faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ لدت بردم عزیزم، دستت طلا:hapydancsmil::hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ خوب ببخشید...در عوض این گل تقدیم به همه اونایی که.....:imoksmiley: این قشنگ شده افرین ! 9 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ لدت بردم عزیزم، دستت طلا:hapydancsmil::hapydancsmil: :wavesmile:مرسی عزیزم 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ این قشنگ شدهافرین ! ممنون این گل تقدیم به شما 7 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ توی شهرسازی که چیزی نشدی ولی توی عکاسی اگه چشمات ضعیف نشه یه چیزی میشی البته کلا شهرساز درست حسابی توی ایران نداریم بهت برنخوره 5 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ [/quoteاگه از عناصر مصنوعی توی این عکس نمیبود خلی زیبا تر میشد....تیر برقا مزاحمت بدی دزست کردن 6 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ اخیه...جوجه گنجیشکه چرا ولو رو زمینه...نکنه واسه عکس نا کارش کردین؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ همیشه دوستان رو شگفت زده نمدیدی...افرین..جای تشکر داره... 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ بسیار بسیار زیبا و خیره کننده بود 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ بله!!بده؟یا خوبه!راستی مدل دوربینم: CANON SX200 IS حالا هی عکس بگیر!!! چرا قمپوزشو در میکنی:vahidrk: از یه مارچی (مار کوچک) رفتس عکس گرفتس (به لهجه اصفهانی) خوبه من عکسی که از یه خرس گرفتم رو بذارم:vahidrk: عکاس باشی عکاس بمونی 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی نسیم جان از دعوت عکس هات بسی قشنگ بود خانم مهندس لذت بردیم 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ عکسای زیبایی گرفتیبا این دوربین حرفه ای ولی چرا همش تو مسابقه ها آخر میشیشوخی کردم 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ توی شهرسازی که چیزی نشدی ولی توی عکاسی اگه چشمات ضعیف نشه یه چیزی میشیالبته کلا شهرساز درست حسابی توی ایران نداریم بهت برنخوره این الان نهایت احساسات و لطفته دیگه......................:vahidrk: کاملا مشخصه!!! حالا برم بخوره....کی اینجا پاسخگوئه اخه ممنون که دیدی مهندس بهترون [/quoteاگه از عناصر مصنوعی توی این عکس نمیبود خلی زیبا تر میشد....تیر برقا مزاحمت بدی دزست کردن عوامل فیزیکی که موجوده و کاریش نمیشه کرد اخیه...جوجه گنجیشکه چرا ولو رو زمینه...نکنه واسه عکس نا کارش کردین؟؟؟ نه من جرات ندارم دست بزنم که....پاش شکسته بود افتاده بود داخل باغچه...منم خوب عاشقه سوژه ثابت...از بالا...پایین...نک ....و... تا دلت بخواد عکس انداختم.اما این از همه بهتر شد همیشه دوستان رو شگفت زده نمدیدی...افرین..جای تشکر داره... شگفت زده.نه بابا شما لطف داری ممنون از شما که دیدین 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ بسیار بسیار زیبا و خیره کننده بود ممنوونم:girl_blush2: مرسی که دیدی نسیم یه پا عکاسیا واسه خودت پس نه پس نه دیگه اووونقده مرسی که اومدی حالا هی عکس بگیر!!!چرا قمپوزشو در میکنی:vahidrk: از یه مارچی (مار کوچک) رفتس عکس گرفتس (به لهجه اصفهانی) خوبه من عکسی که از یه خرس گرفتم رو بذارم:vahidrk: عکاس باشی عکاس بمونی منقمپووووز همه اینجا میدونن من ریا نمیکنم حتما تواناییشو داشتم که مارچی رو اندازه پلنگ کنمهنرت نشون بده.............خرس بکن اندازه دایناسور:gnugghender: ممنونم ممنون که دیدی علی آقا مرسی نسیم جان از دعوت عکس هات بسی قشنگ بود خانم مهندس لذت بردیم افتخار دادین پرفسورش چی شد پس... امیدوارم همینطور باشه عالی بود نسیم جون مرسی عزیزم عکسای زیبایی گرفتیبا این دوربین حرفه ای ولی چرا همش تو مسابقه ها آخر میشیشوخی کردم ممنووووووووووووووون :vahidrk:شوخی شوخی حرفتو میزنی............این حرفیه که یه دفه بزنی!!! دوربین حرفه ای چندبار گفتم....من میدون دادم جوون ترا ....میخوام ریا نشه!باور کن... خیلی عالی و زیبا مرسی عزیزم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده