lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ همین ای فیلم هم از هاتبرد قابل دریافته اما با دیجیتال نگاه کنی اجرو ثوابش بیشتره 1 لینک به دیدگاه
مـسـیـح 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ مطالبتون رو توی نت پد کپی کنید، بعد از نت پد کپی بگیرید و اینجا بذارید درست میشه من براتون انجام دادم میتونید همینو توی پست اول ویرایش کنید: به این برنامه ها توجه کنید: شبکه یک: سخنان جناب فتح الله زاده در تحلیل “شب یلدا” شبکه دو: برنامه های روزمره شبکه سه: فوتبال های روزمره و سریال ها شبکه چهار: سخنرانی جناب حدادعادل در مورد هر مسئله ای جز “شب یلدا” شبکه پنج: روزمره شبکه شش: خبرهای فوق العاده به روز! شبکه آموزش: انواع آموزش های پیشرفته و به روز شبکه مستند: تازه ترین مستندهای تا سال ۱۹۷۹ اشتباه نکنید! این محتویات که در بالا آمده، فارغ از تعداد و نام های شبکه هایش، مربوط به ۲۰ سال پیش که تازه صداوسیما به فکر تاسیس شبکه سوم بود، نیست، اتفاقا! مربوط به همین روزهاست: شب یلدا! بسیاری از مردم ایران، شب یلدا را در خانه و در کنار بزرگان خانواده می گذراند و براساس رسم دیرین ایرانی، “درازترین شب سال” را در کنار یکدیگر می گذرانند. اما در میان درد و دل ها، شوخی ها، و آجیل و هندوانه خوردن های این شب، تلویزیون نقش مهم و بسزایی ایفا می کند، اما دریغ، دریغ که در شب یلدای امسال هم صداوسیما چنان رویه سابق، به خود زحمت نداده و بینندگان خود را به سمت شبکه های ماهواره ای هل داد! در ساعت ۷ تا ۱۲ شب گذشته که شاید یکی از پربیننده ترین ساعت های تلویزیون و هر رسانه ی تصویری دیگری در طول سال می تواند باشد، صداوسیمای ایران در حال پخش برنامه های روزمره و فیلم های تکراری بود. این در حالی بود که دو شبکه ی تازه تاسیس که از وزارت ارشاد مجوز گرفته اند، نهایت سعی و تلاش خود را در جذب مخاطب با دعوت از میهمانان مختلف و فراهم کردن زمانی مفرح برای مردم کردند. برنامه ی ویژه ی این دو شبکه در شب یلدا، در مقام مقایسه با برنامه های تک تک شبکه های صداوسیما ایران، از سطح بسیار بسیار بالایی برخورد بود و البته عزیزان صداوسیما و زحمتکشان، تهیه کنندگان و…. همان برنامه های بی رنگ و بوی روزهای سابق را داشتند، انگار نه انگار که امشب یلدایی است و “درازترین شب سال”، برآن نام نهاده اند! متولیان محترم فرهنگی که درد “مردم” و “فرهنگ غنی ایرانی” دارند، بیایند به جای برخورد قهری با تکنولوژی های روز و سردادن شعارهای “مخالفت با ماهواره”، اندکی به فکر محتویات برنامه های خشک، ضعیف و بی معنی و مفهوم صداوسیما باشند که تا کی و کجا بایستی، تلویزیون ایران، به این روند سقوطی خود ادامه دهند؟ تا کجا باید مردم، تلویزیون وطنی خود را به تلویزیون های آن طرف آبی ترجیح دهند و هزار حرف بی ربط سیاسی و غیرسیاسی را ، قاطی برنامه های شاد به خورد مردم دهند؟! آیا به واقع وقت آن نرسیده تا فکری به حال این برنامه های سخیف کرد؟ آیا مدیران سیما تا به حال با خود اندیشیده اند، چرا یک برنامه ورزشی به نام “۹۰″ ( جدا از جذابیت هایی که دارد) باید پربیننده ترین شبکه ایران شود؟ چرا این مدیران زحمتکش، لختی نمی اندیشند که مخاطبانمان کجاست؟ چگونه می توانند جواب گروه انبوه ایرانیانی را بدهند که دیگر، سال به دوازده ماه، شبکه های داخلی را نگاه هم نمی کنند! تا کی سیاستگذاران صداوسیما، بنابراین دارند که مجریان و شومن هایی با چشمان رنگی، صدایی تکراری، اخلاقی خودپسدانه، متکبر، تکه پران، کم ادب و ….. را تحویل مردم دهند؟ چرا سخیف ترین سریال ها با محتوایی مضحک، فقط به خاطر پخش هر روزه از تلویزیون یا فلان شبکه، رکورددار بیننده می شوند و باد غبغب مدیران صداوسیما را نیز موجب می شوند که “دیدید تلویزیون چقدر پرمخاطب است”! اما اگر این عزیزان ، به جای افزایش سطح کیفی برنامه ها ی صداوسیما، در پی برخورد قهری با ماهواره و امثال آن هستند، حداقل اندکی حیا به خرج داده و این سئوال را پی در پی نپرسند که “چرا درصد زیادی از مردم ایران، برنامه های ماهواره ای ایران را به صداوسیما ترجیح می دهند؟” البته این توضیح را نیز ناگفته نگذارم که سطح کیفی بسیاری از برنامه های ماهواره ای – که عمرشان در سرقت های مختلف ، می گذرد و با نمایش فیلم های ایرانی، روز به شب می رسانند – نیز بسیار نازل است، اما الحق و الانصاف، برنامه های تلویزیون های ماهواره ای که از وزارت ارشاد ایران مجوز دارند، قابل قیاس با برنامه های سیمای محترم ایران نیست! اما به واقع، مگر نه آنکه همین آقای رشیدپور که شبکه ایرانیان، چیزی جز “او” نیست، تربیت شده ی همین صداوسیما و همان فضاست؟ پس چگونه است که برخی مدیران کج اندیش این سازمان مهم، با دراختیار داشتن کادری به مراتب قوی تر از شبکه هایی مانند “ایرانیان”، در شب نشینی های خانواده های ایرانی، محلی از اعراب ندارند؟! شاید بتوان پاسخ این سئوال را در تفاوت اهداف مدیران سیما و مجریان آن دانست و یا شاید، تقلیل مباحث مهم فرهنگی به درآمدزایی های کوته بینانه! هر چه هست، جز این دو نیست! سلام من دو ساله با تی وی قهر کردم یعنی اگر تی وی ببینم شاید هفته ای 1ساعت شاید هم نه... اما علت ماهواره ندیدنم هم چیز دیگری است ماهواره برنامه های بسیار خوبی داره. برای هر طرز تفکری. برای کسی که میخواد برنامه های دینی ببینه گرفته تا حتی کسانی که تمیل به دیدن برنامه های پورن دارند اما خب چرا ماهواره رو نمیبینم. دشمن تراشیدن برای خودمون یک حرفه و دشمنی هم یک حرف ما نمیتونیم منکر این بشیم که دشمن داریم بهترین و قوی ترین رسانههای دنیا دست دشمنان ماست. مسئولین رسانهای ما هم که هنوز در زمان قرقر میرزا سیر میکنن و هیچی از فرهنگ نمیدونن متاسفانه توی فیلمها، خبرها، مسابقه ها و همه چیزهایی که از ماهواره به زبان فارسی پخش میشه بزرگترین و اصلی ترین هدفش....جمهوری اسلامی ایران هست. بی بی سی سعی میکنه سیاسی کار کنه من و تو و برنامه هاش رو ببینید.....از آکادمی گوگوش تا سالی تاک و ..... پشت پرده روابطهاشون رو ببینیم همینطور شبکه های دیگه شبکه های داخلی دروغ هم میگن. اما شبکه های خارجی، راست هم میگن فرق شبکه های ما و اونا همینه. ما توی رسانه بسیار ضعیفیم. اما فکر کنم قوی کردن رسانه دشمن هم کار خوبی نباشه. بهتره خودمون رسانه بسازیم ساختن رسانه هم همیشه با ماهواره نیست. با حرکت کردنه این هم ربطی به مذهبی بودن نداره. فرهنگ آریایی 2500ساله ایرانی هیچوقت در لجنزار نبوده. همیشه اصالت داشته اصالت خودمون رو حفظ کنیم حالا اگر این اصالت اسلامی بشه و اسلامی واقعی باشه خیلی زیبا میشه قصدم منبر رفتن نبود 1 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ آخ گفتی ! حرف دل همه ایرونیا رو زدی! 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ اما با دیجیتال نگاه کنی اجرو ثوابش بیشتره پس چی که ثوابش بیشتره هی سیگنالش می پره وسط فیلم کلی کیف می کنیم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
مـسـیـح 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ سلام دقیقا سه ساله یا تلویزیون نمیبینم یا اگر ببینم هفتهای یک ساعت اون وقتی هم که تلویزیون میدیدم شبکه چهار+برنامه راز+برنامه این شبها+20و30. همین خونمون ماهواره نداریم. نه به این خاطر که جیزه و فساده و ... نه! ماهواره برنامه های زیادی داره. از برنامه های قرآنی بسیار خوب، برنامه های علمی، فیلم و مستند تااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شبکه های پورن برای هر کس با هر سلیقه ای. اما چرا ماهواره رو انتخاب نکردم اولا ناخودآگاه ماهواره با خودش مشکلات اخلاقی زیادی رو همراه میکنه. بستن کانال و .... هست اما...خودمون بهتر میدونیم! اما از یک جهت دیگر هم ببینیم شبکه های خبری ماهواره، بی بی سی، سی ان ان، فاکس نیوز، العربیه و خیلیهای دیگه که بسیار قوی و جذاب هستند انصافا هیچ شبکه خبری تو دنیا به جذابی بی بی سی نیست اما آیا واقعا خبری که بی بی سی در مورد ایران میده، برایِ مردم ایرانه؟ یعنی دلش برای مردم ایران میسوزه؟ نه فیلمهایی که نشون میده چطور؟ چرا شبکه من و تو تو برنامه سالی تاکش باید چیزهای بسیار زننده نشون بده که خیلی از دوستانی که ماهواره نگاه میکنند رو برگردونن؟ چرا فارسی1 به جنگ غیرت ایرانی میاد؟ این ها ابزار دشمنه. ما نمیخوایم دشمن تراشی بکنیم. قطعا نمیشه با توپ و تانک جنگید. باید به فرهنگ حمله کرد و ماهواره فرهنگ رو میزنه. روز و شبی نیست که مسئولین صدا و سیما خصوصا جناب ضرغامی رو لعن و نفرین نکنم که فیلمها و برنامه های آبگوشتی و بیمحتواشون هیچ سودی برای مردم نداشته فکر میکنیم جلب رضایت مردم تو دوستی پسر و دختر مثل فیلم تاثریا است نه! مردم ایران هنوز هم غیرت رو دوست دارند. هنوز هم سنت رو دوست دارند مطمئنم اگر جوون ایرانی عزیز ببینه شبکه های داخلی واقعا محتوا و برنامه دارن، نمیره ماهواره ببینه فیلم خوب، هر روز فیلم بذاریم و فیلم خوب پخش کنیم خوب یعنی جذاب، نه خارج از فرهنگ فیلمهای خوب خارجی اخبارهامون رو بسیار جذاب کنیم. ما دروغ هم میگیم، اما دشمن راست هم میگه ولی خبرهامون رو جذاب کنیم. همه چیز رو بگیم. مطمئنا این به نفع ماست خیلی چیزها هست که اگر تو صدا و سیمای خودمون پیاده بشه مارو قوی میکنه و متاسفانه کو گوش شنوا من ماهواره نگاه نمیکنم اما تلویزیون هم نمیبینم اشکال از محتوای ماست. به امید روزی که محتوای خوبی داشته باشیم 5 لینک به دیدگاه
wisdom girl 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ مطالبتون رو توی نت پد کپی کنید، بعد از نت پد کپی بگیرید و اینجا بذارید درست میشه من براتون انجام دادم میتونید همینو توی پست اول ویرایش کنید: به این برنامه ها توجه کنید: شبکه یک: سخنان جناب فتح الله زاده در تحلیل “شب یلدا” شبکه دو: برنامه های روزمره شبکه سه: فوتبال های روزمره و سریال ها شبکه چهار: سخنرانی جناب حدادعادل در مورد هر مسئله ای جز “شب یلدا” شبکه پنج: روزمره شبکه شش: خبرهای فوق العاده به روز! شبکه آموزش: انواع آموزش های پیشرفته و به روز شبکه مستند: تازه ترین مستندهای تا سال ۱۹۷۹ اشتباه نکنید! این محتویات که در بالا آمده، فارغ از تعداد و نام های شبکه هایش، مربوط به ۲۰ سال پیش که تازه صداوسیما به فکر تاسیس شبکه سوم بود، نیست، اتفاقا! مربوط به همین روزهاست: شب یلدا! بسیاری از مردم ایران، شب یلدا را در خانه و در کنار بزرگان خانواده می گذراند و براساس رسم دیرین ایرانی، “درازترین شب سال” را در کنار یکدیگر می گذرانند. اما در میان درد و دل ها، شوخی ها، و آجیل و هندوانه خوردن های این شب، تلویزیون نقش مهم و بسزایی ایفا می کند، اما دریغ، دریغ که در شب یلدای امسال هم صداوسیما چنان رویه سابق، به خود زحمت نداده و بینندگان خود را به سمت شبکه های ماهواره ای هل داد! در ساعت ۷ تا ۱۲ شب گذشته که شاید یکی از پربیننده ترین ساعت های تلویزیون و هر رسانه ی تصویری دیگری در طول سال می تواند باشد، صداوسیمای ایران در حال پخش برنامه های روزمره و فیلم های تکراری بود. این در حالی بود که دو شبکه ی تازه تاسیس که از وزارت ارشاد مجوز گرفته اند، نهایت سعی و تلاش خود را در جذب مخاطب با دعوت از میهمانان مختلف و فراهم کردن زمانی مفرح برای مردم کردند. برنامه ی ویژه ی این دو شبکه در شب یلدا، در مقام مقایسه با برنامه های تک تک شبکه های صداوسیما ایران، از سطح بسیار بسیار بالایی برخورد بود و البته عزیزان صداوسیما و زحمتکشان، تهیه کنندگان و…. همان برنامه های بی رنگ و بوی روزهای سابق را داشتند، انگار نه انگار که امشب یلدایی است و “درازترین شب سال”، برآن نام نهاده اند! متولیان محترم فرهنگی که درد “مردم” و “فرهنگ غنی ایرانی” دارند، بیایند به جای برخورد قهری با تکنولوژی های روز و سردادن شعارهای “مخالفت با ماهواره”، اندکی به فکر محتویات برنامه های خشک، ضعیف و بی معنی و مفهوم صداوسیما باشند که تا کی و کجا بایستی، تلویزیون ایران، به این روند سقوطی خود ادامه دهند؟ تا کجا باید مردم، تلویزیون وطنی خود را به تلویزیون های آن طرف آبی ترجیح دهند و هزار حرف بی ربط سیاسی و غیرسیاسی را ، قاطی برنامه های شاد به خورد مردم دهند؟! آیا به واقع وقت آن نرسیده تا فکری به حال این برنامه های سخیف کرد؟ آیا مدیران سیما تا به حال با خود اندیشیده اند، چرا یک برنامه ورزشی به نام “۹۰″ ( جدا از جذابیت هایی که دارد) باید پربیننده ترین شبکه ایران شود؟ چرا این مدیران زحمتکش، لختی نمی اندیشند که مخاطبانمان کجاست؟ چگونه می توانند جواب گروه انبوه ایرانیانی را بدهند که دیگر، سال به دوازده ماه، شبکه های داخلی را نگاه هم نمی کنند! تا کی سیاستگذاران صداوسیما، بنابراین دارند که مجریان و شومن هایی با چشمان رنگی، صدایی تکراری، اخلاقی خودپسدانه، متکبر، تکه پران، کم ادب و ….. را تحویل مردم دهند؟ چرا سخیف ترین سریال ها با محتوایی مضحک، فقط به خاطر پخش هر روزه از تلویزیون یا فلان شبکه، رکورددار بیننده می شوند و باد غبغب مدیران صداوسیما را نیز موجب می شوند که “دیدید تلویزیون چقدر پرمخاطب است”! اما اگر این عزیزان ، به جای افزایش سطح کیفی برنامه ها ی صداوسیما، در پی برخورد قهری با ماهواره و امثال آن هستند، حداقل اندکی حیا به خرج داده و این سئوال را پی در پی نپرسند که “چرا درصد زیادی از مردم ایران، برنامه های ماهواره ای ایران را به صداوسیما ترجیح می دهند؟” البته این توضیح را نیز ناگفته نگذارم که سطح کیفی بسیاری از برنامه های ماهواره ای – که عمرشان در سرقت های مختلف ، می گذرد و با نمایش فیلم های ایرانی، روز به شب می رسانند – نیز بسیار نازل است، اما الحق و الانصاف، برنامه های تلویزیون های ماهواره ای که از وزارت ارشاد ایران مجوز دارند، قابل قیاس با برنامه های سیمای محترم ایران نیست! اما به واقع، مگر نه آنکه همین آقای رشیدپور که شبکه ایرانیان، چیزی جز “او” نیست، تربیت شده ی همین صداوسیما و همان فضاست؟ پس چگونه است که برخی مدیران کج اندیش این سازمان مهم، با دراختیار داشتن کادری به مراتب قوی تر از شبکه هایی مانند “ایرانیان”، در شب نشینی های خانواده های ایرانی، محلی از اعراب ندارند؟! شاید بتوان پاسخ این سئوال را در تفاوت اهداف مدیران سیما و مجریان آن دانست و یا شاید، تقلیل مباحث مهم فرهنگی به درآمدزایی های کوته بینانه! هر چه هست، جز این دو نیست! چقدر خرن مسئولین .خودشون با دست خودشون دارن خودشون رو نابود می کنند. تازشم حالا مگه ماهواره خریدن چه ایرادی داره.فقط باسه مسئولین بده نه باسه ما! :ws28: 1 لینک به دیدگاه
wisdom girl 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ سلامدقیقا سه ساله یا تلویزیون نمیبینم یا اگر ببینم هفتهای یک ساعت اون وقتی هم که تلویزیون میدیدم شبکه چهار+برنامه راز+برنامه این شبها+20و30. همین خونمون ماهواره نداریم. نه به این خاطر که جیزه و فساده و ... نه! ماهواره برنامه های زیادی داره. از برنامه های قرآنی بسیار خوب، برنامه های علمی، فیلم و مستند تااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شبکه های پورن برای هر کس با هر سلیقه ای. اما چرا ماهواره رو انتخاب نکردم اولا ناخودآگاه ماهواره با خودش مشکلات اخلاقی زیادی رو همراه میکنه. بستن کانال و .... هست اما...خودمون بهتر میدونیم! اما از یک جهت دیگر هم ببینیم شبکه های خبری ماهواره، بی بی سی، سی ان ان، فاکس نیوز، العربیه و خیلیهای دیگه که بسیار قوی و جذاب هستند انصافا هیچ شبکه خبری تو دنیا به جذابی بی بی سی نیست اما آیا واقعا خبری که بی بی سی در مورد ایران میده، برایِ مردم ایرانه؟ یعنی دلش برای مردم ایران میسوزه؟ نه فیلمهایی که نشون میده چطور؟ چرا شبکه من و تو تو برنامه سالی تاکش باید چیزهای بسیار زننده نشون بده که خیلی از دوستانی که ماهواره نگاه میکنند رو برگردونن؟ چرا فارسی1 به جنگ غیرت ایرانی میاد؟ این ها ابزار دشمنه. ما نمیخوایم دشمن تراشی بکنیم. قطعا نمیشه با توپ و تانک جنگید. باید به فرهنگ حمله کرد و ماهواره فرهنگ رو میزنه. روز و شبی نیست که مسئولین صدا و سیما خصوصا جناب ضرغامی رو لعن و نفرین نکنم که فیلمها و برنامه های آبگوشتی و بیمحتواشون هیچ سودی برای مردم نداشته فکر میکنیم جلب رضایت مردم تو دوستی پسر و دختر مثل فیلم تاثریا است نه! مردم ایران هنوز هم غیرت رو دوست دارند. هنوز هم سنت رو دوست دارند مطمئنم اگر جوون ایرانی عزیز ببینه شبکه های داخلی واقعا محتوا و برنامه دارن، نمیره ماهواره ببینه فیلم خوب، هر روز فیلم بذاریم و فیلم خوب پخش کنیم خوب یعنی جذاب، نه خارج از فرهنگ فیلمهای خوب خارجی اخبارهامون رو بسیار جذاب کنیم. ما دروغ هم میگیم، اما دشمن راست هم میگه ولی خبرهامون رو جذاب کنیم. همه چیز رو بگیم. مطمئنا این به نفع ماست خیلی چیزها هست که اگر تو صدا و سیمای خودمون پیاده بشه مارو قوی میکنه و متاسفانه کو گوش شنوا من ماهواره نگاه نمیکنم اما تلویزیون هم نمیبینم اشکال از محتوای ماست. به امید روزی که محتوای خوبی داشته باشیم مخالفم.اینکه اینا همش چیزای دشمنه حرفای مسئولینه که مردم رو یه جوری از ماهواره دور کنن. بی بی سی فارسی همشون ایرانی هستند که خبر میدن.ایرانی های ضد انقلاب.یا بعضیاشون هم مال سرمایه دار ها یا بعضی هاشون هم به صورت brotherhood هستش باسه ی نابودی نظام. حالا تو با دیدن یه عکس ***ی ایده اولوژیت عوض میشه.یعنی انقدر ضعیفی؟ حالا که ماهواره نگاه نمی کنی و کلی فیلمای قشنگ و برنامه های قشنگ رو از دست میدی به ضرر خودته خودت عمرتو تلف میکنی. فرهنگ ایرانی؟ ولی من که فکر نمی کنم فرهنگ های ما هیچ شباهتی به هم داشته باشه.هرکی یه ایده اولوژی فرهنگ دین و ... خاص خودشو داره. 2 لینک به دیدگاه
مـسـیـح 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ مخالفم.اینکه اینا همش چیزای دشمنه حرفای مسئولینه که مردم رو یه جوری از ماهواره دور کنن.بی بی سی فارسی همشون ایرانی هستند که خبر میدن.ایرانی های ضد انقلاب.یا بعضیاشون هم مال سرمایه دار ها یا بعضی هاشون هم به صورت brotherhood هستش باسه ی نابودی نظام. حالا تو با دیدن یه عکس ***ی ایده اولوژیت عوض میشه.یعنی انقدر ضعیفی؟ حالا که ماهواره نگاه نمی کنی و کلی فیلمای قشنگ و برنامه های قشنگ رو از دست میدی به ضرر خودته خودت عمرتو تلف میکنی. فرهنگ ایرانی؟ ولی من که فکر نمی کنم فرهنگ های ما هیچ شباهتی به هم داشته باشه.هرکی یه ایده اولوژی فرهنگ دین و ... خاص خودشو داره. مسئول کیه؟ من خودم عقل دارم ایرانی؟ اگر ایرانی هستن چرا توسط mi5 حمایت میشن؟ حتما برای رضای خدا؟ چرا همشون بهایی هستن؟ اولا که تهمت زدید. شما نمیدونید من ضعیفم یا نه دوما آدم خلقتش طوری هست که غریزه جنسی داره، پس چوب نیست! فیلمهای قشنگ من زیاد دارم. مطمئن باشید بیشتر از شما در مورد هالیوود، بازیگرای هالیوود و خیلی چیزهای دیگه دارم که نیازی به ماهواره نبوده و نیست اگر بدون ماهواره زندگی کردن تلف کردن عمره بهتره عمرم رو تلف کنم من آدمهای زیادی رو توی زندگیم دیدم که حسِ خوشبختی و رضایتِ کاذب دارن، اما توی تنهاییشون خودشون هم میدونن که هیچ چیز خوبی ندارن علتش حصاریه که توی ذهنشون ایجاد شده ذهنی که توی نظم نوین جهانی براشون بوجود اومده حصاری که خودشون هم خبر ندارن و بی اطلاع درونش هستن دقیقا چون فرهنگ ما هیچ شباهتی به فرهنگ غرب نداره، این رو خدمتتون عرض کردم 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ انصافا هیچ شبکه خبری تو دنیا به جذابی بی بی سی نیست اما آیا واقعا خبری که بی بی سی در مورد ایران میده، برایِ مردم ایرانه؟ یعنی دلش برای مردم ایران میسوزه؟ میشه بفرمایید چه کسی دلش برای مردم ایران میسوزه ؟ اخبار بی بی سی هرچقدر هم دروغ باشه از اخبار رسانه ملی خیلی سر تره. هم حماسه بصیرت رو پخش میکنه هم کتک خوردن دختر جوان مردم توسط وحشی های حکومت. اما اینجا فقط حماسه بصیرته، بعدا نشون میدن نهایتا 4 تا سطل آشغال یکی آتش زده میگن فتنــه کردن !!! دشمن داخلی ما فعلا خیلی بیشتر از دشمن خارجی ما داره چپاول میکنه. 7 لینک به دیدگاه
مـسـیـح 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ میشه بفرمایید چه کسی دلش برای مردم ایران میسوزه ؟اخبار بی بی سی هرچقدر هم دروغ باشه از اخبار رسانه ملی خیلی سر تره. هم حماسه بصیرت رو پخش میکنه هم کتک خوردن دختر جوان مردم توسط وحشی های حکومت. اما اینجا فقط حماسه بصیرته، بعدا نشون میدن نهایتا 4 تا سطل آشغال یکی آتش زده میگن فتنــه کردن !!! دشمن داخلی ما فعلا خیلی بیشتر از دشمن خارجی ما داره چپاول میکنه. بی بی سی از اتش زدن سفارت ما تا حالا چیزی پخش کرده؟ بی بی سی تا حالا پخش کرده که چند نفر سفیر ایران رو کشته؟ چقدر در مورد کشور بحرین تصویر پخش میکنن؟ من با بی بی سی کار ندارم اصلا هم برای دفاع از رسانه ملی نیومدم چون اصلا قبولش ندارم که بخوام دفاع کنم به نظرم بی بی سی حداقل حرفه ای عمل میکنه ولی رسانه ما حتی حرفه ای هم عمل نمیکنه منم معتقدم باید همه چیزو نشون بده این مطلبی که شما گفتید با مطلب بنده ربطی به هم نداشت 1 لینک به دیدگاه
wisdom girl 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ مسئول کیه؟ من خودم عقل دارم ایرانی؟ اگر ایرانی هستن چرا توسط mi5 حمایت میشن؟ حتما برای رضای خدا؟ چرا همشون بهایی هستن؟ اولا که تهمت زدید. شما نمیدونید من ضعیفم یا نه دوما آدمخلقتش طوری هست که غریزه جنسی داره، پس چوب نیست! فیلمهای قشنگ من زیاد دارم. مطمئن باشید بیشتر از شما در مورد هالیوود، بازیگرای هالیوود و خیلی چیزهای دیگه دارم که نیازی به ماهواره نبوده و نیست اگر بدون ماهواره زندگی کردن تلف کردن عمره بهتره عمرم رو تلف کنم من آدمهای زیادی رو توی زندگیم دیدم که حسِ خوشبختی و رضایتِ کاذب دارن، اما توی تنهاییشون خودشون هم میدونن که هیچ چیز خوبی ندارن علتش حصاریه که توی ذهنشون ایجاد شده ذهنی که توی نظم نوین جهانی براشون بوجود اومده حصاری که خودشون هم خبر ندارن و بی اطلاع درونش هستن دقیقا چون فرهنگ ما هیچ شباهتی به فرهنگ غرب نداره، این رو خدمتتون عرض کردم خودشون گفتن که ما درسته که از دولت بریتانیا بودجمونو میگیریم ولی عملکرد مستقلی داریم.از هرکی هم که حمایت بشن به نظر من باسه ی من ایرادی نداره. بالاخره یکی علیه حکومت تبلیغ میکنه دیگه.حالا چه یک کانال مال سرمایه دارای ضد انقلاب باشه چه مال دولت بریتانیا همشون مثل یک دوست بهم کمک میکنن تا رژیم رو از بین ببرن و این آرزوی هردوی اوناست.دقیقاً نکته اینجاست که اصلاً مهم نیست که اونا بهایی باشن آتیوس باشن بی دین باشن یا هرچیز دیگری مهم اینه که این شبکه سکولار است و هرکی میتونه کارمندش باشه.حالا مسلمون نبودن این همه ایرانی های با ادیان مختلف وجود داره که خب بیشتر مخالفن. بعدشم منم نگفتم که شما ضعیفید گفتم که آدم که با دیدن یه عکس نیمه ***ی که عقایدش عوض نمیشه.در مورد غریزه جنسیتون هم که آدم بعد از یه مدتی عادت میکنه بهش و دیگه باستون محرک نیست. منظور من این نیست که مهمترین قسمت زندگیتون ماهواره باشه.شما ادامه تحصیل میدید و تحصیلات به نظر من از همه مهمتره.منظور من این بود که به جای اینکه برید این تلویزیون مزخرف ایران رو نگاه کنید بعضی از برنامه های علمی و آموزنده ماهواره رو نگاه کنید. در مورد فیلم هم چطور شما فیلم های هالیوودی که قطعاً توش صحنه های یکم ***ی داره رو میبینید.البته قطعاً شما اطلاعاتتون در مورد فیلم از من بیشتره چون من خیلی کم فیلم میبینم.اصلاً ما خودمون ماهواره نداریم.بنابه دلایلی ولی گفتم شما برید یکم اخباراشو ببینید آگاه بشید . لذت کاذب هم احتمالاً در دنیای جنسیشون به مشکل برخوردن. 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ بی انصافی نکنید دیگه!فیتیله خیلی قشنگه!!!!!!! ولی جدای از شوخی حکایت این صدا و سیماییا حکاین ملا نصرالدینه! میگن یه روز حوصله اش سر رفته بود نشست ملتو سرکار گذاشت که کوچه بالایی آش میدن.بعد که دید همه دارن میرن دنبال آش گفت نکنه واقعا آش میدن.خودشم رفت وقتی دید خبری نیست گفت دیر رسیدیم تموم شد! حالا اینا هم هم یه دروغی رو واسه سرکار گذاشتن ملت میسازن انقد تکرارش میکنن که خودشونم باورشون میشه بعد باد به غبغب میندازن که فلان سریال یا بخش خبری انقد مخاطب داره!یه روزی هم از خواب بیدار میشن که دیر شده! شبکه چهار: سخنرانی جناب حدادعادل در مورد هر مسئله ای جز “شب یلدا” من اون موقع داشتم اینو میدیدم.خداییش حرفاش جالب بود! بطور تلویحی داشت به تحریف تاریخ توی کتابای درسی بنا به مصلحت نظام اعتراف میکرد! 2 لینک به دیدگاه
مـسـیـح 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ خودشون گفتن که ما درسته که از دولت بریتانیا بودجمونو میگیریم ولی عملکرد مستقلی داریم.از هرکی هم که حمایت بشن به نظر من باسه ی من ایرادی نداره. بالاخره یکی علیه حکومت تبلیغ میکنه دیگه.حالا چه یک کانال مال سرمایه دارای ضد انقلاب باشه چه مال دولت بریتانیا همشون مثل یک دوست بهم کمک میکنن تا رژیم رو از بین ببرن و این آرزوی هردوی اوناست.دقیقاً نکته اینجاست که اصلاً مهم نیست که اونا بهایی باشن آتیوس باشن بی دین باشن یا هرچیز دیگری مهم اینه که این شبکه سکولار است و هرکی میتونه کارمندش باشه.حالا مسلمون نبودن این همه ایرانی های با ادیان مختلف وجود داره که خب بیشتر مخالفن.بعدشم منم نگفتم که شما ضعیفید گفتم که آدم که با دیدن یه عکس نیمه ***ی که عقایدش عوض نمیشه.در مورد غریزه جنسیتون هم که آدم بعد از یه مدتی عادت میکنه بهش و دیگه باستون محرک نیست. منظور من این نیست که مهمترین قسمت زندگیتون ماهواره باشه.شما ادامه تحصیل میدید و تحصیلات به نظر من از همه مهمتره.منظور من این بود که به جای اینکه برید این تلویزیون مزخرف ایران رو نگاه کنید بعضی از برنامه های علمی و آموزنده ماهواره رو نگاه کنید. در مورد فیلم هم چطور شما فیلم های هالیوودی که قطعاً توش صحنه های یکم ***ی داره رو میبینید.البته قطعاً شما اطلاعاتتون در مورد فیلم از من بیشتره چون من خیلی کم فیلم میبینم.اصلاً ما خودمون ماهواره نداریم.بنابه دلایلی ولی گفتم شما برید یکم اخباراشو ببینید آگاه بشید . لذت کاذب هم احتمالاً در دنیای جنسیشون به مشکل برخوردن. با خیلی از صحبتاتون موافق بودم بله برای کسی که نظام اسلامی رو قبول نداره، براش فرقی نداره چه کسی بی بی سی رو حمایت میکنه اما برای من یه خورده فرق داره اما برای جمله دوم از آخر نوشته هاتون من تقریبا روزی 20تا سایت خبری رو میبینم از بی بی سی و ووآ و هاآرتص بگیرید، بالاترین و دنباله و .... تا همین رجانیوز و فارس نیوز سعی میکنم خبر رو خودم انتخاب کنم 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ بی بی سی از اتش زدن سفارت ما تا حالا چیزی پخش کرده؟بی بی سی تا حالا پخش کرده که چند نفر سفیر ایران رو کشته؟ چقدر در مورد کشور بحرین تصویر پخش میکنن؟ بله تمام این مواردی رو که اشاره کردین پخش کرده. میشه بفرمایین چرا فکر میکنین پخش نکرده؟ شما ماهواره دارین؟ 5 لینک به دیدگاه
مـسـیـح 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ بله تمام این مواردی رو که اشاره کردین پخش کرده.میشه بفرمایین چرا فکر میکنین پخش نکرده؟ شما ماهواره دارین؟ لطفا فیلمش رو برای من بفرستین چون به نفعش نیست پخش کنه 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ لطفا فیلمش رو برای من بفرستینچون به نفعش نیست پخش کنهاین شبکه خبره!!! نفعو ضرر چیه؟ اینارو پخش کرد همه هم دیدن!! 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ لطفا فیلمش رو برای من بفرستینچون به نفعش نیست پخش کنه چه طوری براتون بفرستم؟ با سرعت اینترنت ایران اسلامی؟ نه مهندس، اونجا منفعت هست ولی نه تا حد منافع در اینجا. بهتره فقط یک برنامه روی خطش را نگاه کنین، کلی بسیجی و ولایتمدار و.....به برنامه زنگ میزنن و از مواضعشون دفاع میکنن. تو شبکه خبر یک مفسر افغانی میارن،بیچاره یک کلمه به حکومت خرده گرفت حرفاشو قطع کردن. خواهشا آزادی رسانه ها در غرب رو با اینجا اصلا مقایسه نکنین. هرچند اونجا هم یکسری کنترل هایی هست، ولی حداقل با اینجا مقایسه کردنش واقعا مضحکه. 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ چه طوری براتون بفرستم؟با سرعت اینترنت ایران اسلامی؟ نه مهندس، اونجا منفعت هست ولی نه تا حد منافع در اینجا. بهتره فقط یک برنامه روی خطش را نگاه کنین، کلی بسیجی و ولایتمدار و.....به برنامه زنگ میزنن و از مواضعشون دفاع میکنن. تو شبکه خبر یک مفسر افغانی میارن،بیچاره یک کلمه به حکومت خرده گرفت حرفاشو قطع کردن. خواهشا آزادی رسانه ها در غرب رو با اینجا اصلا مقایسه نکنین. هرچند اونجا هم یکسری کنترل هایی هست، ولی حداقل با اینجا مقایسه کردنش واقعا مضحکه. این موضوع واقعا درسته که نمیشه این دوتا رو با هم مقایسه کرد هر چند نمیشه به اخبار اون ور هم بصورت 100 در 100 اعتماد کرد ولی بازم از مال ایران 1000 برابر بهتره 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ بی بی سی از اتش زدن سفارت ما تا حالا چیزی پخش کرده؟بی بی سی تا حالا پخش کرده که چند نفر سفیر ایران رو کشته؟ چقدر در مورد کشور بحرین تصویر پخش میکنن؟ من با بی بی سی کار ندارم اصلا هم برای دفاع از رسانه ملی نیومدم چون اصلا قبولش ندارم که بخوام دفاع کنم به نظرم بی بی سی حداقل حرفه ای عمل میکنه ولی رسانه ما حتی حرفه ای هم عمل نمیکنه منم معتقدم باید همه چیزو نشون بده این مطلبی که شما گفتید با مطلب بنده ربطی به هم نداشت شما میدونستید قبل از انقلاب بی بی سی باعث مطرح شدن خمینی شد؟ 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ شما میدونستید قبل از انقلاب بی بی سی باعث مطرح شدن خمینی شد؟ تو قبل از انقلاب رو هم یادت میاد اون وقتا ماهواره نبود ها لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده