!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ [quote=Atre Baroon;823535 پس چی درسته؟ شدت جریان واحدش آمپر هست لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ مردم از خنده دست گلت درد نکنه! خواهش میشه! آیا میدانید خیلی بی مزه هستید ؟ ولی جالب بود، تنکس به اندازه شوما؟! بالاخره جالب بود یا بی مزه؟! خواهش میشه شدت جریان واحدش آمپر هست آهان چی شد؟:ws52: هیچی! لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ نه نمیدانیم!بعدش چی شد حالا؟....شکلکِ سبزی پاک کردن :ws28: بعدش ایا میدونستی که شروع کردیم به عذر خواهی و این حرف ها ولی خانوم اصلا قبول نکردند میدونستی چرا ؟؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
zebel 619 249 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ من یه سوال دارم : پ.ن یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ بعدش ایا میدونستی که شروع کردیم به عذر خواهی و این حرف ها ولی خانوم اصلا قبول نکردند میدونستی چرا ؟؟:icon_pf (34): نه چرا؟ من یه سوال دارم :پ.ن یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی پی نوشت! لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ نه چرا؟ ! قبول نمیکرد برا اینکه این بار دوم بود که براش ایمیل اشتباه میفرستادم علتش هم شباهت حروف ابتدای ایدی ش با یه دوست دیگه بود که تا میدیدم سند میکردم .. به هر حال خیلی طول کشید . هر جا هست خدا حفظش کنه میدونم شوهر کرد و تا یه بچه اش رو هم خبر دارم ولی 2/3 سالی هست که دیگه خبر ندارم لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ قبول نمیکرد برا اینکه این بار دوم بود که براش ایمیل اشتباه میفرستادم علتش هم شباهت حروف ابتدای ایدی ش با یه دوست دیگه بود که تا میدیدم سند میکردم .. به هر حال خیلی طول کشید . هر جا هست خدا حفظش کنه میدونم شوهر کرد و تا یه بچه اش رو هم خبر دارم ولی 2/3 سالی هست که دیگه خبر ندارم آخییییی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده