!Hooman 10133 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 [quote=Atre Baroon;823535 پس چی درسته؟ شدت جریان واحدش آمپر هست
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 2 فروردین، 2012 مردم از خنده دست گلت درد نکنه! خواهش میشه! آیا میدانید خیلی بی مزه هستید ؟ ولی جالب بود، تنکس به اندازه شوما؟! بالاخره جالب بود یا بی مزه؟! خواهش میشه شدت جریان واحدش آمپر هست آهان چی شد؟:ws52: هیچی!
Himmler 22171 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 نه نمیدانیم!بعدش چی شد حالا؟....شکلکِ سبزی پاک کردن :ws28: بعدش ایا میدونستی که شروع کردیم به عذر خواهی و این حرف ها ولی خانوم اصلا قبول نکردند میدونستی چرا ؟؟:icon_pf (34):
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2012 بعدش ایا میدونستی که شروع کردیم به عذر خواهی و این حرف ها ولی خانوم اصلا قبول نکردند میدونستی چرا ؟؟:icon_pf (34): نه چرا؟ من یه سوال دارم :پ.ن یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی پی نوشت!
Himmler 22171 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 نه چرا؟ ! قبول نمیکرد برا اینکه این بار دوم بود که براش ایمیل اشتباه میفرستادم علتش هم شباهت حروف ابتدای ایدی ش با یه دوست دیگه بود که تا میدیدم سند میکردم .. به هر حال خیلی طول کشید . هر جا هست خدا حفظش کنه میدونم شوهر کرد و تا یه بچه اش رو هم خبر دارم ولی 2/3 سالی هست که دیگه خبر ندارم
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2012 قبول نمیکرد برا اینکه این بار دوم بود که براش ایمیل اشتباه میفرستادم علتش هم شباهت حروف ابتدای ایدی ش با یه دوست دیگه بود که تا میدیدم سند میکردم .. به هر حال خیلی طول کشید . هر جا هست خدا حفظش کنه میدونم شوهر کرد و تا یه بچه اش رو هم خبر دارم ولی 2/3 سالی هست که دیگه خبر ندارم آخییییی
ارسال های توصیه شده