DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ سلام اینم شباهت بازیگران ما Nina Dobrev va shabnam gholi khani Samaire Armstrong va behnosh bakhtiari Anna Paquin va roz razavi 33 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ بهنوش اصلا شبیه نیس ولی اون دوتا خیلی شبیه ان 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ بهنوش اصلا شبیه نیست شبنم قلی خوانی رو هم اگه میخوای شبیهش رو ببینی بیا یه دوستم رو معرفی کنم فتوکپی رنگیه ازش؛ مو نمیزنه 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ بهنوش اصلا شبیه نیستشبنم قلی خوانی رو هم اگه میخوای شبیهش رو ببینی بیا یه دوستم رو معرفی کنم فتوکپی رنگیه ازش؛ مو نمیزنه واقعا لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ راستی این رز رضوی رو دیدم یه چیزی یادم افتاد ازش میزارم اگه راست باشه جمیعا برای شادی اموات یه خاک بر سرت نسارش بکنید 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ واقعا آره والله خیلی شبیه؛ شیما میشناستش، شیما اگر این پست را دیدی بدان ملالی نیست جز دوریه شما ... نه بدان حسنا رو میگم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ شریفی نیا که زنو دو تا دختر گل و گلاب داره اخه دیوونس بیاد از این کارا بکنه لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ تقریبا شباهت دارن ولی یه تفاوت هست اونم اینکه ایرانیا آرایش بیشتری کردن... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ آره والله خیلی شبیه؛ شیما میشناستش، شیما اگر این پست را دیدی بدان ملالی نیست جز دوریه شما ... نه بدان حسنا رو میگم عجب لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ خبر ازدواج رز رضوی با شریفی نیا مال خیلی وقت پیشه. و شریفی نیا با آزیتا حاجیان از هم جدا شدن. و خیلی تاپیک زردی هست. (هم این و هم لیلا میلانی) 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ اینم خودم کشف کردم پژمان بازغی و Tatlitug (بازیگر سریال عشق ممنوع) 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ اینم خودم کشف کردم پژمان بازغی و Tatlitug (بازیگر سریال عشق ممنوع) راست میگیا ولی پژمان خودمون بیتره 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ راست میگیا ولی پژمان خودمون بیتره اگه از اول میدونستن یه کپی ایرانی هم داره این قدر سرش دعوا نمیکردن یکیشو میدادن به نهال یکیشم میدادن به ثمر! 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ خدایش تنها چیزی که ندارند شباهته 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ اگه از اول میدونستن یه کپی ایرانی هم داره این قدر سرش دعوا نمیکردن یکیشو میدادن به نهال یکیشم میدادن به ثمر! والا به خدااااااا 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ اگه از اول میدونستن یه کپی ایرانی هم داره این قدر سرش دعوا نمیکردن یکیشو میدادن به نهال یکیشم میدادن به ثمر! راست میگیا .....ولی مهند و بدن به سمر بهتره ..اه اه اه 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ راست میگیا .....ولی مهند و بدن به سمر بهتره ..اه اه اه چرا اه اه اه ؟ ثمر که جیگره...ولی آخر فیلم خودکشی میکنه! 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ چرا اه اه اه ؟ ثمر که جیگره...ولی آخر فیلم خودکشی میکنه! کجاش جیگره نهال که خوشگلتره وقتی سمر آرایش نمیکنه خیلی بی ریخته ولی نهال کلا خوشگله....من نمیفهمم این هم خدا رو میخواد هم خرما رو !!!!!! چرا از عدنان جدا نمیشه با مهند ازدواج کنه؟؟!!!! لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ ايرانى ها زيباترناز بابت عكسا ممنون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده