رفتن به مطلب

من نمیفهمم چرا

ارسال های توصیه شده

امروز داخل تاکسی بودم که موضوعی پیش اومد دیدم خالی از لطف نیست برای شما تعریف کنم :w16:

توی مسیر یه آقای سیبیل گنده اومد داخل تاکسی و چند تا جمله که با راننده صحبت کرد گوشیش زنگ خورد به محضی که گفت الو کجایی؟!!!! آنچنان با ناز و لطیف این دو کلمه رو گفت که من یکه خوردم چند بار به صورتش نگاه کردم که مطمعن بشم این آقا همون آقاست.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 با خودم فکر کردم لابد این دوست دخترشه چون بهرحال اگه زنش بود فکر نمی کنم این همه لطافت به کار میبرد :ws52:

به نظر شما چرا آقایون رفتار دوگانه دارن با همسرشون یه رفتار و با بقیه خانمهایی که برخورد میکنن مثل همکلاس یا همکار و ... یه رفتار دیگه رو پیش میگیرن؟!! این نظر شخصی من باشه ولی متاسفانه خودم به عینه دور و برم میبینم:banel_smiley_4:

• Like 16
لینک به دیدگاه
چون میخوان مخ بزنن:ws37:

جواب کاملا صحیح :icon_pf (34):

در جواب کاربری که پرسیدن خودم چی فکر می کنم باید بگم که دلیلش کاملا مشخصه اما سوال من بیشتر برای این بود که اقایونی که مخاطب این بحث میشن یه مقدار رو رفتارشون تجدید نظر کنن :hanghead::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

واقعیتش اینه که هیچ مردی بدش نمیاد از اینکه علاوه بر زنش یه جی اف خوشگل موشگل هم داشته باشه؛ ولی اینکه بدش نیاد دلیل بر انجامش نیست؛ خیلیا وجدانشون نمیزاره و خیلیا هم میترسن :banel_smiley_4: وگرنه ته دلشون قلقلک میخوره وقتی یه دختر خانوم ناناز باهاشون حرف میزنه:ws3: البته این مورد تو زن ها هم هست ولی بین زن ها کسانی هم پیدا میشن که علاوه بر وجدان و ترس و صرف علاقه به همسرشون مانع از این کارا میشه، این تنوع طلبی تو ذات بشر مخصوصا انسانه مذکر هست کاریشم نمیشه کرد؛ بهتره جلوش گرفته بشه، این غریزه جزو معدود مواردی هست که من با ریاضت کشیدن برای جلوگیری ازش موافقم ولی کار خیلی سختی هست و انسان هم موجودی است ضعیف و اگر نتونه کنترلش کنه گیر ندید بهش خانما :ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه

آقا وحید خانمش تو همین انجمنه:ws3:

اسم من تولکاسه.....

و نگفتم که موافقم... من میگم زنت یا شوهرت، لزوما جفتت نیست.(هرچند خودم وقتی زن گرفتم بعدش کار خاصی ازم سر نخواهد زد)

این کار تو ایران تابوئه ولی تو خارج خیلی عادیه. دلیلش هم همه میدونن دیگه:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws38: ظاهرا همه اقایون بدشون نمیاد و فقط مدیر vahid2007 مخالفه این غریزه هست :5c6ipag2mnshmsf5ju3

من تا حلا تو عمرم نشده صدام رو واسه هیچ ننه قمری نازک کنم که همکار چه دوست چه هر موجود مونث دیگه ای

ولی خیلی از زنا رو دیدم که موقع تماس تلفنی صداشون رو نازک میکنن مخصوص اقایون نیست:a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه

رفته بودیم قهوه خونه با 2 تا از دوستام:Ghelyon:.... 10 دقیقه که گذشت دیدم یه مرد جوان هم با دو تا از دوستاش(دختر) اومدن و نشستن:w02:..... 10 دقیقه گذشت و دیدم یه مرد میانسال اومد تو مکان رو با چشماش گشت:icon_pf (95): و اینا رو دید و رفت سمتشون و شروع کرد(من فکر کردم بابایه یکیشونه): اینجا با زن من چه غلطی میکنی؟(به زنش) تو اینجا چه غلطی میکنی؟؟؟ به من میگی میری سرکار؟؟(به پسر) مادر **** مادرتو****** و یکسری از همین !@#$%^&ها:brodkavelarg::guntootsmiley2::banel_smiley_90:....... آدمای مکان آرومش کردن و بردنش بیرون ولی برگشت و به پسر گفت تو رو ول نمیکنم و به زنش گفت (.....) بدون که (.....) بی بابا شد......:w000:

شما بگو یه زن چقدر میتونه ضایع باشه طوری که شوهرش بیافته دنبالش؟؟؟؟

اینم بگو اگه از اول زنه خودشو سنگین نگه میداشت، همچین اتفاقی میافتاد؟؟؟؟

تو تاکسی اگه همکار یارو 2 بار محکم نگاهش میکرد، مرده اینجوری صحبت میکرد؟؟؟؟

چرا فکر میکنید همش تقصیر مرداست؟؟ مردا دنبالش هستن درسته ولی تا وقتی هیچ زن مجرد یا متاهل بهشون پا نده کاری نمیکنن... مرد که پا نمیده

• Like 8
لینک به دیدگاه

اون مردی که از این مشکلات اخلاقی‌ داره امکان آدم شدنش زیر صفره :icon_razz:و شامل تمام آقایون هم نمیشه منکه دیدم مرد‌هایی‌ که خیلی‌ معمولی رفتار می‌کنن...:ws37:

در کلّ برمیگرده به شخصیت اون آدم که داره یا نه!

• Like 7
لینک به دیدگاه
فکر کنم منظورش فقط صدا نبودا؛ منظورش لحن صحبت کردن با خانم های دیگه و ادبیاتی که به کار میبریم هم بود:ws37:

من شیوه ی حرف زدنم سه بخش میشه

1-دوستان(همه پسرن:)

2- خانواده (شبیه قبلیه فقط مودبه)

3-بقیه ی مردم

• Like 4
لینک به دیدگاه

اگه مردا اینجور حرف میزنن

زنا هم صداشون رو نازک میکننن و عشوه میان

................

انجمن پر شده از کسایی که فکر میکنن فمنیستن!

ولی حتی نمیدونن فمنیسم چی هست ....

• Like 6
لینک به دیدگاه
اگه مردا اینجور حرف میزنن

زنا هم صداشون رو نازک میکننن و عشوه میان

................

انجمن پر شده از کسایی که فکر میکنن فمنیستن!

ولی حتی نمیدونن فمنیسم چی هست ....

شما دعوا دارین؟ یا اینجا کسی ادعای فمنیست بودن داشته؟

من نظرم رو گفتم شما هم میتونید محترمانه رد کنید میتونین به پست کاربرهای دیگه توجه کنین تا بفهمین عجیب غریب هم صحبت نکردم

الان شما گفتین رنها عشوه میان من اعتراض می کنم و میگم اینطور نیست؟ تنها میگم این تنها مختص تعداد کمی میشه و امیدوارم اونا هم رو رفتارشون فکر کنن

• Like 3
لینک به دیدگاه
شما دعوا دارین؟ یا اینجا کسی ادعای فمنیست بودن داشته؟

من نظرم رو گفتم شما هم میتونید محترمانه رد کنید میتونین به پست کاربرهای دیگه توجه کنین تا بفهمین عجیب غریب هم صحبت نکردم

الان شما گفتین رنها عشوه میان من اعتراض می کنم و میگم اینطور نیست؟ تنها میگم این تنها مختص تعداد کمی میشه و امیدوارم اونا هم رو رفتارشون فکر کنن

نه عزیزم

منظورم شما نبودید

کلی گفتم

:icon_gol:

اما در مورد عشوه مخالفم

خانوما همه عشوه میکنن

کم و زیاد داره

آقایون هم همینطور

همه برا خانوماشون اینجوری میکنن

اونم کم و زیاد داره :a030:

که البته من مخالفم که این کارا رو تویه مکان هایه عمومی انجام بدن

خودم هم یه بار 30 دقیقه کنار یه بابایی نشستم تویه تاکسی

حالم داشت بد میشد

• Like 2
لینک به دیدگاه
اون مردی که از این مشکلات اخلاقی‌ داره امکان آدم شدنش زیر صفره :icon_razz:و شامل تمام آقایون هم نمیشه منکه دیدم مرد‌هایی‌ که خیلی‌ معمولی رفتار می‌کنن...:ws37:

در کلّ برمیگرده به شخصیت اون آدم که داره یا نه!

ولی من بیشتر از اون که مردی رو ببینم صداش رو و لحنش رو برای صحبت با یه زن تغییر بده زنها رو دیدم که این کار رو انجام میدن یه نمونه بارزش هم منشی ها موقع صحبت با ریسشون همچین با ناز حرف میزنن و دلبری میکنن که نگو
  • Like 2
لینک به دیدگاه
ولی من بیشتر از اون که مردی رو ببینم صداش رو و لحنش رو برای صحبت با یه زن تغییر بده زنها رو دیدم که این کار رو انجام میدن یه نمونه بارزش هم منشی ها موقع صحبت با ریسشون همچین با ناز حرف میزنن و دلبری میکنن که نگو
اره خوب زن‌ها هم لحن شونو تغییر میدن منم دیدم:ws37:

البته لحن خیلی‌ از زن‌ها با عشوه هست تغییر نمیدن!کلا اونجوری به نظر میاد...

در هر صورت مرد زن نداره جفتش درست نیست!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...