shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ کجاش جیگره نهال که خوشگلتره وقتی سمر آرایش نمیکنه خیلی بی ریخته ولی نهال کلا خوشگله....من نمیفهمم این هم خدا رو میخواد هم خرما رو !!!!!! چرا از عدنان جدا نمیشه با مهند ازدواج کنه؟؟!!!! نه بابا نهال فقط چشماش قشنگه ولی ثمر کمپلت جیگره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب نمیشه که جدا بشه سرشو میبرن! تازه پسره هم برادر زاده ی عدنانه ضایه س بره با زن عموش ازدواج کنه چه جوری میتونه تو چشمای عموش نیگاه کنه ؟ لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ به جز آخریه بقیه هیچ شباهتی به هم ندارن !!!!! . اون شبنم قلی خانی رو با اون آرایش گربه ایش شبیه نینا دوبره س ؟!!!! یا مثلا اون بهنوش بختیاری چیش شبیه اون طفلکه !!!! . . واقعا خاک بر سر شریفی نیا . خجالتم خوب چیزیه !!! 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ نه بابا نهال فقط چشماش قشنگه ولی ثمر کمپلت جیگره :5c6ipag2mnshmsf5ju3خب نمیشه که جدا بشه سرشو میبرن! تازه پسره هم برادر زاده ی عدنانه ضایه س بره با زن عموش ازدواج کنه چه جوری میتونه تو چشمای عموش نیگاه کنه ؟ پس اینجوری باهم باشن خوبه؟؟؟میتونه توو چشاش نگاه کنه؟؟؟نکنه با رفتار اون دوتا موافقی؟ لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ عکس ها همیشه با قیافه های واقعی خیلی فرق داشته لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ آره والله خیلی شبیه؛ شیما میشناستش، شیما اگر این پست را دیدی بدان ملالی نیست جز دوریه شما ... نه بدان حسنا رو میگم الان دیدم پستتو ب شدت تایید میشه حسنا همزاد قلی خانیه در ضمن جیگرتو 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ الان دیدم پستتو ب شدت تایید میشه حسنا همزاد قلیپوره در ضمن جیگرتو چه خبر جیگر؟ لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ چه خبر جیگر؟ سلامتیت فینگیلی 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ چرا اه اه اه ؟ ثمر که جیگره...ولی آخر فیلم خودکشی میکنه! آخر فیلمو واسه چی لوو میدی؟؟؟ بزنم لهت کنم؟؟؟؟ مهنددددد 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ پس اینجوری باهم باشن خوبه؟؟؟میتونه توو چشاش نگاه کنه؟؟؟نکنه با رفتار اون دوتا موافقی؟ خب عذاب وجدان داره دیگه چیکار کنه طفلی دست خودش نیس که کار دله ! با رفتار اون 2 تا نه ولی با عشق موافقم مگه آدم چند بار میتونه عاشق بشه خُ ؟! به جان خودم اگه سریالش کلمبیایی بود اصلا این مشکلات وجود نداشت بدون عذاب وجدان با 60 نفر دیگه هم رابطه داشتن ! آخر فیلمو واسه چی لوو میدی؟؟؟ بزنم لهت کنم؟؟؟؟ مهنددددد ااااا ببخشید آخه خودمم آخرشو فهمیدم اعصابم خرد شد دنبال یه همدرد میگشتم! حالا شایدم خودکشیش نافرجام بوده باشه تو فعلا امیدوار باش !! 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ خب عذاب وجدان داره دیگه چیکار کنه طفلی دست خودش نیس که کار دله ! :icon_pf (34):با رفتار اون 2 تا نه ولی با عشق موافقم مگه آدم چند بار میتونه عاشق بشه خُ ؟! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 به جان خودم اگه سریالش کلمبیایی بود اصلا این مشکلات وجود نداشت بدون عذاب وجدان با 60 نفر دیگه هم رابطه داشتن ! ااااا ببخشید آخه خودمم آخرشو فهمیدم اعصابم خرد شد دنبال یه همدرد میگشتم! حالا شایدم خودکشیش نافرجام بوده باشه تو فعلا امیدوار باش !! خواهچ میکنم عدیدم.. فردا عدنان میفهمه جریانو!:gnugghender: فیلم هیجان میگیره! من سعی میکنم یادم بره آخرش چی میشه! راستی پژمان بازغی هم شبیه Kıvanç هست ولی Kıvanç خیلی جیگر تره 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ خواهچ میکنم عدیدم.. فردا عدنان میفهمه جریانو!:gnugghender: فیلم هیجان میگیره! من سعی میکنم یادم بره آخرش چی میشه! راستی پژمان بازغی هم شبیه Kıvanç هست ولی Kıvanç خیلی جیگر تره من امشب شو ندیدم ولی فک نکنم عدنان فردا هم چیزی بفهمه اوووون که بعلهههه پژمان بازغی کجا این جیگر کجاااا قبول داری ثمرم از نهال بهتره ؟ 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ من امشب شو ندیدم ولی فک نکنم عدنان فردا هم چیزی بفهمه اوووون که بعلهههه پژمان بازغی کجا این جیگر کجاااا قبول داری ثمرم از نهال بهتره ؟ چرا آخرش که قسمت بعدو نشون میده یه چیزایی نشون داد... اره بابا سمر یه چیزایی داره که نهال نداره.. نهال چشماش با آرایش خیلی خوشگله ولی همین. سمر کجا نهال کجا 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ واقعا این سریاله چی داره که دخترا دوستش دارن؟ فقط اون بی ام دابلو توش قشنگه کاش وقتی میداد میدیدمش الان داستانش رو لو میدادم شماها ضدحال بخورین لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ واقعا این سریاله چی داره که دخترا دوستش دارن؟ فقط اون بی ام دابلو توش قشنگه کاش وقتی میداد میدیدمش الان داستانش رو لو میدادم شماها ضدحال بخورین مگه فقط دخترا دوس دارن؟ آنچنان علاقهای هم نیست محض وقت گذرونی مثل خیلی از سریال ها... چیز مبهمی نیست! لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ مگه فقط دخترا دوس دارن؟ آنچنان علاقهای هم نیست محض وقت گذرونی مثل خیلی از سریال ها... چیز مبهمی نیست! هر جا سخن از دختر هست نام نگار میدرخشد اکثر مخاطبینش خانم ها و دخترها هستند این سریال چند سال نزاشت من مسابقه محبوبم رو ببینم:icon_razz: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ هر جا سخن از دختر هست نام نگار میدرخشد اکثر مخاطبینش خانم ها و دخترها هستند این سریال چند سال نزاشت من مسابقه محبوبم رو ببینم:icon_razz:هر جا سخن از گیر موزییانه هست نام یر آلما میدرخشد کجا این آمار گرفته شده؟ مسابقه محبوبت چی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ هر جا سخن از گیر موزییانه هست نام یر آلما میدرخشد کجا این آمار گرفته شده؟ مسابقه محبوبت چی بود؟ مطمئنم تو اگه خدا بودی آدمارو تک جنسیتی میساختی Deal or No Deal 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ من امشب شو ندیدم ولی فک نکنم عدنان فردا هم چیزی بفهمه اوووون که بعلهههه پژمان بازغی کجا این جیگر کجاااا قبول داری ثمرم از نهال بهتره ؟ عدنان حالا حالاها نمیفهمه سمر خوب ماست مالی میکنه انگار آب از آب تکون نخورده اصلا اتفاقی نیفتاده... خوشم میا بهش گفتن مهندو سمر باهمن ولی ببینم حالا کاری میکنه یا نه!!!!!!! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ مطمئنم تو اگه خدا بودی آدمارو تک جنسیتی میساختی Deal or No Deal چه نظر لوسی! مسابقه مورد علاقت تو حلقم!! خیلی چیپه! لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ چه نظر لوسی! مسابقه مورد علاقت تو حلقم!! خیلی چیپه! لوس خودتی نه که این سریاله خیلی نوک پا هست:2i1d1co: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده