Ali.Akbar 9,300 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ مواد لازم برای 15 نفر گوشت و گردن گوسفندي - يك كيلوگرم لوبيا قرمز - يك پيمانه لوبيا سفيد - يك پيمانه لوبيا چيتي - يك پيمانه نخود - يك پيمانه بلغور گندم - يك پيمانه نمك، فلفل، دارچين و زنجبيل - به ميزان لازم برنج نیمه- دو پيمانه طرز تهيه ابتدا تمام حبوبات خيس خورده از شب قبل را به همراه گوشت و پياز خرد شده حرارت ميدهيم تا كاملا پخته شود ، در حين پخت حبوبات، مرتب هم بزنيد تا مواد كاملا له شود و به شكل حليم دربيايد. سپس در اواسط پخت، ادويهها را اضافه كرده و دائم با گوشتكوب برقي يا دستي، مواد را مخلوط ميكنيم تا له شود. غذا آماده سرو است و در آخر قيمه را روي شله ميريزيم. نكات مهم: 1- از گوشت گوسفندي استفاده شود. 2- اين غذا در حدود شش تا هفت ساعت روي حرارت، هم زده ميشود. 3- شله مشهدي يكي از اصيلترين غذاهاي مشهد است 4- اين غذا را با قيمه آماده كه شامل لپه، گوشت، پياز و ربگوجهفرنگي است تزئين كنيد. 7 نقل قول لینک به دیدگاه
Fahim 9,563 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ انصافا خودت پختیش ؟ خوشمزش ؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4,937 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ وااااااااااااااای الان هر چی مشهدیه میاد می بینه این تایپیکو!! :ws28: عجب غذای اصیلی داریم ما!! نقل قول لینک به دیدگاه
Fahim 9,563 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ کسی جواب نداد خوشمزس برم درست کنم یا نه نقل قول لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4,937 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ کسی جواب نداد خوشمزس برم درست کنم یا نه آره فهمیه جان یه بار که درست کردی میشه غذای اصلیت و میره تو لیست انتظارات... 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9,300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ بهترین غذا همین شله هستش . خدایییش خیلی خوشمزه هستش کسایی که نخوردن حتما اینو بخورن نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .