hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ نان باگت را از وسط نصف کرده و در صورت تمایل خمیر داخل آن را خارج کنید. سپس لایهای کره روی آن بمالید و سیرهایی را که از قبل رنده کردهاید روی سطح آن بریزیدپیراشکی سیب زمینی مواد لازم: سیب زمینی: ۲ عدد بزرگ، تخم مرغ: یک عدد، قارچ: ۱۰۰ گرم، پیازچه: ۳ ساقه، پنیر پیتزا: به میزان دلخواه، نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم. طرز تهیه: ابتدا سیب زمینیها را بپزید و پس از پخته شدن آنها را رنده یا خوب له کنید. سپس یک عدد تخم مرغ را درون آن بشکنید و نمک، فلفل و زرد چوبه را به آن اضافه کنید. در این مرحله قارچها را به صورت ورقهای خرد کرده و درون روغن کمی تفت دهید اما مراقب باشید رنگ آنها قهوهای نشود. سپس پیازچهها را خرد کرده و درون همان روغن کمی تفت دهید تا نرم شود. حالا گلولهای کوچک از سیب زمینی بردارید و کمی از مخلوط قارچ و پیازچه درون آن بریزید و پس از ریختن پنیر پیتزا روی آن، پیراشکی را با دست به صورت رول درآورید و درون روغن سرخ کنید. نان سیردار مواد لازم: نان باگت: ۲ عدد، کره: ۵۰ گرم، سس مایونز یا سس گوجه فرنگی: به مقدار لازم، سیر: ۳ حبه، پنیر پیتزا: به میزان دلخواه. طرز تهیه: نان باگت را از وسط نصف کرده و در صورت تمایل خمیر داخل آن را خارج کنید. سپس لایهای کره روی آن بمالید و سیرهایی را که از قبل رنده کردهاید روی سطح آن بریزید و در مرحله آخر مقدار دلخواه پنیر پیتزا را نیز به آن بیفزایید. گریل فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید و نانها را درون سینی فر بچینید. وقتی پنیر پیتزا آب شد و به رنگ طلایی درآمد، میتوانید آن را از فر خارج کنید. این نان را میتوان با سس گوجه یا سس مایونز مصرف کرد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده