رفتن به مطلب

نامه ای از خدا

ارسال های توصیه شده

من به این پست یبار جواب دادم ولی نیست جوابم:hanghead:

اون پست در جواب همه کسانی بود که این داستان زیبا رو فقط به خاطر وجود خدا درش غیر زیبا میدیدند، من از اعتقاد خودم دفاع نکردم از یک خدایی که دعوت به خوبی میکنه دفاع کردم که جزو اعتقادات من نیست ولی میتونه خیلی ها رو آدم بهتری بکنه :ws37:

منکه این داستان رو غیر زیبا ندیدم!:ws37:

دقیقا کجای این داستان خداش دعوت به خوبی‌ کرده؟؟!!!

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 61
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

منکه این داستان رو غیر زیبا ندیدم!:ws37:

دقیقا کجای این داستان خداش دعوت به خوبی‌ کرده؟؟!!!

مگه من گفتم غیر زیبا دیدی؟:ws37: تو مشکلت این بود که خدا شیر و نون نمیخوره من شفافسازی کردم در این مورد:w02:

لینک به دیدگاه
مگه من گفتم غیر زیبا دیدی؟:ws37: تو مشکلت این بود که خدا شیر و نون نمیخوره من شفافسازی کردم در این مورد:w02:
منظورم این بود داستان زیادی تخیلی‌ هست و بیشتر برای بچه‌ها خوبه!:banel_smiley_4:

کو شفاف سازیت؟ چیو شفاف کردی الان؟ :ws38:

لینک به دیدگاه
منظورم این بود داستان زیادی تخیلی‌ هست و بیشتر برای بچه‌ها خوبه!:banel_smiley_4:

کو شفاف سازیت؟ چیو شفاف کردی الان؟ :ws38:

شفاف سازی کردم که هدف داستان شناسوندن رژیم غذایی خدا نیست:ws37:

لینک به دیدگاه
شفاف سازی کردم که هدف داستان شناسوندن رژیم غذایی خدا نیست:ws37:
نه بابا؟؟؟ آورین چقد تو میفهمی!:w16:

کسی‌ هم نگفت هدف داستان اینه! کسی‌ همچین حرفی‌ زده بود؟ :ws38:

لینک به دیدگاه
نه بابا؟؟؟ آورین چقد تو میفهمی!:w16:

کسی‌ هم نگفت هدف داستان اینه! کسی‌ همچین حرفی‌ زده بود؟ :ws38:

واقعا مرسی نظر لطفته :ws37:

آره یه بنده خدایی ایراد گرفته بود که " خدا شیر و نون میخوره آخه؟"، متوجه نبود که هدف داستان یه چیز دیگه ای بود :ws37:

لینک به دیدگاه
واقعا مرسی نظر لطفته :ws37:

آره یه بنده خدایی ایراد گرفته بود که " خدا شیر و نون میخوره آخه؟"، متوجه نبود که هدف داستان یه چیز دیگه ای بود :ws37:

اره واقعا نظر لطفمه:w16:

این برداشت‌های تو منو کشته:banel_smiley_4: اینکه خدا نونو شیر نمیخوره چه ربطی‌ به هدف داستان داره آخه؟

تکرار کنم اینو که این داستان برای کودکان هست؟ این نونو شیر خوردن و نامه دادن و و... مثل قصه‌های بچه هاست همین. چه گیری داری تو رو این حرف من!

داستان از نظرت هدف خیلی‌ چشم گیری داشت؟ خوب آفرین حتما بقیه هم باید هم نظرت باشن؟ نباشن میشن رادیکال؟

لینک به دیدگاه
اره واقعا نظر لطفمه:w16:

این برداشت‌های تو منو کشته:banel_smiley_4: اینکه خدا نونو شیر نمیخوره چه ربطی‌ به هدف داستان داره آخه؟

تکرار کنم اینو که این داستان برای کودکان هست؟ این نونو شیر خوردن و نامه دادن و و... مثل قصه‌های بچه هاست همین. چه گیری داری تو رو این حرف من!

داستان از نظرت هدف خیلی‌ چشم گیری داشت؟ خوب آفرین حتما بقیه هم باید هم نظرت باشن؟ نباشن میشن رادیکال؟

من گیر دادم؟ بعد پست من تو هی سئوال کردی و من جواب دادم، من نگفتم رادیکال گفتم دارین میشین و اگر هم گفته باشم برداشت خودمه و لزومی نداره راجع بهش به کسی توضیح بدم:ws37: احیانا رادیکال که از نظر تو توهین نیست؟!:ws38: تازه شم مخاطبم تو نبودی :icon_redface:

لینک به دیدگاه

به نظر شما هدف وسیله رو توجیه میکنه؟

آیا اگه من بدونم برم تو جنگل گرگ ممکنه بهم حمله کنه بهتره یا اینکه بهم بگن بری جنگل ممکنه لولو به هم حمله کنه؟

لینک به دیدگاه
من گیر دادم؟ بعد پست من تو هی سئوال کردی و من جواب دادم، من نگفتم رادیکال گفتم دارین میشین و اگر هم گفته باشم برداشت خودمه و لزومی نداره راجع بهش به کسی توضیح بدم:ws37: احیانا رادیکال که از نظر تو توهین نیست؟!:ws38: تازه شم مخاطبم تو نبودی :icon_redface:
ازت پرسیدم مخاطب پستت کیه گفتی‌ اون تیکه منحصراً تو! بقیشم مشارکتی با بقیه! وقتی‌ میگی‌ مخاطبم شما‌ها هستین نمیشه بگی‌ به خودم مربوطه! به یکی‌ یه حرفی‌ بزنی‌ بعد بگی‌ به خودم مربوطه!!! اگه اینطوره نظر منو بقیم راجب داستان و هدفش به خودمون مربوطه! لازم نیست برامون شفاف سازی کنی‌!
لینک به دیدگاه
با خود داستان که دعوا کردین:ws3:
داستان قشنگی‌ هم بود منکه دوس داشتم :w16:من کلا قصه دوس دارم اگه یادم بمونه واسه بچه‌ها تعریف می‌کنم این کارم دوس دارم:ws37:

البته با کمی‌ تغییر تعریفش می‌کنم:ws37:

لینک به دیدگاه
داستان قشنگی‌ هم بود منکه دوس داشتم :w16:من کلا قصه دوس دارم اگه یادم بمونه واسه بچه‌ها تعریف می‌کنم این کارم دوس دارم:ws37:

البته با کمی‌ تغییر تعریفش می‌کنم:ws37:

کپی رایتش چی میشه؟:whistle:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...