رفتن به مطلب

پیراشکی سیب زمینی و نان سیر دار


ارسال های توصیه شده

81500.jpg

 

 

 

 

نان باگت را از وسط نصف کرده و در صورت تمایل خمیر داخل آن را خارج کنید. سپس لایه‌ای‌ کره روی آن بمالید و سیرهایی را که از قبل رنده کرده‌اید روی سطح آن بریزیدپیراشکی سیب زمینی

مواد لازم: سیب زمینی: ۲ عدد بزرگ،

تخم مرغ: یک عدد،

قارچ: ۱۰۰ گرم،

پیازچه: ۳ ساقه،

پنیر پیتزا: به میزان دلخواه،

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم.

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی‌ها را بپزید و پس از پخته شدن آنها را رنده یا خوب له کنید. سپس یک عدد تخم مرغ را درون آن بشکنید و نمک، فلفل و زرد چوبه را به آن اضافه کنید. در این مرحله قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و درون روغن کمی تفت دهید اما مراقب باشید رنگ آنها قهوه‌ای نشود. سپس پیازچه‌ها را خرد کرده و درون همان روغن کمی تفت دهید تا نرم شود. حالا گلوله‌ای کوچک از سیب زمینی بردارید و کمی از مخلوط قارچ و پیازچه درون آن بریزید و پس از ریختن پنیر پیتزا روی آن، پیراشکی را با دست به صورت رول در‌آورید و درون روغن سرخ کنید.

نان سیردار

مواد لازم:

نان باگت: ۲ عدد،

کره: ۵۰ گرم،

سس مایونز یا سس گوجه فرنگی: به مقدار لازم،

سیر: ۳ حبه،

پنیر پیتزا: به میزان دلخواه.

طرز تهیه:

نان باگت را از وسط نصف کرده و در صورت تمایل خمیر داخل آن را خارج کنید. سپس لایه‌ای‌ کره روی آن بمالید و سیرهایی را که از قبل رنده کرده‌اید روی سطح آن بریزید و در مرحله آخر مقدار دلخواه پنیر پیتزا را نیز به آن بیفزایید. گریل فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید و نان‌ها را درون سینی فر بچینید. وقتی پنیر پیتزا آب شد و به رنگ طلایی درآمد، می‌توانید آن را از فر خارج کنید. این نان را می‌توان با سس گوجه یا سس مایونز مصرف کرد.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...