shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 کجاش جیگره نهال که خوشگلتره وقتی سمر آرایش نمیکنه خیلی بی ریخته ولی نهال کلا خوشگله....من نمیفهمم این هم خدا رو میخواد هم خرما رو !!!!!! چرا از عدنان جدا نمیشه با مهند ازدواج کنه؟؟!!!! نه بابا نهال فقط چشماش قشنگه ولی ثمر کمپلت جیگره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب نمیشه که جدا بشه سرشو میبرن! تازه پسره هم برادر زاده ی عدنانه ضایه س بره با زن عموش ازدواج کنه چه جوری میتونه تو چشمای عموش نیگاه کنه ؟
H O P E 34652 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 به جز آخریه بقیه هیچ شباهتی به هم ندارن !!!!! . اون شبنم قلی خانی رو با اون آرایش گربه ایش شبیه نینا دوبره س ؟!!!! یا مثلا اون بهنوش بختیاری چیش شبیه اون طفلکه !!!! . . واقعا خاک بر سر شریفی نیا . خجالتم خوب چیزیه !!! 1
saba mn 20993 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 نه بابا نهال فقط چشماش قشنگه ولی ثمر کمپلت جیگره :5c6ipag2mnshmsf5ju3خب نمیشه که جدا بشه سرشو میبرن! تازه پسره هم برادر زاده ی عدنانه ضایه س بره با زن عموش ازدواج کنه چه جوری میتونه تو چشمای عموش نیگاه کنه ؟ پس اینجوری باهم باشن خوبه؟؟؟میتونه توو چشاش نگاه کنه؟؟؟نکنه با رفتار اون دوتا موافقی؟
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 آره والله خیلی شبیه؛ شیما میشناستش، شیما اگر این پست را دیدی بدان ملالی نیست جز دوریه شما ... نه بدان حسنا رو میگم الان دیدم پستتو ب شدت تایید میشه حسنا همزاد قلی خانیه در ضمن جیگرتو 1
El Roman 31720 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 الان دیدم پستتو ب شدت تایید میشه حسنا همزاد قلیپوره در ضمن جیگرتو چه خبر جیگر؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 چرا اه اه اه ؟ ثمر که جیگره...ولی آخر فیلم خودکشی میکنه! آخر فیلمو واسه چی لوو میدی؟؟؟ بزنم لهت کنم؟؟؟؟ مهنددددد 1
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 پس اینجوری باهم باشن خوبه؟؟؟میتونه توو چشاش نگاه کنه؟؟؟نکنه با رفتار اون دوتا موافقی؟ خب عذاب وجدان داره دیگه چیکار کنه طفلی دست خودش نیس که کار دله ! با رفتار اون 2 تا نه ولی با عشق موافقم مگه آدم چند بار میتونه عاشق بشه خُ ؟! به جان خودم اگه سریالش کلمبیایی بود اصلا این مشکلات وجود نداشت بدون عذاب وجدان با 60 نفر دیگه هم رابطه داشتن ! آخر فیلمو واسه چی لوو میدی؟؟؟ بزنم لهت کنم؟؟؟؟ مهنددددد ااااا ببخشید آخه خودمم آخرشو فهمیدم اعصابم خرد شد دنبال یه همدرد میگشتم! حالا شایدم خودکشیش نافرجام بوده باشه تو فعلا امیدوار باش !! 1
NEGARi 9387 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 خب عذاب وجدان داره دیگه چیکار کنه طفلی دست خودش نیس که کار دله ! :icon_pf (34):با رفتار اون 2 تا نه ولی با عشق موافقم مگه آدم چند بار میتونه عاشق بشه خُ ؟! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 به جان خودم اگه سریالش کلمبیایی بود اصلا این مشکلات وجود نداشت بدون عذاب وجدان با 60 نفر دیگه هم رابطه داشتن ! ااااا ببخشید آخه خودمم آخرشو فهمیدم اعصابم خرد شد دنبال یه همدرد میگشتم! حالا شایدم خودکشیش نافرجام بوده باشه تو فعلا امیدوار باش !! خواهچ میکنم عدیدم.. فردا عدنان میفهمه جریانو!:gnugghender: فیلم هیجان میگیره! من سعی میکنم یادم بره آخرش چی میشه! راستی پژمان بازغی هم شبیه Kıvanç هست ولی Kıvanç خیلی جیگر تره 1
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 خواهچ میکنم عدیدم.. فردا عدنان میفهمه جریانو!:gnugghender: فیلم هیجان میگیره! من سعی میکنم یادم بره آخرش چی میشه! راستی پژمان بازغی هم شبیه Kıvanç هست ولی Kıvanç خیلی جیگر تره من امشب شو ندیدم ولی فک نکنم عدنان فردا هم چیزی بفهمه اوووون که بعلهههه پژمان بازغی کجا این جیگر کجاااا قبول داری ثمرم از نهال بهتره ؟ 1
NEGARi 9387 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 من امشب شو ندیدم ولی فک نکنم عدنان فردا هم چیزی بفهمه اوووون که بعلهههه پژمان بازغی کجا این جیگر کجاااا قبول داری ثمرم از نهال بهتره ؟ چرا آخرش که قسمت بعدو نشون میده یه چیزایی نشون داد... اره بابا سمر یه چیزایی داره که نهال نداره.. نهال چشماش با آرایش خیلی خوشگله ولی همین. سمر کجا نهال کجا 1
El Roman 31720 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 واقعا این سریاله چی داره که دخترا دوستش دارن؟ فقط اون بی ام دابلو توش قشنگه کاش وقتی میداد میدیدمش الان داستانش رو لو میدادم شماها ضدحال بخورین
NEGARi 9387 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 واقعا این سریاله چی داره که دخترا دوستش دارن؟ فقط اون بی ام دابلو توش قشنگه کاش وقتی میداد میدیدمش الان داستانش رو لو میدادم شماها ضدحال بخورین مگه فقط دخترا دوس دارن؟ آنچنان علاقهای هم نیست محض وقت گذرونی مثل خیلی از سریال ها... چیز مبهمی نیست!
El Roman 31720 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 مگه فقط دخترا دوس دارن؟ آنچنان علاقهای هم نیست محض وقت گذرونی مثل خیلی از سریال ها... چیز مبهمی نیست! هر جا سخن از دختر هست نام نگار میدرخشد اکثر مخاطبینش خانم ها و دخترها هستند این سریال چند سال نزاشت من مسابقه محبوبم رو ببینم:icon_razz:
NEGARi 9387 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 هر جا سخن از دختر هست نام نگار میدرخشد اکثر مخاطبینش خانم ها و دخترها هستند این سریال چند سال نزاشت من مسابقه محبوبم رو ببینم:icon_razz:هر جا سخن از گیر موزییانه هست نام یر آلما میدرخشد کجا این آمار گرفته شده؟ مسابقه محبوبت چی بود؟ 1
El Roman 31720 ارسال شده در 4 فروردین، 2012 هر جا سخن از گیر موزییانه هست نام یر آلما میدرخشد کجا این آمار گرفته شده؟ مسابقه محبوبت چی بود؟ مطمئنم تو اگه خدا بودی آدمارو تک جنسیتی میساختی Deal or No Deal 1
saba mn 20993 ارسال شده در 4 فروردین، 2012 من امشب شو ندیدم ولی فک نکنم عدنان فردا هم چیزی بفهمه اوووون که بعلهههه پژمان بازغی کجا این جیگر کجاااا قبول داری ثمرم از نهال بهتره ؟ عدنان حالا حالاها نمیفهمه سمر خوب ماست مالی میکنه انگار آب از آب تکون نخورده اصلا اتفاقی نیفتاده... خوشم میا بهش گفتن مهندو سمر باهمن ولی ببینم حالا کاری میکنه یا نه!!!!!!!
NEGARi 9387 ارسال شده در 4 فروردین، 2012 مطمئنم تو اگه خدا بودی آدمارو تک جنسیتی میساختی Deal or No Deal چه نظر لوسی! مسابقه مورد علاقت تو حلقم!! خیلی چیپه!
El Roman 31720 ارسال شده در 4 فروردین، 2012 چه نظر لوسی! مسابقه مورد علاقت تو حلقم!! خیلی چیپه! لوس خودتی نه که این سریاله خیلی نوک پا هست:2i1d1co:
ارسال های توصیه شده