*lotus* 20275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ باتشکر از دوستان عزیز که نظر دادن اما باید دید خود اون اشخاص از گرفته شدن این عکسا ناراحت هستن یا نه؟ شاید ظرفیت شوخی رو دارن و وارد شدن به این قسمت از حریم خصوصیشون خیلی ناراحت کننده نباشه ما زمانی میتونیم قضاوت کنیم که از نظر اونا آگاهی داشته باشیم ونه با اینکه خودمون جای اونا قرار بدیم اخه طرف زل زده به دوربین چطور میتونه ناراضی باشه،والا به خدا 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ خب که چی ؟مگه اینها آدم نیستند و زندگی ندارند چقدر عکاسه فوضول بوده ها سرش توی زندگی همه هست:vahidrk: خب بعضی عکسا فض.لی بوده و مخفیانه که همیشه حاشیه پیرامون ادمای معروف زیاده اما یه سری دیگش که طرف زل زده به دوربین دیگه فضولی چرااین عکسا هم همیشه طرفدار داره 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ شیر نکن شیر نکناخه تو یه دو دو تا 4 تایی با خودت بکن اخه کی دوس داره عکس من نوعی رو ببینه اما ماشاالله شما مدیر مدبرحالا من نمیخوام کارو به قضاوت بکشونم که میدونی محکومی پس بزار 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ بچه مشایی بچه احمدی نژاد میبینمش جوونیای اقا محمود میاد جلو چشم:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ میبینمش جوونیای اقا محمود میاد جلو چشم:icon_razz: خدا از سر تقصیراتت بگذره 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ خدا از سر تقصیراتت بگذره منم برا شما طلب امرزش میکنم،میدونی که؟ 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ منم برا شما طلب امرزش میکنم،میدونی که؟ چیو میدونم ؟ من هیچی نمیدونم ؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ من نمیتونم عکس ها رو ببینم ... ------------ الآن دیدم ... 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ مرسی عکسها جالب بود ندیده بودم به این میگن تاپیک درست و حسابی 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ اره خب اما خاصالان عکسای منو میزاشتن انقد لایک نمیخورد،والا به خدا یرو خدا رو شکر کن که عکس محمود احمدی نژاد رو نزاشتی که فحش بخوری:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده