M@hya 1123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ واقعا یه تشکر واسه این پستها کمه...کاش میشد چندین بار از این پستها تشکر کرد... خواهش می کنم....قابل نداشت...خوشحالم که خوشتون اومده....:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
M@hya 1123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ گیلان واقعا قشنگه...کاشکی قشنگم باقی بمونه..مرسییییییییییی خواهش میکنم...آره واقعااا رویاییه... 3 لینک به دیدگاه
M@hya 1123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ چقد قشنگ بود خدایی . آدم تو یه همچین جاهایی دیگه خستگی ای احساس نمی کنه .... 1 لینک به دیدگاه
M@hya 1123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ میسییی میسیییی؛عااااالی بود:hapydancsmil:؛ استانه مائه دیگه :hapydancsmil:[/QUOTE] خواهش میکنم...واقعااااستان زیبایی دارین... گیلان ییلاقات خیلی خیلی خیلی زیبایی هم داره...اگه دوست داشته باشن می تونم عکساشو بزارم حتماااا عزیزم بذار برامون تا بیشتر با این استان و ییلاقاش آشنا بشیم خیلی باحاله!اما من بیام اونجا فک نکنم بتونم نفس بکشم آره منم بچه کوهستانم چند بار رفتم گیلان داشتم خفه میشدم من تعریف گردنه حیرانو خیلی شنیده بودم اما ندیده بودم تاحالا.چه جای زیبا و قشنگیه. حتماً میرم. مرسی. رفت تو favorites تا بعداً سر فرصت همه رو برم. من رفتم خیلی قشنگه...حتی نمیشه با این عکسا به تصویرش کشید ... من خیلی از جاهای گیلان رو رفتم.شاید نزدیک به 70 درصدش رو با وجود اینکه بچه خوزستان هستم.اما یه منطقه هست که شما عکسشو نذاشتین.ییلاق اهالی تالش بود.جاده ی اسالم به خلخال 40 کیلومتر تقریبا باید بریم تا برسیم.اگه تلفظش درست یادم مونده باشه چَرَسُو بهش میگفتن.اونجا تو کلبه یه شب موندیم.واقعا بهترین جای عمرم که رفته بودم و زیباترین همونجا بود.لطفا بچه های تالش و گیلان بگن درستش چیه و اگه عکس از اونجا دارین هم بذارین. گردنه حیران دیگه زیبایی سابق خودش رو نداره.جاده ی خلخال-اسالم واقعا زیباترین جاده ی ایران هست.توصیف نکردنیه تاپیک عالی بود.خاطرات زیبایی رو به یادم آورد. به سلامتی همه بچه های گیلان ممنون از اطلاعاتی که در اختیامون گذاشتین...بچه ها هر کسی عکسی داره در مورد حتمااا بذاره... 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ حالا که استارتر تاپیک هم اجازه داد، پس چندتا عکس فعلا می زارم .خودم خیلی این جاهارو دوست دارم " سد تاریک " 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ درفک ( واسه اینجا بدجور می میرم!! ) 8 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ پشیمونی ؟؟؟ نوچ ولی هوس شمال کردم 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ خییییییییییییییییییییییییییییلللللللللللللیییییییییییییی قشنگ بود 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ لذت بردم عسیسم.عاااااالی بووووود....:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ زیبا بودن! دفعه بعد میتینگ رو بزاریم گیلان 1 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ واقعا به اونایی که تو گیلان زندگی میکنن باید گفت خوششششششش به حالتون ونوووووس رحمان و بقیه:icon_razz: لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ خیلی زیبا بود ولی تو تابستون هواش خیلی بده بهتره پاییز و بهار رفت... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده