shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ اگر یه چیزی بود که روی دماغ رو هم میگرفت من برای خودم میبافیدمش 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ اگر یه چیزی بود که روی دماغ رو هم میگرفت من برای خودم میبافیدمش یه دونه از اینا برا شوورت درست کن یه وقت اداره ای جایی میره کارش زود را بیفته ! 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ یه دونه از اینا برا شوورت درست کن یه وقت اداره ای جایی میره کارش زود را بیفته ! باشه بذار بیادش براش درست میکنم مگه میخواد بره باهاش دزدی؟ 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ آقایون از اینا خواستید خودتون واسه خودتون درس کنید! 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ آقایون از اینا خواستید خودتون واسه خودتون درس کنید! :ws28: دقیقا اومدم این و بنویسم دیدم تو نوشتی 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ باشه بذار بیادش براش درست میکنممگه میخواد بره باهاش دزدی؟ نه بابا دزدی که نه ! نه تو ایران کار آدم بدون ریش را نمیفته از این جهت گفتم ! آقایون از اینا خواستید خودتون واسه خودتون درس کنید! اقایون که بلد نیستن ! این خانومان که تو راهنمایی و دبستان میل بافتنی میدن دستشون ! 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ نه بابا دزدی که نه ! نه تو ایران کار آدم بدون ریش را نمیفته از این جهت گفتم ! اقایون که بلد نیستن ! این خانومان که تو راهنمایی و دبستان میل بافتنی میدن دستشون ! آقایون برن یاد بگیرن! بله خانومها توانایی بالایی دارن:hapydancsmil: آقایون هم میتونن سعی خودشونو بکنن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده