قشنگ و پر رو از کجا میارن 2
DavOOd_TiTaN 10472 مالک ارسال شده در 3 فروردین، 2012 سلنا که قابل قیاس نیست با ایناموهاش واقعا فوق العادس، عاشق این جور موهایی هستم، چطوری میشه موها رو اینجوری کرد؟ چیز دیگه ای نمیخوای یاد بگیری 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 سلنا که قابل قیاس نیست با ایناموهاش واقعا فوق العادس، عاشق این جور موهایی هستم، چطوری میشه موها رو اینجوری کرد؟ بدون دخالت دست و ابزار جانبی موهارو بدی دست ابر و باد و مه و خورشید وفلک 2
viviyan 12431 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 سلنا که قابل قیاس نیست با ایناموهاش واقعا فوق العادس، عاشق این جور موهایی هستم، چطوری میشه موها رو اینجوری کرد؟ میزاری موهات بلند شه، بلند که شد مدل لیر اصلاح میکنی، بعد رنگ موی مناسب رو انتخاب میکنی، وقتی هم میخوای بشوری؛ علاوه بر شامپوی معمولی شامپو نرم کننده مو هم میزنی، بعد شستشو هم با روغن مو یا ... ماساژ میدی و ... 2
DavOOd_TiTaN 10472 مالک ارسال شده در 3 فروردین، 2012 میزاری موهات بلند شه، بلند که شد مدل لیر اصلاح میکنی، بعد رنگ موی مناسب رو انتخاب میکنی، وقتی هم میخوای بشوری؛ علاوه بر شامپوی معمولی شامپو نرم کننده مو هم میزنی، بعد شستشو هم با روغن مو یا ... ماساژ میدی و ... واقعا این همه کار انجام میدن ؟
Himmler 22171 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 داوود یه تاپیک عکسهای لیلا اوتادی خودمون رو بذار ازاین طبیعی تره . من خوشم میاد ازش 1
viviyan 12431 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 واقعا این همه کار انجام میدن ؟ خواهر من که موهاش این مدلیه همین کارا رو میکنه غیر از رنگ مو.
DavOOd_TiTaN 10472 مالک ارسال شده در 3 فروردین، 2012 داوود یه تاپیک عکسهای لیلا اوتادی خودمون رو بذار ازاین طبیعی تره . من خوشم میاد ازش حتما 1
ارسال های توصیه شده