Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ دای مُل کوِنی؟ این یعنی چی حالا؟ لُری بود این؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ دای مُل کوِنی؟ مه مو تونه ایگم دم دری ن ایگم میگم این گویش لری چرا اینقدر منحرفه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ مه مو تونه ایگمدم دری ن ایگم میگم این گویش لری چرا اینقدر منحرفه حالا اون کونی رو نمیدونم یعنی چی!! شاید در بین ما همچین کلمه ای نباشه.. شاید مربوط به استان لرستان باشه ولی "مَه مو" یعنی : مگه من مه مو تنه ایگُم: مگه من تو رو میگم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ حالا اون کونی رو نمیدونم یعنی چی!!شاید در بین ما همچین کلمه ای نباشه.. شاید مربوط به استان لرستان باشه ولی "مَه مو" یعنی : مگه من مه مو تنه ایگُم: مگه من تو رو میگم پس حمید صفا بیاد اون کونی و معرفی کنه:ws28: این مه مو رو من فکر بد کردم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ پس حمید صفا بیاد اون کونی و معرفی کنه:ws28:این مه مو رو من فکر بد کردم فکر بد نکنمنحرف حالا من فکر کنم این منظورشه: کُوَنی: کجایی که مربوط میشه به یه بخش دیگه ای از قلمرو لُرها 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ منحرف ها:vahidrk: به گویش لری لرستان و خوزستان بود.به معنی کجایی من زبون لری رو متوجه میشم 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ چرا انقدر منحرفید اینی که شما گفتی من که خودم لرم ماله خرم اباد نفهمیدم ...خودتون گفتید گویش لری جاهای مختلفی هست شاید ماله یه جایه دیگه باشه.....اما از مطلبی که گذاشتی ممنون ....حالا من یه مطلب راجع به خود واژه لر میزارم اونو بخونید شاید مفید بود.. 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ حمید جان کونی نه. کوچنی . یعنی کجایی میخوای بپرسی مال کجا هستی باید اینجور بگی لری لرستانی و قسمت اندیمشک و دزفول : ها مال کیه؟ ها مال کوچو؟ لری ممسنی و بویر احمدی: مال کوچو هسی؟ شقایق جان درست تلفظ کن 4 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ مه مو تونه ایگمدم دری ن ایگم میگم این گویش لری چرا اینقدر منحرفه منحرف نیست بابا میگه مگه من تو رو میگم اونی که دم در هست رو میگم 4 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ چرا انقدر منحرفید اینی که شما گفتی من که خودم لرم ماله خرم اباد نفهمیدم ...خودتون گفتید گویش لری جاهای مختلفی هست شاید ماله یه جایه دیگه باشه.....اما از مطلبی که گذاشتی ممنون ....حالا من یه مطلب راجع به خود واژه لر میزارم اونو بخونید شاید مفید بود.. هام د خدمتت 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ هام د خدمتت خدمت د ایمانه...:girl_yes2: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ منحرف ها:vahidrk: به گویش لری لرستان و خوزستان بود.به معنی کجایی من زبون لری رو متوجه میشم نام؟پیشه؟ و بگو از کجایی؟ هدفت از دخول به تاپیک چیست؟ 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ خدمت د ایمانه...:girl_yes2: سروری هام د هول خرم ابادی ها 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ سروری هام د هول خرم ابادی ها چرا؟بچه کجایی؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ببخشید میشه چند تا فحش هم بزبون لری یاد بدید از اونا که محمد ببینه اخراج میکنه 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ببخشید میشه چند تا فحش هم بزبون لری یاد بدیداز اونا که محمد ببینه اخراج میکنه نه دیگه اگه یاد بدیم بقیه هم یاد بگیرن فحش بدن اخرش به پای لرا تموم میشه .... لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ببخشید میشه چند تا فحش هم بزبون لری یاد بدیداز اونا که محمد ببینه اخراج میکنه عمرا" :gnugghender: لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ چرا؟بچه کجایی؟ نوراباد ممسنی میگن 11 ماه سربازی تو لشکر 84 خرموا بودم اما باور نکن لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ من لر نیسِم ولی یه خورده لهجشه بلدِم اینجا کسی لر هسا یه خورده دم بزِنیم؟؟ لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ببخشید میشه چند تا فحش هم بزبون لری یاد بدیداز اونا که محمد ببینه اخراج میکنه گویش لری فحش نداره اگه کسی بخواد فحش بده همون فحشای زبون فارسی رو میده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده