Yekta.M 15459 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 اره میدونم مقصر مهندسه....ولی خوب باز تو به بزرگی خودت ببخشش!!!منم سر جریان مار اوردن جبران میکنم:gnugghender:...قول میدم حمید بخاطر گل روی نسیم خانم بخشیده شدی .....بروووو نذر و نیازی ک کرده بودی تا ببخشمت رو بجا بیار مرسی نسیم جوووون... ♥ آخ جون ماررررر خوجل و خوشرنگ ی مار زنگی هم بیار برام واسه صبحا ک میخوام از خواب بیدار شم واسه حمید کرم خاکی هم بیاری کافیه براش 3
nasim184 12256 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2013 حمید بخاطر گل روی نسیم خانم بخشیده شدی .....بروووو نذر و نیازی ک کرده بودی تا ببخشمت رو بجا بیار مرسی نسیم جوووون... ♥ آخ جون ماررررر خوجل و خوشرنگ ی مار زنگی هم بیار برام واسه صبحا ک میخوام از خواب بیدار شم واسه حمید کرم خاکی هم بیاری کافیه براش سخاوتمندیت تحسین میکنم عزیزم....این روزا همچین خانمایی کم پیدا میشن...بهش خیلی لطف کردی!!! اوکی حتما ...ولی الان مهندس خوابه...منتظر جوابای کوبندش باش:icon_pf (34):مدیر مدیره...خوده مدیره(ولی من سر قولم هستماااا) خوشحال شدم یکتا جونی...:flowerysmile: 3
Yekta.M 15459 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 در نبود من بحثی شده؟؟؟ اره کلی پشت سرت حرف زده شده..نبودی 3
mvakili 2726 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 سلام خوبه منم هی عکس میوه بزارم ؟ دل بچه های مردم آب بندازم! 3
nasim184 12256 مالک ارسال شده در 7 شهریور، 2013 سلام خوبه منم هی عکس میوه بزارم ؟ دل بچه های مردم آب بندازم! سلام خوش اومدی..... مثل میوه نوبر..اینم عکس نو بره دیگه!نه این کار با من یکی نکن چون من غش میکنم..... تازه چندتاش تو راهه...واسا 3
nasim184 12256 مالک ارسال شده در 7 شهریور، 2013 خوب ببخشید...در عوض این گل تقدیم به همه اونایی که.....:imoksmiley: :w554: 7
mvakili 2726 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 دست شما در نکنه گرچه دلمون آب افتاد اما خوب لذت بردیم مرسی 5
nasim184 12256 مالک ارسال شده در 7 شهریور، 2013 دست شما در نکنه گرچه دلمون آب افتاد اما خوب لذت بردیم مرسی ممنون ...شما لطف داری.امیدوارم همینطور بوده باشه:4chsmu1: 4
ارسال های توصیه شده