soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ میرزا بابایف، یکی از محبوب ترین هنرمندان آذربایجان، در سال1913 و در باکو بدنیا امد. وی تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته معماری به پایان بردولی علاقه و استعداد بابایف سرانجام او را راهی ارکستر دولتی آذربایجان به رهبریاوزیر حاجی بیگوف کرد. او بعنوان خواننده آواز، تحصیلات موسیقی موسیقی خود را زیرنظر حاجی بیگوف به اتمام می رساند. بابایف همچنین به عنوان بازیگر سینما در بیش ازسی فیلم سینمایی نیز به ایفای نقش می پردازد. با وجود فعالیت های هنری، بابایف بهمعماری نیز وفادار ماند و ساختمان موزه گنجوی باکو اثری به یاد ماندنی از اینهنرمند است. بابایف در سال 2006 درگذشت. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منی آتـدین آی قیــــز آی قیــــز آتشه ... بسله مکدیر عشقینی داییم پئشه م !... آتاجاقدین منی سئودین ... سؤیله بس نئچون ؟!!!... دولدور عشقی شربت کیمی وئر ایچیم سؤیله سؤیله سنه بئله نو اولدو یار ؟!!! چاغیریرام گل ... هارالاردا قالمیسان ؟!!!... منی اینجیتمه ... یالواریرام یار منی آتما ! ترک ائتمه !!!... یالواریرام گل ... هارالاردا قالمیسان ؟!!!... منی اینجیتمه ... یالواریرام یار منی آتما ! ترک ائتمه !!!... آتاجاقدین منی سئودین ... سؤیله بس نئچون ؟!!!... دولدور عشقی شربت کیمی وئر ایچیم سؤیله سؤیله سنه بئله نو اولدو یار ؟!!! (مرا ای دختر ... به آتش انداختی !... و کار همیشگی من مراقبت از این عشق و محبّت توست !!!... اگر می خواستی رهایم کنی ... بگو ببینم پس چرا عاشق من شدی ؟!!! جامم را از عشق خود همانند شربتی لبریز کن تا بنوشم !!! ای یار من ! بگو ! بگو به من ! که تو را چه شد که اینگونه شدی ؟!!! فریاد می زنم که بیا ... در کجاها مانده ای ؟!!! مرا آزار مده ... التماس می کنم که ای یار مرا رها مکن و ترکم مکن ...! التماس می کنم که بیا ... در کجاها مانده ای ؟!!! مرا آزار مده ... التماس می کنم که ای یار مرا رها مکن و ترکم مکن ...! اگر می خواستی رهایم کنی ... بگو ببینم پس چرا عاشق من شدی ؟!!! جامم را از عشق خود همانند شربتی لبریز کن تا بنوشم !!! ای یار من ! بگو ! بگو به من ! که تو را چه شد که اینگونه شدی ؟!!!) براي ديدن عكس در سايز اصلي از 1024x768px اينجا كليك كنيد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گؤزوم یولدا قالدی قالدی آی گؤزل ... پاییز اولدو یارپاقلار اولدو خزل !!!... یوللارینا باخا باخا قالدی گؤزلریم ! سنه چاتسین اوره ییمده کی سؤزلریم !!!... سؤیله سؤیله سنه بئله نو اولدو یار ؟!!! چاغیریرام گل ... هارالاردا قالمیسان ؟!!!... منی اینجیتمه ... یالواریرام یار منی آتما ! ترک ائتمه !!!... یالواریرام گل ... هارالاردا قالمیسان ؟!!!... منی اینجیتمه ... یالواریرام یار منی آتما ! ترک ائتمه !!!... یوللارینا باخا باخا قالدی گؤزلریم ! سنه چاتسین اوره ییمده کی سؤزلریم !!!... سؤیله سؤیله سنه بئله نو اولدو یار ؟!!! (چشمم به راه ماند ... به راه ماند ... ای زیبا روی ! پاییز آمد و برگ درختان همه پژمرده شدند !... نگاه چشمانم به را ه های آمدنش خیره ماند !!!... ای کاش حرف های دلم به تو برسد !!! ای یار من ! بگو ! بگو به من ! که تو را چه شد که اینگونه شدی ؟!!! فریاد می زنم که بیا ... در کجاها مانده ای ؟!!! مرا آزار مده ... التماس می کنم که ای یار مرا رها مکن و ترکم مکن ...! التماس می کنم که بیا ... در کجاها مانده ای ؟!!! مرا آزار مده ... التماس می کنم که ای یار مرا رها مکن و ترکم مکن ...! نگاه چشمانم به را ه های آمدنش خیره ماند !!!... ای کاش حرف های دلم به تو برسد !!! ای یار من ! بگو ! بگو به من ! که تو را چه شد که اینگونه شدی ؟!!!) دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 35 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ سهیل بیر دونیا مرسی، والله ساغول عجیب حال وردین:icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ سهیل بیر دونیا مرسی، والله ساغول عجیب حال وردین:icon_gol: ای بابا، مهندس سنده تورک سن؟ وار اول! چوخ گوزل! 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ای بابا، مهندس سنده تورک سن؟ وار اول! چوخ گوزل! دمین ایسته دا؛ منن تورکه وار بوردا؟ باخ گور ایمضایا 2 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ انا احب آذربایجان و آذربایجانی:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ ورژن کایا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته آهنگ بابا میرزایف اصالت بیشتری داره ولی این هم کایا هست دیگه 1 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ میرزا بابایف Mirzə Babayev) متولد تاریخ(۱۶ژوئیه ۱۹۱۳، باکی فوت در تاریخ ۱۳ ژانویه ۲۰۰۳، باکو) بازیگر و خواننده آذربایجانی بود. وی در رشتهی معماری از دانشگاه صنعتی عزیزبیف آذربایجان فارغالتحصیل شده و سپس به تحصیل آواز در کنسرواتوار دولتی حاجیبیف آذربایجان پرداخت. وی در بیش از سی فیلم مشارکت داشتهاست. 5 لینک به دیدگاه
sevda_zb70 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ اللریزه وارلیق و بیر دونیا ساغلیق من چوخ بو ماهنی نی آختاردیم آما هامی سایتلار یا ***** دیلر یا دا دانلود اولونمیردیلار :w72: 3 لینک به دیدگاه
saramogh 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ سلام مهندس جان من نتونستم دانلود کنم . اگه برام ایمیل کنی یک دنیا ممنونت میشم . یک سال دنبال این آهنگ میگردم تورو خدا برام بفرست. قربونت sohrab2mo@yahoo.com 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده