keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ «مستبدین کوچک» مستبد می رود اما خوی استبدادی به یادگار می ماند دیکتاتورِ بیرون را به زیر می کشیم اما اسیرِ پادشاهِ مطلقه ی درونی می مانیم شانه های ما به نردبانی برای بالا رفتن از یکدیگر شبیه ست تا تکیه گاهی برای لَختی آسایش دیگری اعتماد متقابل! عجب واژه ی غریبی ست اینجا 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ :ws52::ws52::ws52: منظور کره شمالیه 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ :ws52::ws52::ws52: منظور کره شمالیه ای کاش استبداد هم مرز و محدوده داشت... میتونه هر جایی باشه.. میتونه در قلب و مغز من هم رخنه کنه وقتیکه فریاد میزنم: حرف حرف منه! مستبد کوچولو میتونه خودِ من باشم وقتی انتقاد دوستانه ی دوستم رو هم بر نمی تابم... 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ ای کاش استبداد هم مرز و محدوده داشت... میتونه هر جایی باشه.. میتونه در قلب و مغز من هم رخنه کنه وقتیکه فریاد میزنم: حرف حرف منه! مستبد کوچولو میتونه خودِ من من باشم وقتی انتقاد دوستانه ی دوستم رو هم بر نمی تابم... کیوان جون این استبداد بدجوری مو مخت رفته ها نکنه تازگیا مورد ظلام قرار گرفتی ولی کلا 99.9 درصد مردم به اندازه زورشون مستبدن نمیدونم چرا تو میدونی 4 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ کیوان جون این استبداد بدجوری مو مخت رفته ها نکنه تازگیا مورد ظلام قرار گرفتی ولی کلا 99.9 درصد مردم به اندازه زورشون مستبدن نمیدونم چرا تو میدونی چی رو میدونم وحید جان؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حقیقتش من احساس میکنم دچار انحطاط اخلاقی شدیم! اصلا نگاهی به درون خودمون نداریم، خودخواهی و تکبر، ترجیع بند تمام اعمال و کردار ما شده حتی این رو میشه توی رانندگی آدمها یا ایستادن توی نونوایی هم مشاهده کرد تحقق دموکراسی نیاز به آموزش، تساهل، فرهنگ مدارا، احترام بح حقوق دیگران داره همه ما این ها رو میدونیم، هزاران بار خوندیم، شنیدیم، اما حتی سر ایستادن واسه گرفتن غذای سلف دانشگاه هم رعایت نمی کنیم فقط حرف میزنیم، ایراد از سایرین میگیریم اما فراموش میکنیم یکی از همون سایرین ما هستیم 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ بعضی ظلم ها را نمیشه فریاد بزنی از شدت سنگینی و بی عدالتی هیچ کلمه واژه حتی لحن مناسبی برای بیانش پیدا نمی کنی ظلم های هست که ادم را محکوم به سکوت میکنه سکوتی که از درون روح ادم را میخوره و می تراشه ظلم هایی که مثل یک ضربه کاری از شدت درد مجال آخ و ناله کردن هم پیدا نمی کنی عملا لال میشی بهت زده و گیچ به عمق رذالت ظالم فکر میکنی حجم سنگین و باور نکردنی پستی و حقارت الوده به زورگویی و دروغ را مینی که پشت لبخند زشت سلطه جویی، موزیانه قایم شده.....اون وقته که باید متاسف شد برای این همه ناچیز بودن زور گویانی ترسو از این دست سکوتت را به ابتذال گفتن نکش و شجه کشیدن نکش که انها همین را میخوان . انسان های مرد و ازاده ای بودن و هستند که ظلم را به هیچ عنوان نپذیرفتن هرجند که مظلوم بودن و هستند . 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ همیشه باید برای عقاید 100%درست 1%احتمال اشتباه گذاشت غیر از این هممون مستبدیم! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده