DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ این بازیگر هالیوودی در کانادا زندگی میکند و هم مانکن و هم بازیگر ایرانی هست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لیلا میلانی متولد ۲ آوریل ۱۹۸۲٫مانکن طراح مد و بازیگر کانادایی ایرانی الاصل است.تا کنون در چند برنامه تلویزیونی در شبکه های ان بی سی و فاکس نیوز مشارکت داشته است . 22 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ خوشم نمیاد ازش خودتون حسودین کی گفت شما حسودین لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ هوم من بیشتر از لباسش خوشم اومد ...اون اسپرتاش با پیرهن بنفشه عکس 10:w16:خوب میگه چیه خوشگل بود... ولی از بقیه نه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ 90٪وجودش عمله از سایت رهبری گرفتی عکسارو؟ ببین چیو سانسور کرده 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ خوش تیپ و قیافس..موهاشم خیلی قشنگه 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ کی گفت شما حسودین واسه پیشگیری گفتم. 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ واسه پیشگیری گفتم. :ws28: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ همه که سلنا نیستن خوش تیپ و قیافس..موهاشم خیلی قشنگه سلنا که قابل قیاس نیست با اینا موهاش واقعا فوق العادس، عاشق این جور موهایی هستم، چطوری میشه موها رو اینجوری کرد؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ من خوشم اومد ازش با مزه است خنده اش خوشگله 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ سلنا که قابل قیاس نیست با ایناموهاش واقعا فوق العادس، عاشق این جور موهایی هستم، چطوری میشه موها رو اینجوری کرد؟ بر منکرش لعنت والا ما که آخرش نفهمیدیم..حتما سشواره دیگه.نمی دونم اینا که انقدر موهاشونو رنگ می کنن و هزار جور بلا سرش میارن ، این همه موی قشنگ و پر رو از کجا میارن 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ سلنا که قابل قیاس نیست با ایناموهاش واقعا فوق العادس، عاشق این جور موهایی هستم، چطوری میشه موها رو اینجوری کرد؟ چیز دیگه ای نمیخوای یاد بگیری 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ سلنا که قابل قیاس نیست با ایناموهاش واقعا فوق العادس، عاشق این جور موهایی هستم، چطوری میشه موها رو اینجوری کرد؟ بدون دخالت دست و ابزار جانبی موهارو بدی دست ابر و باد و مه و خورشید وفلک 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ سلنا که قابل قیاس نیست با ایناموهاش واقعا فوق العادس، عاشق این جور موهایی هستم، چطوری میشه موها رو اینجوری کرد؟ میزاری موهات بلند شه، بلند که شد مدل لیر اصلاح میکنی، بعد رنگ موی مناسب رو انتخاب میکنی، وقتی هم میخوای بشوری؛ علاوه بر شامپوی معمولی شامپو نرم کننده مو هم میزنی، بعد شستشو هم با روغن مو یا ... ماساژ میدی و ... 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ میزاری موهات بلند شه، بلند که شد مدل لیر اصلاح میکنی، بعد رنگ موی مناسب رو انتخاب میکنی، وقتی هم میخوای بشوری؛ علاوه بر شامپوی معمولی شامپو نرم کننده مو هم میزنی، بعد شستشو هم با روغن مو یا ... ماساژ میدی و ... واقعا این همه کار انجام میدن ؟ لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ داوود یه تاپیک عکسهای لیلا اوتادی خودمون رو بذار ازاین طبیعی تره . من خوشم میاد ازش 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ واقعا این همه کار انجام میدن ؟ خواهر من که موهاش این مدلیه همین کارا رو میکنه غیر از رنگ مو. لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ داوود یه تاپیک عکسهای لیلا اوتادی خودمون رو بذار ازاین طبیعی تره . من خوشم میاد ازش حتما 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده