رفتن به مطلب

شباهت بازيگرای ايرانی با خارجی

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 41
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهنوش اصلا شبیه نیست

شبنم قلی خوانی رو هم اگه میخوای شبیهش رو ببینی بیا یه دوستم رو معرفی کنم فتوکپی رنگیه ازش؛ مو نمیزنه

• Like 1
لینک به دیدگاه
بهنوش اصلا شبیه نیست

شبنم قلی خوانی رو هم اگه میخوای شبیهش رو ببینی بیا یه دوستم رو معرفی کنم فتوکپی رنگیه ازش؛ مو نمیزنه

واقعا :ws52:

لینک به دیدگاه

راستی این رز رضوی رو دیدم یه چیزی یادم افتاد ازش میزارم اگه راست باشه جمیعا برای شادی اموات یه خاک بر سرت نسارش بکنید:banel_smiley_4:

rt3i4cpd7xl500xd6v9.jpg

• Like 1
لینک به دیدگاه
واقعا :ws52:

آره والله خیلی شبیه؛ شیما میشناستش، شیما اگر این پست را دیدی بدان ملالی نیست جز دوریه شما ... نه بدان حسنا رو میگم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آره والله خیلی شبیه؛ شیما میشناستش، شیما اگر این پست را دیدی بدان ملالی نیست جز دوریه شما ... نه بدان حسنا رو میگم:ws3:

عجب :ws52:

لینک به دیدگاه

خبر ازدواج رز رضوی با شریفی نیا مال خیلی وقت پیشه. و شریفی نیا با آزیتا حاجیان از هم جدا شدن. و خیلی تاپیک زردی هست. (هم این و هم لیلا میلانی)

• Like 1
لینک به دیدگاه
راست میگیا hapydancsmil.gif

ولی پژمان خودمون بیتره :ws3:

اگه از اول میدونستن یه کپی ایرانی هم داره این قدر سرش دعوا نمیکردن یکیشو میدادن به نهال یکیشم میدادن به ثمر! :whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه از اول میدونستن یه کپی ایرانی هم داره این قدر سرش دعوا نمیکردن یکیشو میدادن به نهال یکیشم میدادن به ثمر! :whistle:

والا به خدااااااا :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

:ws28:راست میگیا .....ولی مهند و بدن به سمر بهتره ..اه اه اه:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws28:راست میگیا .....ولی مهند و بدن به سمر بهتره ..اه اه اه:banel_smiley_4:

چرا اه اه اه ؟ :ws3:ثمر که جیگره...ولی آخر فیلم خودکشی میکنه! :sad0:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا اه اه اه ؟ :ws3:ثمر که جیگره...ولی آخر فیلم خودکشی میکنه! :sad0:

کجاش جیگره نهال که خوشگلتره وقتی سمر آرایش نمیکنه خیلی بی ریخته ولی نهال کلا خوشگله....:banel_smiley_4:من نمیفهمم این هم خدا رو میخواد هم خرما رو !!!!!! چرا از عدنان جدا نمیشه با مهند ازدواج کنه؟؟!!!!

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...