NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ من به این پست یبار جواب دادم ولی نیست جوابماون پست در جواب همه کسانی بود که این داستان زیبا رو فقط به خاطر وجود خدا درش غیر زیبا میدیدند، من از اعتقاد خودم دفاع نکردم از یک خدایی که دعوت به خوبی میکنه دفاع کردم که جزو اعتقادات من نیست ولی میتونه خیلی ها رو آدم بهتری بکنه منکه این داستان رو غیر زیبا ندیدم! دقیقا کجای این داستان خداش دعوت به خوبی کرده؟؟!!! لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ هویت پستچی رو یکی مشخص کنه داره عذابم میده لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ منکه این داستان رو غیر زیبا ندیدم! دقیقا کجای این داستان خداش دعوت به خوبی کرده؟؟!!! مگه من گفتم غیر زیبا دیدی؟ تو مشکلت این بود که خدا شیر و نون نمیخوره من شفافسازی کردم در این مورد لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ مگه من گفتم غیر زیبا دیدی؟ تو مشکلت این بود که خدا شیر و نون نمیخوره من شفافسازی کردم در این مورد منظورم این بود داستان زیادی تخیلی هست و بیشتر برای بچهها خوبه! کو شفاف سازیت؟ چیو شفاف کردی الان؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ هویت پستچی رو یکی مشخص کنه داره عذابم میده جبرائیل لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ منظورم این بود داستان زیادی تخیلی هست و بیشتر برای بچهها خوبه! کو شفاف سازیت؟ چیو شفاف کردی الان؟ شفاف سازی کردم که هدف داستان شناسوندن رژیم غذایی خدا نیست لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ ممنون از حرف قشنگتون.تحت تاثیر قرار گرفتم قبل نداشت لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ شفاف سازی کردم که هدف داستان شناسوندن رژیم غذایی خدا نیست نه بابا؟؟؟ آورین چقد تو میفهمی! کسی هم نگفت هدف داستان اینه! کسی همچین حرفی زده بود؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ نه بابا؟؟؟ آورین چقد تو میفهمی! کسی هم نگفت هدف داستان اینه! کسی همچین حرفی زده بود؟ واقعا مرسی نظر لطفته آره یه بنده خدایی ایراد گرفته بود که " خدا شیر و نون میخوره آخه؟"، متوجه نبود که هدف داستان یه چیز دیگه ای بود لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ واقعا مرسی نظر لطفته آره یه بنده خدایی ایراد گرفته بود که " خدا شیر و نون میخوره آخه؟"، متوجه نبود که هدف داستان یه چیز دیگه ای بود اره واقعا نظر لطفمه این برداشتهای تو منو کشته اینکه خدا نونو شیر نمیخوره چه ربطی به هدف داستان داره آخه؟ تکرار کنم اینو که این داستان برای کودکان هست؟ این نونو شیر خوردن و نامه دادن و و... مثل قصههای بچه هاست همین. چه گیری داری تو رو این حرف من! داستان از نظرت هدف خیلی چشم گیری داشت؟ خوب آفرین حتما بقیه هم باید هم نظرت باشن؟ نباشن میشن رادیکال؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ اره واقعا نظر لطفمه این برداشتهای تو منو کشته اینکه خدا نونو شیر نمیخوره چه ربطی به هدف داستان داره آخه؟ تکرار کنم اینو که این داستان برای کودکان هست؟ این نونو شیر خوردن و نامه دادن و و... مثل قصههای بچه هاست همین. چه گیری داری تو رو این حرف من! داستان از نظرت هدف خیلی چشم گیری داشت؟ خوب آفرین حتما بقیه هم باید هم نظرت باشن؟ نباشن میشن رادیکال؟ من گیر دادم؟ بعد پست من تو هی سئوال کردی و من جواب دادم، من نگفتم رادیکال گفتم دارین میشین و اگر هم گفته باشم برداشت خودمه و لزومی نداره راجع بهش به کسی توضیح بدم احیانا رادیکال که از نظر تو توهین نیست؟! تازه شم مخاطبم تو نبودی لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ آره یه بنده خدایی ایراد گرفته بود که " خدا شیر و نون میخوره آخه؟"، متوجه نبود که هدف داستان یه چیز دیگه ای بود به نظر شما هدف وسیله رو توجیه میکنه؟ آیا اگه من بدونم برم تو جنگل گرگ ممکنه بهم حمله کنه بهتره یا اینکه بهم بگن بری جنگل ممکنه لولو به هم حمله کنه؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ با عرض معذرت فردا همین پست رو ویرایش میکنم و جواب پستتون رو میدم، الان نمیتونم بحث کنم؛ ببخشید لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ من گیر دادم؟ بعد پست من تو هی سئوال کردی و من جواب دادم، من نگفتم رادیکال گفتم دارین میشین و اگر هم گفته باشم برداشت خودمه و لزومی نداره راجع بهش به کسی توضیح بدم احیانا رادیکال که از نظر تو توهین نیست؟! تازه شم مخاطبم تو نبودی ازت پرسیدم مخاطب پستت کیه گفتی اون تیکه منحصراً تو! بقیشم مشارکتی با بقیه! وقتی میگی مخاطبم شماها هستین نمیشه بگی به خودم مربوطه! به یکی یه حرفی بزنی بعد بگی به خودم مربوطه!!! اگه اینطوره نظر منو بقیم راجب داستان و هدفش به خودمون مربوطه! لازم نیست برامون شفاف سازی کنی! لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ این همه دعوا به خاطر اینه که اسم خدا اومده؟!!! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ این همه دعوا به خاطر اینه که اسم خدا اومده؟!!! جواد جون هیشکی با هیشکی دعوا نکرد لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ جواد جون هیشکی با هیشکی دعوا نکرد با خود داستان که دعوا کردین لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ با خود داستان که دعوا کردین داستان قشنگی هم بود منکه دوس داشتم من کلا قصه دوس دارم اگه یادم بمونه واسه بچهها تعریف میکنم این کارم دوس دارمالبته با کمی تغییر تعریفش میکنم لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ داستان قشنگی هم بود منکه دوس داشتم من کلا قصه دوس دارم اگه یادم بمونه واسه بچهها تعریف میکنم این کارم دوس دارمالبته با کمی تغییر تعریفش میکنم کپی رایتش چی میشه؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ کپی رایتش چی میشه؟ مگه کپی رایتش میکنم؟ تعریف میکنم حاجی شما و اسپم؟؟؟ نچ نچ:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده