shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 اگر یه چیزی بود که روی دماغ رو هم میگرفت من برای خودم میبافیدمش 5
Saman_88 8062 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2011 اگر یه چیزی بود که روی دماغ رو هم میگرفت من برای خودم میبافیدمش یه دونه از اینا برا شوورت درست کن یه وقت اداره ای جایی میره کارش زود را بیفته ! 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 یه دونه از اینا برا شوورت درست کن یه وقت اداره ای جایی میره کارش زود را بیفته ! باشه بذار بیادش براش درست میکنم مگه میخواد بره باهاش دزدی؟ 5
شقایق31 40377 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 آقایون از اینا خواستید خودتون واسه خودتون درس کنید! :ws28: دقیقا اومدم این و بنویسم دیدم تو نوشتی 5
Saman_88 8062 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2011 باشه بذار بیادش براش درست میکنممگه میخواد بره باهاش دزدی؟ نه بابا دزدی که نه ! نه تو ایران کار آدم بدون ریش را نمیفته از این جهت گفتم ! آقایون از اینا خواستید خودتون واسه خودتون درس کنید! اقایون که بلد نیستن ! این خانومان که تو راهنمایی و دبستان میل بافتنی میدن دستشون ! 3
NEGARi 9387 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 نه بابا دزدی که نه ! نه تو ایران کار آدم بدون ریش را نمیفته از این جهت گفتم ! اقایون که بلد نیستن ! این خانومان که تو راهنمایی و دبستان میل بافتنی میدن دستشون ! آقایون برن یاد بگیرن! بله خانومها توانایی بالایی دارن:hapydancsmil: آقایون هم میتونن سعی خودشونو بکنن 3
ارسال های توصیه شده