DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ واقعا دل و جرات میخواد کنار این حیوونا بشه واستاد چه برسه به این که بشه زندگی کرد منبع: برترینها 21 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ عکسشو میبینی انقدر وحشتناکه وای به حاله اینکه پیششون باشی:banel_smiley_52: آخه این چه کاریه اینا میکنن!!!!!!!!!!:thumbsdownsmiley: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ من عاشق شیرم....شیر نر با اون موهای خوشگلش دوست دارم یه شیر نر داشته باشم 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ من عاشق شیرم....شیر نر با اون موهای خوشگلش دوست دارم یه شیر نر داشته باشم شیر؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!این که شیر نیست.... نمیدونم اسمش چیه کفتار یا یه همچین چیزی ولی شیر نیست لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ شیر؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!این که شیر نیست.... نمیدونم اسمش چیه کفتار یا یه همچین چیزی ولی شیر نیست میدونم منکه نگفتم این شیره گفتم من شیر دوست دارم 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ میدونم منکه نگفتم این شیره گفتم من شیر دوست دارم اهان از اون لحاظ ولی خطرناکه ها ... منم دوست دارم ولی از همون tvببینم بهتره... 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ چی چی هستند اونا ..کفتاره ؟ یوز پلنگه ؟؟ لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ عجب جونورایی دارن اینا چجوری تو مکان عمومی میتونن با این حیوانات وحشی عبور و مرور کنن!!! این قانون تو کل جهان یکسانه که! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده