رفتن به مطلب

زن یا کالایی برای خرید و فروش

ارسال های توصیه شده

از اون طرف هم مرد‌ها دوس دارن پولی‌ که حالا به هر نحوی در آوردن بدن به دوس دخترشون یا همسرشون!

مثلا دوست من تازه ازدواج کرده خونه‌ای داشت رو زد به نام همسرش, هزارو خورده‌ای سکه مهرش کرد قبل از ازدواج کلا از نظر مالی دختررو ساپورت میکرد! اونم پولی‌ که به زحمت خودش در آورده!!!

اگه دخترا مهریه میگیرن این مرد هان که میذارن کسی‌ ازشون مهریه بگیره یعنی‌ قضیه کاملا دو طرفست!

زن‌هایی‌ که ازدواج می‌کنن و با پول مردی که صبح تا شب سره کاره تفریح می‌کنن و اون مرد خودش خواسته ببخشید این سواری رو بده!!!

به مرد‌ها هم کم نگاه ابزاری نمیشه!!!

همه جور زندگی‌ هست که اکثرا خود خواسته است....

باید این جملات رو طلا گرفت:a030:

واقع درسته...هیچ اختلاف ومشکلی یه سر نداره وباید دوطرفه به قضیه نگاه کرد...من خودم یه پسرم دیگه دارم میبینم چقدر مشکلاتی که بعد ازدواج واسه مردان پیش میاد ناشی از زیاده خواهی زنان هست واینکه زنان مردان رو فقط به شکل یه ماشین چاپ اسکناس میبینند ویه مرکبی واسه سواری تصور میکنند البته اینم ناشی از ضعف مردان در مقابل ......هست ک فقط کافیه زنه مخصوصا اوایل زندگی یه شب دراتاق خواب رو قفل کنه واجازه همخوابی نده مرده شده کلیه شو میفروشه تا نیاز زن رو برآورده کنه

مشکل اینه که هیچ طرفی سهم خودش رو در این اشتباه قبول نمیکنه مردان میندازند گردن زنان وبرعکس ...شده یه بازی فوتبال که هی توپ تقصر رو تو زمین حریف میندازندTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
من یه جورایی مخالف هستم که زن در ایران (ویا کل دنیا) بصورت کالا مبادله میشه. همیشه در هر کجای دنیا تناقضاتی وجود داره که متأسفانه تناقضات ما در قانونمون نمود کرده. زن برای تشکیل خانواده است و بس.

باید در زمان ازدواج چشمانمان باز باشد.

قوانین همیشه همین بودند ... شرایط عقدنامه هم که مشخص هستند.

امضای عقدنامه یعنی قبول همه این شرایط و قوانین.

مهریه برای زنان لازمه. حالا دلیلش رو همه میدونند دیگه.

پشتوانه

شاید روزی مرد زد زیر قول و قرارهاش!:hanghead:

hapydancsmil.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینی که میگن زن تو غرب کالاست سر یه چی دیگست ها..........به درست و غلط حرف کاری ندارم........ولی با مهریه این موضوع رو نمیشه مقایسه کرد!!! دو تا موضوع مختلفن

با قوانین تبعیض آمیزی که وجود داره مهریه دیگه حداقل دست آویزیه که زن میتونه داشته باشه.....حالا هرچند این تعبیر ها بشه و هرچند این تعبیرها تا حدی درس باشه اما تو شرایط موجود مهریه بد نیست

هرچند به نظر من کسی اگه عاقل باشه مهریه رو میبخشه حق طلاق رو میگیره !!

عزیزم این حق طلاقی هم که ازش حرف میزنن همش کشکه.

یکی رو میشناسم حق طلاق هم با خودشه شوهرش معتاد در اومد با کلی شرایط ضمن عقد هنوز هم که هنوزه نتونسته طلاق بگیره وقتی میره دادگاه میگن زن عقدی اش هستی و باید تمکین کنی!!!:sigh::4564:

راس میگن تو این جامعه که همه قوانین به نفع آقایونه زن ارج و قربش خیلی زیاده تو ممالک دیگه فقط به خاطر نداشتن حجاب و... یه کالا دیده میشه.:sigh:

• Like 5
لینک به دیدگاه

قانون هایی که ما تو ایران داریم همش تناقض دارن با هم .... در عین حال که تاکید میکنن باید زن و شوهر همدیگرو دوست داشته باشن و به استحکام پایه های زندگی کمک کنن، حرف از مهریه و این چیزا میزنن که خیلی وقتا باعث از هم پاشیدن زندگی افراد میشه ، کلا پول که میاد تو رابطه های عاطفی ، افرادو از هم دورتر و سردتر میکنه

• Like 2
لینک به دیدگاه

مهریه مال 50 سال پیش بود که زنها به خاطر فضای جامعه وقتی شوهرشون رو از دست میدادن مثل این بود که یتیم میشن! به نظر من مهریه باید برای زن هایی که تحصیلات ندارن یا توانایی کار کردن ندارن باشه؛ شوهره دیپلمه درآمدش ماهی 600 تومنه زن فوق لیسانس درآمدش ماهی 3 تومنه؛ بعد باید مرد به زن مهریه بده؟:banel_smiley_4: مهریه به شدت به قانون احتیاج داره:icon_razz:

• Like 1
لینک به دیدگاه
باید این جملات رو طلا گرفت:a030:

واقع درسته...هیچ اختلاف ومشکلی یه سر نداره وباید دوطرفه به قضیه نگاه کرد...من خودم یه پسرم دیگه دارم میبینم چقدر مشکلاتی که بعد ازدواج واسه مردان پیش میاد ناشی از زیاده خواهی زنان هست واینکه زنان مردان رو فقط به شکل یه ماشین چاپ اسکناس میبینند ویه مرکبی واسه سواری تصور میکنند البته اینم ناشی از ضعف مردان در مقابل ......هست ک فقط کافیه زنه مخصوصا اوایل زندگی یه شب دراتاق خواب رو قفل کنه واجازه همخوابی نده مرده شده کلیه شو میفروشه تا نیاز زن رو برآورده کنه

مشکل اینه که هیچ طرفی سهم خودش رو در این اشتباه قبول نمیکنه مردان میندازند گردن زنان وبرعکس ...شده یه بازی فوتبال که هی توپ تقصر رو تو زمین حریف میندازند:4564:

ببخشید ولی‌ س.کس هم یه چیز دو طرفست و نیاز هردو طرف فقط نیاز یه مرد نیست.

درضمن مطمئن باشید اکثر زن‌ها هم چین کاری حداقل تو ایران نمیکنن نکنه همسرشون مثل آب خوردن بره یه نفرو صیغه کنه...

اگر دید کاملا مشترک به همه چیز داشته باشیم و مرز بندی و تقسیم بندی‌ها برداشته بشه و اینکه به هرچیزی به شکل وظیفه نگاه نشه مثل اینک زن وظیفشه تمکین جنسی‌ کنه مرد وظیفشه تمکین مالی کنه دیگه خیلی از این مشکلات و سو استفاده‌ها پیش نمیاد!

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...